07.03.12
14:26
Здравейте.
Наскоро започнах отново да посещавам залата след около едногодишно прекъсване и сваляне на около 5-6 кг. Решил съм да не спазвам кой знае какъв режим, но например да отделя внимание на храненето преди и след тренировка. Смятам да наблегна на въглехидратите преди тренировка ( пиле с ориз например ), като няколко минути преди нея да хапвам и по едно Корни. Идеята ми е да вземам суроватъчен протеин веднага след тренировка ( като смятам това да бъде единственият път, когато приемам някаква добавка, тъй като не ми се пръскат големи суми пари наведнъж за по-голяма количество протеин). До 30 минути след тренировка си приготвям за ядене по половин пиле, а преди лягане - 100 или 200 грама обезмаслена извара. В дните без тренировка нямам особен режим и хапвам доста неща, тъй като искам да кача повече килограми.
Ще може ли някой да даде някаква оценка на “плана” ми, или да ме посъветва нещо, което евентуално да ми е по джоба ( студент съм все пак). Например има ли нужда да ям половин пиле след тренировка, или да наблегна само на бялото месо ( имам предвид - ще мога ли да усвоя всички протеини? ). Висок съм 1.81, тежа около 75 кг ( може и да са малко повече ).
Темата беше редактирана от Костадин Барадин на 07.03.12 14:27.
07.03.12
20:44
Трябва ти и въглехидарати след тренировка.
07.03.12
20:53
Един или два банана ще ми стигнат ли? Или трябва нещо по-сериозно? Също така 100 грама извара преди лягане в ден с тренировка достатъчни ли са?
Мнението беше редактирано от Костадин Барадин на 07.03.12 21:42.