Имам ли подут стомах

RC

08.03.12
22:51

Здравейте искам да попитам дали имам подут стомах .. и дали на тази възраст е възможно да имам .. значи аз сам на 14 години 67 кг 165-170см и стомаха ми е леко подут .. иначе според мен е нещо от сорта на въздох под налагане .. така казано ., тренирам от 3-4 месеца фитнес в момента си търся друга програма до сега бях на един сплит ама качвам само в гърба ..

Темата беше редактирана от Кольо Пияндето на 09.03.12 06:38.

08.03.12
23:58

Ако успееш да ми отговориш на въпроса: Имам ли дълги пръсти? Аз ще се постарая да отговоря на твоя въпрос за корема. :)

Надявам се разбираш какво имам в предвид. :D

09.03.12
01:22

Така както си застанал на снимката ми е трудно да преценя, ще трябва да се обърнеш!

10.03.12
13:05

За стомаха не знам. Аз съм скептично настроен за подлагане организма на тежки физически упражнения на подобна възраст, все пак си само на 14г. и костната ти система има да се развива още, както като размери, така и като здравина. Аз лично бих ти препоръчал повече упражнения като лост, успоредка, лицеви опори, тичане и всякакви такива със собствено тегло.
Държа да подчертая, че това си е само мое мнение!

10.03.12
18:25

казано от Юлиян Петров на 10.03.12, 13:05:

За стомаха не знам. Аз съм скептично настроен за подлагане организма на тежки физически упражнения на подобна възраст, все пак си само на 14г. и костната ти система има да се развива още, както като размери, така и като здравина. Аз лично бих ти препоръчал повече упражнения като лост, успоредка, лицеви опори, тичане и всякакви такива със собствено тегло.
Държа да подчертая, че това си е само мое мнение!

Ако Иван Абаджиев, преди години, беше на твоето мнение никога нямаше да имаме толкова шампиони на щангите. ;)
Дори ще му бъде от полза, стига да тренира с разумни за неговите възможности тежести и се храни правилно, и почива достатъчно.

10.03.12
20:05

Dimzata, не забравяй, че всяко нещо на този свят си има цена. Може човек да стане шампион, но рано или късно си плаща цената, защото човек не е от желязо. Повечето хора тренират в залата за собствено удоволствие и не се борят за медали, затова трябва да подхождат различно към тренировките, така че да намалят риска от контузий. Смяташ ли, че един тийнейджър ще може да се справи с това предизвикателство, особено ако си няма личен треньор и тренира, както знае и както прецени за редно. Аз съм виждал един такъв около 14 годишен в залата, повярвай ми, мястото му не беше там. Не, че слагам всички под общ знаменател, но просто защитавам тезата си.

RC

10.03.12
23:31

ЗАТВОРЕТЕ ТЕМАТА !

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1