28.03.12
09:23
Пускам тази тема, в която ще отделяме мненията от допитването, отнасящи се до вече интервюирани потребители.
Темата беше редактирана от Димитър Михайлов на 28.03.12 09:26.
15.09.11
00:58
Инис
Мнението беше редактирано от Иван Божанов на 15.09.11 01:13.
15.09.11
01:10
Според мен е редно да се посочва по 1 предложение на пост. Така като ти подкрепя поста как ще се разбере за кой точно от тримата одобрявам идеята за интервю?
15.09.11
08:31
ts.vasilev
15.09.11
11:38
@SportFreak, няма причина да не стане. В тази тема не избираме този с най-много гласове. Подкрепянето на дадено предложение помага единствено при избора на реда, по който евентуално да се провеждат интервютата. Разбира се, важат съображенията, които посочих в началото на темата.
Лимка
Знам, че има интервю с нея и че на този етап тя може и да няма време за това, но ми се струва че тя има още много какво да ни каже. Само като идея за в бъдеще :)
karfi4ka
Най - позитивната, най - дружелюбната... Реализира истинско израстване като спортист и е сред най - добрите примери във форума както в спортен, така и в чисто личностен план.
15.09.11
18:29
Мак Сим
Михран Михранян- един от най-добре изглеждащите във форума. Със сигурност има какво да каже!
Редакция: провежда се в момента.
Мнението беше редактирано от Димитър Михайлов на 26.09.11 13:21.
17.09.11
01:54
Георги Николаев
Редакция: потребителят е с деактивиран акаунт
Мнението беше редактирано от Димитър Михайлов на 17.09.11 10:00.
18.09.11
16:10
Ванка, ще - интервютата с членове на екипа се пускат около по-специални дати.
22.09.11
23:11
Понеже Тихомирчо ме е маркирал като спам, да питам тук - По каква преценка насрочихте интервю с Михран, като е събрал едва 14 гласа, а пред него са цели 11 участника?
Има ли смисъл от тази тема и каква беше идеята да се гласува, като очевидно не се взима под внимание>
Напротив, темата е от значение за провеждането на интервютата, иначе не бихме я пускали. Причината да има други интервюирани е, че поканите са били изпратени преди създаването на това допитване. И отново да спомена, че подредбата на потребителите според гласовете не посочва изрично реда, по който те ще се провеждат - причините съм посочил в началото на тази тема.
Мнението беше редактирано от Димитър Михайлов на 25.09.11 13:46.
10.10.11
20:23
А кога ще видим интервю на един от основоположниците на бб-теам и една от основните движещи сили на изданието Владо Недков.
Владо: Ванка, обещал съм за края на 2015-та. :)
Еми, да сме живи и здрави ще чакаме.
Аз предлагам второ интервю на Юли, Oranje определено има какво да каже, освен казаното в първото.
22.10.11
23:18
Витан
05.11.11
17:30
Какво стана с интервютата с ts.vassilev, karfi4ka и Марин Маринов, т.е. най-подкрепените мнения ?
05.11.11
23:14
- Възможно е през времето, когато потребител е поканен за интервю, при провеждането му той да остане с по-малко гласове спрямо останалите. Моля, приемете вота за ориентир, а не за стриктен ред, по който ще се публикуват интервютата.
SportFreak - чукча писател, чукча НЕ читател ;)
06.11.11
15:37
Това го разбрах, но имах предвид поне темите да се пуснат, за да задаваме въпроси.
10.11.11
13:50
Ефтим Илиев - един от най-добрите треньори, страхотен и земен човек.
Смятам, че е добре интервюираният да е познат на форума като цяло, а не само на отделни хора. Ефо може и да е добър, но го познават 10-15 души от форума. Ако известността из форума не е критерий, аз предлагам интервюта с Юри Атанасов (силово-кондиционен треньор сертифициран по системата на WKC (World Kettlebell Club)) или Милко Георгиев, които мисля са с доста по-богат опит от Ефтим. Юри е “ученик” на Валери Федоренко ;)
Мнението беше редактирано от Стоянчо на 10.11.11 20:11.
10.11.11
22:57
Моля, придържайте се към идеята на темата, а именно потребители на форума ни.
Въпросът ми е към екипа на бб теам - Какво стана с интервюто с Иво /IBS/?
Редакция: въпросите бяха изпратени, но все още чакаме отговорите.
Мнението беше редактирано от Димитър Михайлов на 03.12.11 15:26.
06.12.11
18:07
Марина Декова
Мнението беше редактирано от Димитър Михайлов на 06.12.11 20:16.
Модерация: дублирано предложение.
Мнението беше редактирано от Димитър Михайлов на 14.12.11 00:12.
Модерация: Дублирано предложение.
Мнението беше редактирано от Тихомир Велев на 08.02.12 12:36.
Смятам, че е добре интервюираният да е познат на форума като цяло, а не само на отделни хора. Ефо може и да е добър, но го познават 10-15 души от форума. Ако известността из форума не е критерий, аз предлагам интервюта с Юри Атанасов (силово-кондиционен треньор сертифициран по системата на WKC (World Kettlebell Club)) или Милко Георгиев, които мисля са с доста по-богат опит от Ефтим. Юри е “ученик” на Валери Федоренко ;)
Ми Юри и Милко по-познати ли са от Ефтим, не знаех.. че като си платищ таксата за Семинара ставаш ученик.
Не ме разбирай погрешно, тренирам при Юли,но уважавам всички хора които
се борят да направят нещо сами, в това число влизт Юри,Милко,Ефтим,Киро,Лазар,Инес,Юли и много други
Да не определяме известен или не,а по-скоро кво има да научим,а тези хора има кво да ни кажат.
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 20.02.12 23:26.
07.03.12
19:04
Модерация: Дублирано предложение!
Мнението беше редактирано от Тихомир Велев на 07.03.12 19:05.
Модерация: Четете миналите предложения, преди да пускате нови!
Мнението беше редактирано от Тихомир Велев на 07.03.12 19:17.
Уппссс, понечих да видя кой се е излъгал да гласува за мен и без да искам прибавих и своя глас :D :D :D Та молбата ми е ако може да се махне гласа, че е нагличко и долу в поста на Head_hunter да се пише, че отказва интервю :D
Мнението беше редактирано от Valdis на 07.03.12 19:21.
07.03.12
19:45
Ми Юри и Милко по-познати ли са от Ефтим, не знаех.. че като си платищ таксата за Семинара ставаш ученик.
Не ме разбирай погрешно, тренирам при Юли,но уважавам всички хора които
се борят да направят нещо сами, в това число влизт Юри,Милко,Ефтим,Киро,Лазар,Инес,Юли и много други
Да не определяме известен или не,а по-скоро кво има да научим,а тези хора има кво да ни кажат.
Силно се съмнявам проф. Павел Добрев да е познат на всички от форума о.О Дори и да не са познати тези хора, те могат да кажат много повече от колкото някой от последните 2-3ма интервюирани, no offence.
07.03.12
22:36
Силно се съмнявам проф. Павел Добрев да е познат на всички от форума о.О Дори и да не са познати тези хора, те могат да кажат много повече от колкото някой от последните 2-3ма интервюирани, no offence.
ОК, нека го обясня отново (независимо от яснотата в мнение №43).
Идеята на тези интервюта е малко по-специфична. Значими хора в спорта има много, наистина много, но не всички от тях са част от своеобразното общество BB-Team. Би било чудесно повечето от тях да са тук, но по една или друга причина към днешна дата нещата стоят по различен начин. Интервютата хвърлят повече светлина върху хората от форума - тези, чиито дневници следим, с които спорим и дискутираме, от които търсим съвет и с които (можем да) тренираме. Това е целта.
Георги Петров. Човекът има голямо желание да има значка,така че мисля ,че ще е добре него да интервюирате,а мисля,че има какво да ни каже.:):) (http://www.bb-team.org/forums/viewthread/59424)
09.03.12
16:21
Все пак е добре интервютата да бъдат съобразявани не с това, колко безмислени часове и безмислени коментари е прекарал в ББ тийм, а с това, дали като цяло дава добър пример на останалите потребители. :)
ПП: DeadManWalking заслужава интервю!