Вашето мнение за BB-Team Магазин!

Вече 6 месеца магазинът на BB-Team е с „отворени врати“. Тъй като процесът на търговия се състои от две или повече страни, ние се стремим да предлагаме високо качество на услугите си, за да бъдат настоящите и бъдещите ни клиенти напълно доволни.

Безгрешни и перфектни хора няма и ние го знаем. Ние не се страхуваме от критиката и не я отхвърляме, а се възползваме и учим от нея.

Затова в тази тема ще отправим една молба – критикувайте ни!

Ако не сте доволни от нещо или имате забележки – кажете ни! Ако нещо представлява проблем за вас – кажете ни! Ако имате идеи, предложения или желания – кажете ни!

А ако от нещо сте доволни, отново ни кажете. Така ще можем да му обърнем още по-специално внимание.

Вашето мнение е важно за нас, затова ако имате такова не го пестете, а споделете!

Благодарим за вниманието!

Доста често пазарувам онлайн и то само от BB-Team Магазин. Имам само една забележка, ичерпаните продукти да се отбелязват като такива, защото на няколко пъти след като сам поръчал ми казват, че не са в наличност. Имам една идея да се направи раздел “Стакове” дали ще са на промоция или не хубаво е да ги има. Стакове за качване, сваляне и тн. Като цяло само много доволен от BB-Team Магазин.

05.03.12
10:36

По голяма част от продуктите са по скъпи в сравнение с другите онлайн магазини. Няма да е лошо да се поглеждат конкурентните цени и така да се напасват цените на продуктите. Иначе като цяло е добър магазина. :)

PH

05.03.12
10:38

Много ми харесва как коментарите под продукта са един вид мини-ревюта,но наистина цените ви не се конкурират с останалите онлаин магазини :)

Положително.
Даже за съжаление ми се наложи да направя рекламация на продукт и всичко си мина нормално.

HE

05.03.12
12:11

Обслужване - перфектно /благодаря Тишо/.
Асортимент - обърнете внимание на това, прекалено малко марки се предлагат на фона на останалите магазини.
Малък е броя на предлаганите марки, а ми се ще и други продукти да си взема.
Търсачката - работи и с магазина /нещо, което много ме радва/.

05.03.12
12:20

Както каза и Хеад Хънтър обслужването е перфектно - за което аз също благодаря!Доволен съм винаги от поръчките и явно съм разговарял със Тишо (изключително коректен , винаги ще се намери точният вкус , няма шикалкавене “ама вземи си това , вместо онова...”)
Тук говорим за препоръки (не забележки) , малко повече марки и продукти да има - ще е супер.
Мнението ми е категорично положително за магазина и обслужването!

Мнението беше редактирано от Dominic на 05.03.12 12:22.

05.03.12
12:40

Аз пък предлагам :D Дали ще можете да направите някакъв внос (bulkpowders,nutrisport) и да ги пуснете за продан ? :)

HE

05.03.12
12:45

казано от Teen Power на 05.03.12, 12:40:

Аз пък предлагам :D Дали ще можете да направите някакъв внос (bulkpowders,nutrisport) и да ги пуснете за продан ? :)

bulkpowders-а през известно време има организация за общи поръчки, та едва ли ще вървят тук.
nutrisport, можеш и сам да си поръчаш, но след пробата на вкус ме съмнява да им останеш фен.
Добавки от Европа, всеки може да поръча - от САЩ е голямата греда вече.

05.03.12
12:45

казано от Teen Power на 05.03.12, 12:40:

ако го направят това значи, че ще им намалеят сериозно продажбите на другите марки протеини и следователно няма да имат кяр ;)

магазина е готин и добре подреден, има нужда от по-голям асортимент и СЕРИОЗНА корекция на цените, макар и да имат прайс-мач, не всички хора са наясно да гледат и да търсят къде с колко лева е по-евтино

05.03.12
12:48

@hunter неовкусен протеин на нутри като го сложа на протеинови вафлички,супер ще си е според мен :)

А иначе щом нямат кяр е ясно,че няма да го направят.Само предлагам :D Дали от САЩ или Европа не ми се поръчва от на ма*ната си :D А като сметна доставката и то по-добре вместо нутри да си взема един syntrax

HE

05.03.12
12:51

казано от Teen Power на 05.03.12, 12:48:

@hunter неовкусен протеин на нутри като го сложа на протеинови вафлички,супер ще си е според мен :)

А иначе щом нямат кяр е ясно,че няма да го направят.Само предлагам :D Дали от САЩ или Европа не ми се поръчва от на ма*ната си :D А като сметна доставката и то по-добре вместо нутри да си взема един syntrax

Неовкусения си е, като на всички останали, които го предлагат /т.е. става за всичко и палачинки даже съм правил с него/.
И да почнат да го предлагат, пак няма да легнат по-тънко, като цена /за справка виж други добавки, които се внасят от Европа/ ;)

05.03.12
13:48

Супер си е магазина. Винаги съм получавал коректно и професионално обслужване.

За цените - не смятам, че са толкова по-високи от на конкуренцията, поне досега не съм попадал на отворен предварително продукт(примерно отлепено защитно фолио), което не мога да кажа за други магазини. За мен това е от огромно значение и предпочитам да дам малко повече, но да съм сигурен в произхода.

Замисляли ли сте се да направите продукти с бранда на BB-Team? Примерно тениски ми идва веднага на ум. Могат да се продават, да се подаряват, когато купувачът мине даден лимит и т.н. Може и да не са дрехи, ами примерно шейкъри, чаши и др.

Поздрави и все в същия дух! :)

05.03.12
15:07

Не съм ползвала магазина, защото има само ограничен асортимент и то с акцент върху сравнително скъпи вносни марки, които допълнително се оскъпяват заради вноса.  Например за въженцата за скачане, бих предпочела други бълг. онлайн магазини, заради изброените причини.  От гледна точка на хранителни добавки стоят по-добре нещата. И все пак, съгласна съм с мнението, че липсва разнообразие.  Но все пак, ако пък се разшири асортимента на магазина, предполагам, ще се разводни  идеята на ББтийм.

Разширяването на асортимента може би няма да е непременно удачен ход. Магазинът на BB-Team стои зад името и репутацията на BB-Team, съответно ми се струва, че в този магазин не би трябвало да се продава всичко. Идеята е да се предлагат не просто продукти, а и свързана с тях информация, опит, препоръки, обратна връзка и други неща, които не се измерват просто с обявената цена. Винаги ли човек търси най-евтиното? Защо? Стремежът е да се предлагат не просто някакви продукти, надявам се, че ме разбирате. Ей такива работи... :)

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 05.03.12 15:23.

HE

05.03.12
17:02

Кольо, не си прав. Ако не би трябвало да се продава всичко, то Биотеч, защо присъства в листа с продуктите, а не AX, Ultimate или Weider /примерно/?

05.03.12
17:15

Може ли етикетите да са по-подробни, да пише и какъв подсладител има в протеина например? Също така независимо дали съм избрал малката или голямата разфасовка, информацията от етикета и съответно броя на дозите не се променя (а мен ме мързи да смятам).
Линка който води до страницата с промоциите, е труден за намиране, може да го сложите и на друго по-видно място.

Мнението беше редактирано от ЛюбенК на 05.03.12 17:16.

Винаги ли човек търси най-евтиното? Защо?

Никой не е казал , че се търси най- евтиното , а , че има продукти които тук са с Х лева по-скъпи от същите продукти в друг онлайн магазин.

05.03.12
18:36

Nitrix, Epozine, Gold standart, Hydrowhey, Syntrax whey и други са доста по-скъпи. В България търсим най-евтиното защото живеем в пр**бана и ъбсурдна страна, да не говорим за манталитет и култура. Има моменти в, които търся по-добрата цена, но има и моменти, в които пък давам и някой друг лев повече само защото съм фен или имам позитивно мнение и желая да спонсорирам въпросния магазин :)

05.03.12
18:55

ОК като концепция, но и аз мисля, че може да се обогати асортимента, особено с неща за функционално трениращите. За добавките, може би ще е добре ако има бълк версиите на някои фирми (примерно Bulk Modern BCAA - 1 kg); освен това идеята да си направите ваша линия добавки не е лоша - ниска цена съчетана с авторитета на сайта поне за мен би било привлекателна алтернатива...

05.03.12
19:08

Много добро обслужване. Поръчка, доставка и персонална консултация всичко в срок и на високо ниво. Колкото до асортимента, предлагат се продукти с високо качество на доказали се марки. Високото доверие и репутация, с които се ползва сайта, според мен са далеч по-важни от това дали се предлагат продукти на една или друга марка. Подкрепям идеята за фитнес оборудване, екипировка и аксесоари с марката ББ-Тийм. Ако трябваше да избирам между фитили на ББ-тийм и фитили на Харбингер, то със сигурност щях да си взема ББ-тийм.

Мнението беше редактирано от default на 05.03.12 19:17.

Абсолютно съм ЗА идеята, че репутацията на ББ тийм трябва да се запази и с артикулите в магазина! Стоки със съмнителни качества и неодобрение от страна на ББ тийм потребителите не би трябвало да се предлагат от магазина. Това със сигурност би подобрило репутацията на магазина, ако не в очите на широката публика, то поне в тези на ББ тийм последователите! А те определено са най-интелигентната класа от фитнес маниаците!

Идеята за “изгодни” добавки е наистина добра! БГ фирмите за добавки не предлагат изгодни цени спрямо качеството си. Една нова фирма за добавки с качествени и популярни сред пазара продукти, би се ползвала с лекота от безупречната репутация на ББ тийм. :)

То стока с марката бб-теам си има :)
http://shop.bb-team.org/bb-team-foamroller

Сега се сетих, че ще е хубаво да се пипнат етикетите, защото примерно като си взимам пудра не мога да видя коя разфасовка колко дози е.

05.03.12
22:49

Всичко е идеално, само асортимента да се увеличи.

казано от Иван Шишманов на 05.03.12, 22:44:

То стока с марката бб-теам си има :)
http://shop.bb-team.org/bb-team-foamroller

Сега се сетих, че ще е хубаво да се пипнат етикетите, защото примерно като си взимам пудра не мога да видя коя разфасовка колко дози е.

Това е толкова бб-тийм, колкото и всичко останало, ама айде да не издавам повече тайни, че ще ме изтрият :D

Виждам, че има затишие, затова ще се възползвам и ще напиша някои разяснения и отговори.

1. До преди известно време цените в магазина ни наистина не бяха конкурентни на останалите магазини и ние осъзнавахме това. В процеса на развитие бе направено проучване и цените бяха коригирани, като целият процес завърши в последната седмица на месец Февруари тази година.

Дори се учудихме, че мнението на Bocko е така подкрепяно и направихме второ проучване през последните дни. Още няколко продукта бяха преосмислени и съответно преоценени.

Мога да ви уверя, че в момента цените ни са напълно конкурентни. Сами можете да видите това и да обновите информацията, с която разполагате. Факт е, че има още някои продукти, които са с леко завишени цени, но техният брой като процент от общия брой продукти, които предлагаме, представлява 4%. А това, че са по-високи не е породено от инат или лакомия, повярвайте.

Има и цени, които изглеждат по-високи, но всъщност не са. Хубаво гледайте условията и цените за доставка, когато поръчвате. За съжаление има много поставени клопки около услугата „безплатна доставка“ и ние ви съветваме да внимавате за тях.

Все пак, ако завишението при някои от продуктите е проблем за вас, винаги сме готови да ви изслушаме и ако имаме възможност да ви предложим по-ниска цена. Отново напомняме, че ценим клиентите си и сме готови да обсъждаме едни или други условия, за да бъдат доволни от пазаруването при нас.

2. Виждам, че преобладават желанията за увеличаване на асортимента от предлагани продукти и марки. По принцип, идеята зад която стоим съвпада с мнението на Кольо Пияндето и Радостин Радев.

Идеята е да предлагаме утвърдени марки, работещи продукти, от които хората остава доволни и не на последно място – продаващи се такива. Пазарът е наводнен с всевъзможни марки и продукти, кои от тях познати на хората, кои не. Клиентът бива объркан от ниските цени на съмнителни марки, прави грешен избор и накрая евтиното му излиза скъпо. Ние не желаем да поставяме клиентите си в такава ситуация. Искаме да знаем, че когато си поръчат нещо от нас, то наистина ще им е от полза.

Тук мнението на head_huntur също е правдоподобно. Защо тази марка, а не онази? Така е. Наистина тук важи максимата разни хора, разни идеали. В крайна сметка, като решение на този казус виждам това да пуснем отделна тема, с анкета, която да попълните. Така ще имате и поле за изява, в което да се аргументирате за желанието си. В резултат ще имаме по-ясна представа кое си заслужава да бъде предлагано и кое не.

Не на последно място стои и въпросът дали ще успеем да намерим изгодни условия за внос, защото ако условията не са изгодни за нас, няма как да бъдат изгодни и за вас, а ние не искаме това. Защо да се внася протеин (примерно), който ще струва двойно, а ще върши същата работа като по-евтини предложения. Все пак, не пием етикета, а съдържанието, нали така?

3. Услугата за пазаруване на комбинация от продукти (т.е. стакове) е в процес на разработка и предполагам ще бъде завършена в най-скоро време. И преди ни беше отправян този въпрос. Изпипваме всичко максимално, за да не страдат клиенти ни заради невнимание от наша страна.

4. Идеята за продукти под логото BB-Team е чудесна и на нас ни е минавала неведнъж. Вероятно ще бъде направено, но това е отделна инвестиция, която трябва да бъде добре преценена. Магазинът е още „зелен“ и за тези неща ще ни трябва малко повече време. Иначе благодарим за идеята, ще бъде подложена на размисъл.

5. Етикетите, снимките и описанията на продуктите ни също са в процес на обработка. Специално за проблема с етикетите и дозите ни беше докладвано и преди. Уверяваме ви, че се работи по въпроса. Етикетите ще бъдат обогатени като информация, описанията изцяло пренаписани.

6. Върху системата за синхронизиране на наличностите на продуктите също се работи. Признаваме, че там имаме проблем и често има разминавания. Стремим се да държим информацията максимално актуална. Извиняваме се за неудобството!

Благодарим за мненията, препоръките, забележките и хвалбите! Явно нашата работа и вашите желания се припокриват, което може само да ни радва. Имаме и други много интересни идеи, които разработваме. Надяваме се да останете доволни.

Ще помолим единствено за търпение, но не ни жалете прекалено - ако имате проблеми, забележки, идеи или въпроси, можете да ги споделите чрез контактите за връзка с нас.

Темата остава отворена. Всяко допълнително мнение подлежи на внимание! :)

07.03.12
20:31

Този ecdysterone на syntrax се продава като топъл ‘ляб :D Кога пак ще заредите от този продукт ? Гледам,че цената е 20 лева по-ниска от тази на конкурентите,където е 85-90 лв .
И се чудя дали да си взема,все пак на 18 години има-нема.Дали има смисъл?

Ако не бъркам, EC на Syntrax няма да се внася, но за да не говоря наизуст, утре ще те уведомя на ЛС.

За ефекта от него (увеличаване на протеиновия синтез) има противоречиви изследвания. Има такива, които потвърждават ефекта му върху човешкия организъм, главно от европейски държави, но не са потвърдени от други. Та, опита ще ти покаже. Както при всички хранителни добавки, ефект “Wow” не бива да се очаква.

Между другото, екдистерон се съдържа и в Animal M-stak и Universal Natural Sterol Complex.

За други подобни консултативни въпроси ще помоля да използвате контактите за връзка. Тази тема има малко по-различна насоченост, а не проверка за наличност на продуктите. Надявам се разбирате. :)

Мила

10.03.12
10:56

Искам да отправя една лека забележка относно етикетите на продуктите. Мисля, че ще е добре за напред те да бъдат по-пълни. Например - избирам мултивитамини, но на етикета не е обозначена формата на минералите и витамините - оксиди ли са, цитрати ли са, хелати ли са. Искам да си купя витамин Е - но каква е формата -  d-alpha tocopherol или dl-alpha tocopherol.
Лично това ме е спирало до сега да поръчам от магазина на ББ Тийм, формата/суровината на суплементите има значение. Ясно е, че винаги етикета мога да го погледна в друг сайт, но целта е пълна и точна информация. ;)

Благодаря за забележката, Мила!

Внесено е като предложение. Остава само да се измисли как да се реализира програмно и време, за да се обработят всички продукти.

Ние също вярваме във важността на информирания избор и ще се постараем да ви го предложим. :)

Мнението беше редактирано от Тихомир Велев на 10.03.12 11:35.

DO

10.03.12
13:56

very finest fish oil liquid
super D omega 3
cod liver oil
omega 3 liquid
complete omega 3 6 9 liquid

Магазина е чудесен,но ще бъде още по чудесен ако се обогати изборът на течните рибени масла.Разбира се ако ценообразуването позволява цените да бъдат конкурентни на наличните продукти. Склонен съм да смятам,че на възможно разумна цена продукти като горните имат голям потенциал,дори само,че са етикет за качество в този сегмент от добавки.
Напълно разбирам,че е подобна идея има своите несъвместимости,но просто реших да си се изкажа по темата.

Мнението беше редактирано от donsir на 10.03.12 14:07.

Благодаря, Denny Crane!

Ако можем да го уредим, ще го направим!

Пазарувал съм от магазина. Супер коректно отношение и бързо развитие на нещата. Много съм доволен.

Минуси: малко не ми харесва разпределението на добавките в категориите. Има добавки, които са за няколко категории едновременно, други са подходящи за раздел, който не съществува. Налага се през търсачката да ги търся, но не е голям проблем, защото все пак после се намират нещата :)

Има хора, които като мен не харесват proprietary blends и искат да си купят съставките отделно. Така стига за повече време, излиза по-евтино, знам какво и по колко пия. Мога да изключвам определена съставка, ако се наложи, и после пак да я връщам (ако примерно трябва да се пие циклично).

Ей сега потърсих бета-аланин. Намерих само един (на НАУ). Има няколко основни добавки, от които е хубаво да има големи разфасовки - бета-аланин, креапюр, алкар, цитрулин малат, някои от аминотата и т.н.

П.П. ОН Креапюр-а стига само до 600гр., което е малко. Поне 1,2-килограмовата разфасовка трябва да се предлага :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1