SimulantX 1-METIQ; Shred Matrix; Lipo6 Black?

08.03.12
09:30

Добро утро на всички (и честит празник на всички дами :* ) Дойде време за нова поръчка (надявам се и заплатата да дойде скоро хаха) и съм се спрял на горепосочените бърнари, но не знам точно кой да избера...сякаш клоня повече към Симуланта, а в последствие след него и Липо-то? И за трите намирам добри отзиви и ревюта, естествено има и някои недоволни.
Успях да изчистя в горната част на горе и има лек релеф, но за долната ще ми трябва леееко помощ (без препарати-няма резултати) :P .
Знам, че на всеки му влияе различно, но все пак може да използвам мненията ви, за което благодаря предварително!

// Тренировките и кардиото са ми главно на стадиона и лостове //

PS // Пил съм Окси, но не останах особено доволен //

08.03.12
09:44

Бих ти препоръчал два други продукта с много добри отзиви последната година, iForce Dexaprine или PharmaFreak RIPPED FREAK. Стимуланта съм го пил преди, пия и в момента някакви остатъци от миналата година и не чувствам каквото и да е било, дори не усещам промяна в апетита въпреки дозата от 2х2, а Lipo-то не съм го ползвал никога поради простата причина, че рядко се намира някой да каже нещо добро за него.

08.03.12
09:53

Много му бях навит миналата година на Ripped Freak-а и мислех да го поръчвам, а един приятел Окси-то. От сайта ми звъннаха и казаха, че нямат наличен Фрийк и направо казах и на мен да ми пратят Окси. За иФорсе не съм чувал нищо, но дано не е продукт на Аппле, че като им зная цените.... :D (това в кръга на шегата...)
Фрийка предполагам голямата опаковка си пиел, защото малката ми изглежда много..недостатъчна (think)

08.03.12
10:04

Не съм пил нито един от двата в интерес на истината, но съм чел добри отзиви за тях. Аз лично съм се зарекъл да не купувам повече подобни продукти, залагам на самоделни такива или разчитам на волята и добре изграден хранителен режим и тренировки.

08.03.12
10:54

От изброените от теб - Липо6 и яко кардио.
И Нутрекс са мижитурки с подмолни реклами, ама съставките трябва да отговарят на етикета.

———-
ECY стак ... там е истината , оксита моксита и стимуланти са за поддържане на тегло, да  ти контролира апетита.

Мнението беше редактирано от emzo на 08.03.12 10:56.

08.03.12
15:16

По принцип time released форМУЛите са ала бала работа.

Мнението беше редактирано от emzo на 08.03.12 16:13.

08.03.12
16:00

казано от emzo на 08.03.12, 15:16:

По принцип time released форумите са ала бала работа.

Това към мен ли беше?

08.03.12
16:06

Не.

Единствената time released формула, която съм усетил, че действа беше SX.

Ама то не се знае, какво е имало вътре :D

———-
Прегледах предлаганото на пазара и общо взето са малко продуктите, които да си заслужават.
RIPPED FREAK нещо не ме грабва.

08.03.12
16:09

Редактирай си поста, написал си форумите и аз се почувствах лично засегнат :D

08.03.12
16:12

Уффф, да... отвеян съм , хаха

В тоя ред на мисли, мисля като се затопли още малко да направя 20 дневен кардио курс с Animal Cuts.
Ще ми се да пробвам с повече таблетки в доза :D

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1