Въпрос относно BSN Syntha 6

25.02.12
11:11

Здравейте ! Аз съм нов в форума. Това ми е първия пост(втория по течно,първия беше архивиран ). Аз съм на 15 год. и съм 65 килограма, тренирам вече от 1 година. И не съм много запознат със тези хранителни добавки. Това ще ми е първия Протеин а той е на BSN Syntha 6. Според вас дали ще ми действа добре.И дали вобще в момента на тази възраст ми трябва протейн .И ако може по едно мнение за снимката да кажете дали се развивам добре.

ПротеЙна не е излишен на никой спортист! Не си казал хранителен режим имаш ли защото попринцип протеЙна се взема ако конкретното лице не може да си набави достатъчно белтъчини от храната. Какво очакваш да е действието на протеЙна? Да на BSN е хубав, но не си написал качваш ли сваляш ли. Ако очакваш да качиш от протеЙна по-добре си направи един стак на BSN.

Николай Иванов, твърде смешно е да правиш намеци за грамотност, особено този протеиновия.
Следващият такъв аз лично ще редактирам.

Георги Величков, ако го употребяваш правилно, ще ти се отрази добре. Той е хранителна добавка и не компенсира големи пропуски в хранителния режим. Спокойно можеш да постигаш целите си и без тази добавка, стига храненето ти да е на ниво.

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 25.02.12 11:28.

25.02.12
11:28

Аз искъм да качвам. Принципно нямам хранителен режим, но наблягам на месо,яйца,храни с повечко въглехидрати.

Приемането на протеин не значи увеличаване на мускулната маса.
Тези неща се определят от храненето. Огледай материалите за хранене на сайта.

25.02.12
12:22

За 15 годишен изглеждаш добре, лично аз мисля, че нямаш нужда от протеин и каквито и да са добавки, вървиш си добре. Успех

На 15 години без добавки, без конкретен хранителен режим и имаш такова тяло.. Евала !

07.03.12
13:43

Това как би се отразил протеиновият прием под формата на пудра зависи до голяма степен от останалите ти хранителни навици. Погледнато от всяка 1 гледна точка, допълнителният прием на белтъци е плюс. Ако не си дояждаш, ще ти попълни празнота в менюто, ако си ОК с храната, просто ще забърза възстановяването. При всички положения не трябва да се надяваш на феноменални резултати докато не изпиеш няколко десетки кофи в съчетание с правилен хранителен режим. Имай предвид, че пудрата е компонентен протеин. Аз съм доволен от действието му - освен всичко друго, действа и засищащо.

03.04.12
10:50

не знам защо се натискаш на 15 години за добавки след като е видно от снимката ти че имаш добри постижения и явно много добре генетика .Мойто мнения - изчакай да удариш платото и тогава питай пак за добавки:)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1