Хранене и Корем

08.03.12
18:49

Здравейте приятели имам един въпрос.Искам да направя коремна преса ама, ако спазвам някаква диета и тренирам ще направя преса,но ще сваля и мускулите. А пък ако не спазвам диета нямам да имам коремни мускули, кажете как да се храня с една дума дайте ми съвет.

Модерация: Моля, поставяйте ЯСНИ и СМИСЛЕНИ заглавия на темите, които публикувате!

Темата беше редактирана от Кольо Пияндето на 08.03.12 18:52.

08.03.12
20:43

Тестеното, сладкото и газираното ги ограничаваш и без да правиш упражнения ще ти се покажат “плочките”..
Иначе ето хубави упражнения - http://vbox7.com/play:1a5ee53d ;)

08.03.12
20:49

Аз се ограничавам, но така губя маса и мускулите ми стават по-малки, аз изкам да имам голяма маса,но и коремна преса

08.03.12
20:50

Колко теми мислиш още да пуснеш за божествената преса ?

08.03.12
20:54

Днеска се регистрирах в сайта още разучавам.

HE

08.03.12
22:55

казано от Borislav Yotsov на 08.03.12, 20:49:

Аз се ограничавам, но така губя маса и мускулите ми стават по-малки, аз изкам да имам голяма маса,но и коремна преса

Едно е да искаш, друго да можеш и трето да го направиш!
И разучавай форума по кротичко - например чрез търсачката.
Така на пръв поглед не си по-специален с нищо от останалите /освен, че само ти пишеш искам със “З”/.

08.03.12
20:38

Здравейте кажете някои упражнения за корем, в домашни условия и какви храни да приемам за да ми се оформи.

09.03.12
13:53

Знам обърках се.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1