Връща се към тренировките отново - Сила и маса

06.03.12
22:39

Здравейте!
Връщам се към тренировките след две години артрофиране и никакво трениране. Целите са ми увеличаване на силата и качване на активно тегло. Преди съм тренирал по стандартните силови програми, но този път реших да експериментирам малко. Не ми се нравят билдърските тренировки, а и тялото ми най-добре ‘’отговаря’’ на силовите такива. Винаги силовите показатели са ми били много високи в сравнение с личното ми тегло и факта, че тренировките бяха хаотични понякога. Написах програма, съставена изцяло от базови упражнения (не си падам по разни машинарии и кабели)...сложил съм и тук тям някое допълващо упражнение за малки мускулни групи. Тежки и кратки серии с продължителност на почивките, съобразна с идеята на програмата.

Моля за мнения, корекции ако е нужно и пр.:)

ПОНЕЕЛНИК:
1)*ТЯГА———5/3/1
  *ГРЕБАНЕ С ЩАНГА——8/6/4
  *Набиране—3х5 (с тежест)
  *БИЦЕПСОВО ЗГЪВАНЕ С ЩАНГА—3х5

СРЯДА:
2)*ЛЕГ———-5/3/1
  *КОФИЧКИ———5/3/1
  *ПОЛУ-Лег———5/3/1
  *ФРЕНСКО—-8/6/4

ПЕТЪК:
3)*КЛЕК———5/3/1
  *НАПАДИ——10/8/6
  *ПАУЪР-КЛИЙН—-7х3
  *РАМЕННА ПРЕСА—5/3/1

______________________________________________________________________________________________
Меню: Главно присъстват следните продукти:
*Риба
*Пилешко
*Конско
*Свинско
*Бял и кафяв ориз
*Картови
*Яйца
*Мляко
*Извара
*Зеленчуци
*Плодове
*Ядки

Хранителен режим още не съм писал.

Добавки:

Scitec D-TEST
Scitec ZMA
Vitamin B complex
GH Stack of TRYBEST
..предстои да взема амино и протеин.

Поздрави и по-здрави!

Темата беше редактирана от Ко Ша Ям на 07.03.12 14:06.

Добра програма. Според мен е по-добре в петъка да я сложиш. Успех!

07.03.12
14:06

казано от Мартин Марков на 07.03.12, 00:25:

Добра програма. Според мен е по-добре в петъка да я сложиш. Успех!

Благодаря за коментара и мнението. Програма - обновена.

Още мнения? :)

07.03.12
20:19

ако целиш сила, сложи още малко серии на базовите упражнения нещо като “5,3,1,1,1,6” да стане примерно - последната серия е разтоварваща

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1