Връщам се в залата, как да започна отначало?

09.03.12
20:29

Здравейте! Връщам се във фитнес залата след 4-5 месечно прекъсване и незнам с какви тренировки да започна. Преди, след трениране на мускулните групи, на края на всяка тренировка, правех кардио. Мисля, че сега трябва да го увелича, за да сваля малко мазнини, но също така, не мисля, че ще мога да направя повече от 10мин. на пътеката, затова смятам да започна от колелото. Какво бихте ме посъветвали? Какъв тренировъчен режим ми трябва? За хранителният мисля да се постарая сама.

Надявам се на полезни съвети/материали за четене.
Благодаря предварително!

Започни както всеки начинаещ - с кръгова програма в продължение на 1-2 месеца, за да влезе тялото в кондиция и “спортен режим” -> Първи стъпки във фитнеса

И една полезна статия - Завръщане сред железата

Мнението беше редактирано от Тихомир Велев на 09.03.12 22:08.

10.03.12
14:03

Благодаря! Сами не ми е ясно дали тази програма се изпълнява 3 пъти в седмицата или само веднъж и след това се правят различни упражнения, но пак за съответните мускулни групи.

3 пъти в седмицата се изпълнява горната програма. Т.е. всеки път е едно и също.

Упражненията се изпълняват последователно, от горе надолу, по една серия от всяко. Като се стигне края на упражненията се започва отначало втори кръг, докато не завършиш три кръга.

Мнението беше редактирано от Тихомир Велев на 10.03.12 14:06.

10.03.12
14:54

Аа, ясно :D Благодаря, отново!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1