07.03.12
00:08
Здравейте. Иска ми се да се занимавам със street fitness. Обаче в Русе знам само две-три места където може да се тренира. Та, въпроса ми е, може ли някой да направи седмична програма за street fitness, стига да не му е проблем де :) Много ще съм благодарен.
07.03.12
18:27
казано от Иван Йорданов на 07.03.12, 13:46:
http://www.bb-team.org/articles/4183_kak-da-trenirame-na-lostovete-I-chast
Погледнах статията, но там са описани методите, а не тренировките, на мен това ми трябва. Благодаря все пак за отговора :)
07.03.12
18:37
казано от Мартин Костадинов на 07.03.12, 18:27:
Погледнах статията, но там са описани методите, а не тренировките, на мен това ми трябва. Благодаря все пак за отговора :)
На лостовете, както и в залата, няма универсална тренировка. Иначе Бил Гейтс щеше да я откупи и да я продава с Уиндоус.
Във втората част на статията ще може да прочетеш как да си построиш тренировката. Според твоите възможности и твоите цели.
Разбира се, винаги може да намериш някой да ти каже, да правиш кофи и набирания докато укрепнеш :)
Имаш методите, имаш упражненията = Това прави програмата.
Много упражнения можеш да намериш ако се разровиш в интернет.
Кофички, Лицеви (различни варианти), Набирания (различни варианти), За трицепс френското на лоста, коремни и така нататък....
07.03.12
21:52
А може ли линкче към втората част, защото не успях да го намеря? Благодаря предварително и мерси много за отговорите :) Поздрави.
07.03.12
22:13
Ще излезе в началото на сезона ;)