06.03.12
02:21
От къде да започна миналата година играх канадска спонтанно и след това десния бицепс ме боля около месец спрях тренировките долу горе се оправи. Лятото правех долна лежанка и реших да си взема дембелите сам от земята десния с две ръце стана лесно на левия с една ръка не се получи ръката се разтвори и стегнах ръката след това получих същата травма като в десния бицепс при канадска пак почивка месец и частично подобрение. И сега върха на глупостта ми реших да се готвя за силов трибои и почнах да тренирам силово и преди две седмици правих тяга 3-4 2ки и след това ми казаха че я вдигам много с кръста и се нагнетих и направих цялата тренировка за гръб с супер серия тяга за да си оправя техниката... В следствие на това получих адски болки в кръста за седмица минаха... но по лошото беше че ме заболяха и двата бицепса отново. Значи болката не е остра тъпа и постоянна в горната част на външната глава на бицепса. Мазох с Репарил Гел около седмица и пих диклак нямаше много подобрение след това смених на фелоран и коунтерпеин(майка ми го има от гърция) без видимо подобрение. Болката понякога изчезва но при малко натоварване на бицепса се връща.Сега съм на Нимезил и милгамма от 3 дни не бих казал че има разлика.
Вече не знам какво да взимам.. и какво ми има мусколно ли е сухожилия ли са... някакво възпаление растежение или какво?
Почнах да си мисля за глюкокортикоиди като Дипрофос и Ултра-Демоплас.
Случайно не се ли сети вместо да се чудиш какво може да е , да отидеш на лекар ?
И междудругото боли ли те когато си стегнеш бицепса или когато разпънеш ръката напреде ?
06.03.12
19:17
Днеска ходих в Токуда на ортопед и ми каза да не тренирам да не взимам никакви лекарства и да правя студени компреси. И че не е много по неговата специалност това било за спортен лекар те подхождали по друг метод лекували по агресивно... Но направлението ми остана там и няма как да отида личния ми лекар е в Сливен а аз съм в София.
Ако го стегна и задържа стегнат почва да ме боли. Ако го разпъна също боли. Ако го натоваря леко от носене на торби примерно също ме боли. На работа бях го натоварил като се бях облегнал на бара и ръката ми стоеше сгъната.