Тема с най-питаните въпроси

BE

05.03.12
16:11

Идеята ми е да се направи една главна тема,която да има всички най-питани въпроси и тяхните отговири с няколко изречения.Както и линкове към разгледани вече такива теми(за съответния въпрос) и линкове към статии от изданието.Да се сложи на главно и  видно място,което да помогне на новите потребител преди да пуснат някоя тема,която я има 1000 пъти да намерят лесно и бързо това,което им трябва.

1. Има цял раздел за целта.
2. Когато разнородни въпроси са събрани в една тема, това ще затрудни ориентацията и търсенето в нея.
3. Търсачката работи чудесно.

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 05.03.12 16:22.

BE

05.03.12
18:57

И все пак мисля,че можеше да е полезна,но няма значение.

06.03.12
14:24

Аз мисля, че това ще е полезно за новите посетители, някой да се е постарал да обедини повече неща в една тема.

Не съм сигурна, ако някой има въпрос и го зададе в по- стара тема, дали “тя” излиза на първо място, в такъв случай ще е видна, само за хората писали в тази тема или ако са я търсили. “Обединяващата тема би била и тя по този начин,освен ако не се “бодне” на първа страница.

Иначе хората никога нямат да спрат да питат и с тема и без тема, въпросите ще се повтарят винаги, но колкото повече хора взимат участие в “Обединяващата”, толкова повече и отговори биха намерили въпросите, които се задават.

Това е мое мнение разбира се, иначе администраторите решават ;)

Мнението беше редактирано от Yana на 06.03.12 14:27.

Само един детайл да подскажа - всички ли знаем как да си служим с търсачката само в рамките на една тема?
Напомням това, защото една обща тема за често задавани въпроси май ще стане обемиста...

06.03.12
14:49

Темата може да е заключена и да стои най-отгоре като се дадат отговори на най-задаваните въпроси, а не се превърне в лексикон, кой какво е ял и какво да яде.

Това беше предложение, защото ми прави впечатление, че почти във всеки дневник се напомня, че има линкове с раздел тренировки, раздел хранене и т.н

Това подсказвам са предложения, а не критика, вие имате право да ги обмислите и откажете  ;)

06.03.12
14:54

казано от Кольо Пияндето на 06.03.12, 14:30:

всички ли знаем как да си служим с търсачката само в рамките на една тема?

Не.

В случая участвам в темата само и единствено от позицията на потребител, съответно - просто споделям вижданията си, нищо повече. Решението по този въпрос най-малкото не зависи еднолично от мен. Във всеки раздел има важни теми - за протеини, за креатин, за хранителните режими... много са. Е, това колко въпроси спестява? ОК, ще закачим още една някъде (къде ще е най-добре?). Дали ще успеем да постигнем търсения ефект по този начин? Аз лично съм песимист - масово хората си мислят, че “проблемите” им са уникално неповторими и съответно изискват персонален отговор, затова просто търсят място, където да попитат. Както често обичам да казвам - чукча е писател, той не е читател.

Лошо няма в критиката, аз я приемам като градивна сила. :)

NRG, знам и затова го споменах. ;)

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 06.03.12 15:03.

HE

06.03.12
15:36

Като доживея да видя регистриран от скоро, който да е използвал търсачката, преди да е опръскал всичко с дълбокомислените си въпроси, тогава би има смисъл.
Просто всичките ги мързи и смятат, че са уникални, не ги е еня, че е говорено по въпроса, те са толкова важни, че искат персонален отговор.

казано от head_hunter на 06.03.12, 15:36:

Като доживея да видя регистриран от скоро, който да е използвал търсачката, преди да е опръскал всичко с дълбокомислените си въпроси, тогава би има смисъл.
Просто всичките ги мързи и смятат, че са уникални, не ги е еня, че е говорено по въпроса, те са толкова важни, че искат персонален отговор.

Не бих казал, че ВСИЧКИ ги мързи.Примерно аз винаги първо търся из форума и тогава питам ако евентуално не намеря.Недей да слагаш всички по общ знаменател.

HE

06.03.12
16:49

казано от Виктор Стойчев на 06.03.12, 16:28:

Не бих казал, че ВСИЧКИ ги мързи.Примерно аз винаги първо търся из форума и тогава питам ако евентуално не намеря.Недей да слагаш всички по общ знаменател.

Сигурен ли си, защото:

казано от Виктор Стойчев на 31.01.12, 19:26:

Здравейте скъпи съуфорумници.
Значи занимавам се с фитнес от година и 6 месеца.На 16 години съмм 65 килограма, имам хранителен режим за покачване на маса.Висок съм 174-175.Освен фитнес, ще започвам да тренирам и бокс.Искам да попитам какви витамини бихте ми препоръчали да приемам , дали мулти , или нещо друго. Ще се радвам да ми отговорите.

Забравих да добавя, че преди бях доста едър и главно програмата ми включваше повече аеробни упражнения.След това преминах на сплит ( като отслбнах изумяващите 20 килограма ) , може би тренирам от 9 месеца с сплит програма.

Дай да не си говорим глупости, а?
Ето и, какво дава търсачката по въпроса за подрастващите и витамините:
http://www.bb-team.org/search?q=+витамини+за+подрастващи&submit;.x=0&submit;.y=0&cx=016126007826539382066:jb6dygr-yoy&cof=FORID:10&ie=UTF-8

Десет страници!

Да и бих пуснал още теми, като ‘’как да направя плочки’‘, “този стак действа ли”, “как да кача ММ”, “как да тренирам” :ОНо май не намирам такива.

А и тези “10 страници” не ги виждам никъде.

Мнението беше редактирано от Виктор Стойчев на 06.03.12 19:42.

06.03.12
20:22

Идеята не е лоша.В чуждите форуми има такава,но все пак тук сме БГ,винаги трябва да сме контра.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1