monster stack pack на Vitalabs

06.07.05
11:45

Значи имам едни добавки, на които пише че са за 4 до 6 седмичен цикъл. В кутията има 24 пакетчета, всяко от които се състои от по 11 хапа. Проблема е такъв, че не знам как точно се взимат (понеже ми ги дадоха, не съм си ги купувал аз..) . На опаковката пише “Take one packet 1 hour before or immediatly after training as a dietary supplement. For best results, take one packet with 8 ounces of juice or other high carbohydrate beverage.”. А съдържанието на едно пакетче е следното:

Three large white tablets - creatine complex
two large white capsules-igf-1 support
one large tan capsule-prostate support
one brown tablet-tribulus terrestris extract
one small off-white capsule-androstene complex
medium white tablet-L-Glutamine
Medium OFF-WHITE CAPSULE-COLOSTRUM
Medium light tan capsule - energy support

Значи, доколкото разбирам 1 час преди тренировка или веднага след тренировка трябва да се взима по 1 пакетче (което ще рече 12 хапа(и са доста обемисти..) ?! всяко от които съдържа различни вещества. Въпроса ми е правилно ли съм разбрал, и не е ли опасно да се тъпче човек с толкова работи наведнъж. Също на опаковката пише че не е предназначено за лица под 21 години, Защо ?

Ако някой се интересува продъктът е “Monster Stack Pack” на Vitalabs.
Мерси предварително !

06.07.05
16:24

заощото еднити от тия неща е прохормон  :D

06.07.05
17:38

grafa може ли малко по-изчерпателно обяснение.. а също ше е добре ако някой ми даде отговор и на другите въпроси..

06.07.05
18:55

мързеше ме да пиша, за това биах толкова незичерпателен  :) .
androstene complex е прохормон, най вероятно за това не е предназначено за лица под 21. а иначе едва ли ще е проблем това че са доста добавки на веднъж, щом са ги слойили заедно. с креатина, трибестана и л-глутамина няма да имаш проблем.
COLOSTRUM -  млякото на бозайник през първите дни след раждането, коластра
тва не го знам какво е, така шише в речника  :D. с останалите субстанции също не съм на ясно. но като глеам кво има вътре трябва да има ефект. знаеш ли каква му е цената. няма да е малка.

06.07.05
20:03

Цената на която е взет е някъде около $70-80 но това само една кутия (с 24 пакетчета вътре). Графа ок мерси, мен най-вече ме интересува дали не е възможно да се получат някакви странични ефекти от използването му или някакви здравословни проблеми. А и също само при тренировки за маса ли се взима :)

07.07.05
10:34

еми за маса ще да е  :D е странични ефекти незнам дали ще има. не би трябвало.
http://www.bb-team.org/stuff/000118.php -  е тва е за андростендиона
абе за тия пари и с тея неща вътре трябва да има добър ефект. ама знае ли човек :roll:

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1