05.03.12
19:52
Днес с един приятел си говорихме и по едно време стана на въпрос за фитнес и добавки.. Като му казах, че скоро ще си взимам нов протеин и креатинова матрица ме спря и почна да ми говори за въпросния стероид, който той не го нарича така, но за мен си е именно това... Разправяше как сумати хора се боцкали с него и например мойте набори от ‘’ФК Славия’’ ги бодели с тва ‘’чудо’‘. Каза че тва нещо се бие 1 път годишно и след това за този период от време покачваш чисто от 15 до 30кг за година без да задържаш вода в тялото си ... Само по себе си това ми звучи невъзможно, като освен това ти повишавало драстично силата и издръжливостта а след всяка тренировка цитирам’’ То си пуска в тялото по определена доза’’ Страничните ефекти му били единствено върху черния дроб, като преди да се бие се правело изследване на него и ако има проблем пак цитирам’’ То и за това си има химия’’ и така нямало да стане нищо опасно с редовни прегледи . Освен това хормоните били от маймуни, което доста ме стресна и една инжекция се намирала за 300 350 лв ... Доста интересно и зловещо ми стана и нека ако някой има опит с тия неща да изкаже опит или мнение ..
05.03.12
19:56
Първо подобни теми за забранени в форума.Второ приятеля ти доста те е поизлъгал :D :D Сериозно се посмях като го прочетох тва... :D то защо да си даваме парите за месо,яйца,ориз и добавки като можем да бием 5 години по 1 инжекция маймунски хормони и да станем 120-130 килограма :D