Дневничето на Ev

Темата е заключена.

04.03.12
21:06

Здравейте! Казвам се Евелин,на почти 20 години,висок съм 1,76м и тежа 64 килограма. От град Видин съм,преди време се занимавах с бойни изкуства,любим стил ми стана Shotokan Karate-Do,занимавах се с него близо 5 години (от както влезнах и завърших в гимназията),след това прекъснах тренировките,получи се нещо като застой... никакъв спорт - НИЩО! По-рано миналата година септември месец,моя най-добър приятел ми предложи да започнеме да ходиме на фитнес,просто за спорта,разбирахме се да ходим рано когато залата е почти празна и повечето пъти се успивах и пропусках тренировки. По-късно започнах да се интересувам дали тренирам правилно,дали използвам правилните упражнения за целите си и т.н. Започнах да разпитвам пичовете в залата за тяхните схеми и упражнения,малко по малко започнах да разбирам нещата,след това с моя приятел решихме да си купим добавки,започнахме чисто на креатин монохидрат и млечно-яйчен протеин,след като се появи разлика в силата,нещата започнаха да стават все по интересни,започнахме да тренираме все по сериозно,мерехме се всеки ден и всяка седмица качвахме по 1 килограм,което беше изумително,като се има в предвид,че аз лично съм със супер бърз метаболизъм и не бях качвал килограм в продължение на години,а това започна да се случва всяка седмица,докато изведнъж и в огледалото се появи видима разлика.
От тогава започнах да се интересувам още повече,започнах да чета книги,енциклопедии,анатомия на човешкото тяло и т.н.
Започнах да изучавам типовете мускули и т.н. Разбрах с точност абсолютно всяко упражнение кой мускул тренира и кое с кое упражнение да комбинирам за да се получи добре. Отначало си мислех,че ще тренирам за загуба на време,но след това,виждайки своя прогрес се превърнах от човек,който си губи времето,до човек който би искал да успее в този спорт и да се състезава с големите пичове!

Най-интересното е,че всеки пич,преди да влезе в залата си мисли. “Какво му е сложното на този спорт,влизаш в залата,лягаш на лежанката,вдигаш тежести и правиш мускули!” Този спорт,както много други,не е просто спорт,А ИЗКУСТВО,което изисква постоянство,правилна тренировъчна програма и тренировка,качествена храна и правилно хранене,хранителни добавки за въстановяване и достатъчно сън и почивка за мускулен растеж! На пръв поглед изглежда елементарно,но на практика е съвсем друго,както повечето от вас знаят.

Добавки,които съм използвал и смятам да продължавам да използвам:
Креатин монохидрат,аминокиселини Таурин,Л-Глутамин и Л-Аргинин,аминокиселини с разклонена верига (BCAA), 100% суроватъчен протеин. Смятам да изпробвам и някой стак от серията на Енимъл,все ми го хвалят.

Хранителен режим не спазвам,хапвам си каквото ми е на душата (радвам се на все още бързия си метаболизъм),съобразявам да се храня по 4/5 пъти за целия ден,като 1/2 храниения мога да ги заместя с протеинов шейк.

В момента се стремя да покача още мускулна маса.

Темата беше редактирана от Тодоров на 03.04.12 20:11.

05.03.12
18:10

Днеска беше лудница в залата... (пълно с хора) Направих 15 минутно кардио,докато дойде и моя приятел (фитнес партньор),след това дойде време на тренировката с тежести.

Полулег: първа серия (14 повторения с 45),втора серия (12 повторения с 50),трета серия (10 повторения с 55),четвърта серия (8 повторения с 60),пета серия (6 повторения с 60)

Хоризонтален лег: първа серия (14 повторения с 45),втора серия (10 повторения с 50),трета серия (10 повторения с 55),четвърта серия (8 повторения с 60)

Флайс: 3 серии по 8 повторения с 18кг дъмбели.

Трицепсово разгъване на скрипец с V лост: 3 серии по 12 повторения.

Бицепсово сгъване от стоеж с EZ лост: първа серия (12 повторения с 30),втора серия (10 повторения с 35),трета серия (8 повторения с 35)
Концентрирано сгъване: 3 серии по 8 повторения с 16ки дъмбели

Скотово сгъване на машина: 3 серии по 12-10-8 повторения.

Днешната тренировка беше страхотна,натоварих всеки мускул достатъчно и се чувствам доволен.
Реших да правя бицепс с гърдите и трицепс с гърба и в отделен ден само ръце,ще акцентирам върху тях известно време,защото в момента рамената са ми в страхотна форма,но на бицепса и трицепса им трябва още малко за да се получи симетрична ръка.

Мнението беше редактирано от Тодоров на 05.03.12 18:11.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1