Съвет за добавки

Здравейте, занимавам се с фитнес от 3 години, но нямам самочувствието, че съм стара пушка или тн. Както и да е. На 24 години съм, 177 см, 77 кг. Тренирам по 4 пъти в седмицата (1- гърди, 2- гръб, 3- ръце, 4- рамо и крака) като правя кардио почти при всяка треноровка. Целите, които гоня са да кача маса и в същото време са да изчистя излишните мазнини в областта на корема. Преди да ми обясните, че храната е най-важна ще ви кажа, че съм наясно- храня се по 4-5 пъти в деня. През последният месец- два пих Анимал Пъмп, амино и гейнер на биотеч и съм доволен от резултатите. Сега ми предложиха Анимал Стак и след това Анимал М- Стак. Какво мислите вие, имате ли други предложения.

ПС- снимката, която съм сложил тук е стара

02.03.12
20:00

Бих ти препоръчал някой протеин и бцца.И според финансите може да вкараш и някои креатин....

Звучи добра комбинация, протеинът суроватъчен ли да бъде? За криеатинът не съм сигурен, тъй като Пъмпа е с креатинова матрица и не знам дали има смисъл?

Това на аватара ти, твоя снимка ли е?

П.П. Трябва ти маса. 
Тренирай и се храни за маса.

Мнението беше редактирано от Иван Шишманов на 04.03.12 15:15.

казано от Иван Шишманов на 04.03.12, 15:13:

Това на аватара ти, твоя снимка ли е?

П.П. Трябва ти маса. 
Тренирай и се храни за маса.

Снимката е от преди година и половина, иначе да знам работя в тази насока. Мерси

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1