08.03.12
22:51
Здравейте искам да попитам дали имам подут стомах .. и дали на тази възраст е възможно да имам .. значи аз сам на 14 години 67 кг 165-170см и стомаха ми е леко подут .. иначе според мен е нещо от сорта на въздох под налагане .. така казано ., тренирам от 3-4 месеца фитнес в момента си търся друга програма до сега бях на един сплит ама качвам само в гърба ..
Темата беше редактирана от Кольо Пияндето на 09.03.12 06:38.
Ако успееш да ми отговориш на въпроса: Имам ли дълги пръсти? Аз ще се постарая да отговоря на твоя въпрос за корема. :)
Надявам се разбираш какво имам в предвид. :D
Така както си застанал на снимката ми е трудно да преценя, ще трябва да се обърнеш!
За стомаха не знам. Аз съм скептично настроен за подлагане организма на тежки физически упражнения на подобна възраст, все пак си само на 14г. и костната ти система има да се развива още, както като размери, така и като здравина. Аз лично бих ти препоръчал повече упражнения като лост, успоредка, лицеви опори, тичане и всякакви такива със собствено тегло.
Държа да подчертая, че това си е само мое мнение!
казано от Юлиян Петров на 10.03.12, 13:05:
За стомаха не знам. Аз съм скептично настроен за подлагане организма на тежки физически упражнения на подобна възраст, все пак си само на 14г. и костната ти система има да се развива още, както като размери, така и като здравина. Аз лично бих ти препоръчал повече упражнения като лост, успоредка, лицеви опори, тичане и всякакви такива със собствено тегло.
Държа да подчертая, че това си е само мое мнение!
Ако Иван Абаджиев, преди години, беше на твоето мнение никога нямаше да имаме толкова шампиони на щангите. ;)
Дори ще му бъде от полза, стига да тренира с разумни за неговите възможности тежести и се храни правилно, и почива достатъчно.
Dimzata, не забравяй, че всяко нещо на този свят си има цена. Може човек да стане шампион, но рано или късно си плаща цената, защото човек не е от желязо. Повечето хора тренират в залата за собствено удоволствие и не се борят за медали, затова трябва да подхождат различно към тренировките, така че да намалят риска от контузий. Смяташ ли, че един тийнейджър ще може да се справи с това предизвикателство, особено ако си няма личен треньор и тренира, както знае и както прецени за редно. Аз съм виждал един такъв около 14 годишен в залата, повярвай ми, мястото му не беше там. Не, че слагам всички под общ знаменател, но просто защитавам тезата си.
10.03.12
23:31
ЗАТВОРЕТЕ ТЕМАТА !