08.03.12
09:30
Добро утро на всички (и честит празник на всички дами :* ) Дойде време за нова поръчка (надявам се и заплатата да дойде скоро хаха) и съм се спрял на горепосочените бърнари, но не знам точно кой да избера...сякаш клоня повече към Симуланта, а в последствие след него и Липо-то? И за трите намирам добри отзиви и ревюта, естествено има и някои недоволни.
Успях да изчистя в горната част на горе и има лек релеф, но за долната ще ми трябва леееко помощ (без препарати-няма резултати) :P .
Знам, че на всеки му влияе различно, но все пак може да използвам мненията ви, за което благодаря предварително!
// Тренировките и кардиото са ми главно на стадиона и лостове //
PS // Пил съм Окси, но не останах особено доволен //
Бих ти препоръчал два други продукта с много добри отзиви последната година, iForce Dexaprine или PharmaFreak RIPPED FREAK. Стимуланта съм го пил преди, пия и в момента някакви остатъци от миналата година и не чувствам каквото и да е било, дори не усещам промяна в апетита въпреки дозата от 2х2, а Lipo-то не съм го ползвал никога поради простата причина, че рядко се намира някой да каже нещо добро за него.
Много му бях навит миналата година на Ripped Freak-а и мислех да го поръчвам, а един приятел Окси-то. От сайта ми звъннаха и казаха, че нямат наличен Фрийк и направо казах и на мен да ми пратят Окси. За иФорсе не съм чувал нищо, но дано не е продукт на Аппле, че като им зная цените.... :D (това в кръга на шегата...)
Фрийка предполагам голямата опаковка си пиел, защото малката ми изглежда много..недостатъчна (think)
Не съм пил нито един от двата в интерес на истината, но съм чел добри отзиви за тях. Аз лично съм се зарекъл да не купувам повече подобни продукти, залагам на самоделни такива или разчитам на волята и добре изграден хранителен режим и тренировки.
От изброените от теб - Липо6 и яко кардио.
И Нутрекс са мижитурки с подмолни реклами, ама съставките трябва да отговарят на етикета.
———-
ECY стак ... там е истината , оксита моксита и стимуланти са за поддържане на тегло, да ти контролира апетита.
Мнението беше редактирано от emzo на 08.03.12 10:56.
По принцип time released форМУЛите са ала бала работа.
Мнението беше редактирано от emzo на 08.03.12 16:13.
казано от emzo на 08.03.12, 15:16:
По принцип time released форумите са ала бала работа.
Това към мен ли беше?
Не.
Единствената time released формула, която съм усетил, че действа беше SX.
Ама то не се знае, какво е имало вътре :D
———-
Прегледах предлаганото на пазара и общо взето са малко продуктите, които да си заслужават.
RIPPED FREAK нещо не ме грабва.
Редактирай си поста, написал си форумите и аз се почувствах лично засегнат :D