11.03.12
22:38
Забелязах, че от няколко дни доста омазних и направих корема по - голям и това въобще не ми харесва .. Попринцип това е една от зоните на тялото ми, които искам най - много да променя и сега с това допълнително омазняване ми идва да се гръмна... До края на тази седмица съм на 3 дневен сплит, който във всяка тренировка включва по 2 упражнения за корем .. След това ще почна 4 пъти седмично да ходя на трен, но още не съм гледал за нова програма. Режима ми се състои от около 500гр. месо на ден, 3 яйца, 1 кофа кисело мляко с 100 гр орехи, прясно мляко, 300 400гр, картофи или ориз и по 1 кроасан или нещо от ‘’вредните’’ храни .. Кажете на какво да наблегна, за да почна поне да премахвам мазнините.. Всекидневните тренировки за корем или корекция в храната ?
Махни вредните храни, защото от тях реално не получаваш нищо освен мазнинки по корема. Ако ти се яде сладко може да е поради ниски нива на инсулина и да трябва да ядеш някакви въглехидрати. Ако пък толкова искаш джънк яж истински шоколад след тренировка в умерени количества
11.03.12
23:46
Еми сега заминавам за 1 седмица в чужбина и като се върна, тотално спирам всички продукти от тази категория .. А под истински шоколад какво имаш предвид, защото имам моменти в които, ако не хапна сладко имам чувството, че ще припадна ...
12.03.12
01:19
Забелязах, че от няколко дни доста омазних и направих корема по - голям и това въобще не ми харесва .. Попринцип това е една от зоните на тялото ми, които искам най - много да променя и сега с това допълнително омазняване ми идва да се гръмна... До края на тази седмица съм на 3 дневен сплит, който във всяка тренировка включва по 2 упражнения за корем .. След това ще почна 4 пъти седмично да ходя на трен, но още не съм гледал за нова програма. Режима ми се състои от около 500гр. месо на ден, 3 яйца, 1 кофа кисело мляко с 100 гр орехи, прясно мляко, 300 400гр, картофи или ориз и по 1 кроасан или нещо от ‘’вредните’’ храни .. Кажете на какво да наблегна, за да почна поне да премахвам мазнините.. Всекидневните тренировки за корем или корекция в храната ?
Е при толкова много калории всеки ден как очаваш да оставаш чист??? Намали си калориите и ще се оправи проблема. Това с “не мога” без сладко си е чисто лигавене, ама айде... Ако толкова ти се яде - яж си, просто компенсирай разликата в калориите. Колкото изядеш от шоколада - толкова намали от другите храни. И тоя корем няма нужда да го тренираш по 3 пъти. 2 пъти макс.
12.03.12
10:32
Еми преди няма и 2 месеца, бях пуснал отделна тема за корема ми.. Тогава всички ми казаха, че по - добре сега да съм качвал и след няколко месеца чак да почна да чистя... На калколатора ми излезна, че трява да си набявам по 3100 калории дневно и честно да ти кажа много рядко успявам.А до преди 2 седмици вместо да качвам свалих 4 кг и чак сега започна да се усеща . А иначе сега тренирам по ето тази програма——http://www.bb-team.org/workout/1291_kachvayte-masa-vednaga-sled-4-tata-sedmitsa и сега сле 10 дни ще мина на друга. За сладкото може би си прав, защото така бях и с колата преди да спра да я пия, но нея поне я замених с много сокове, а това ... Пия и протеин, но при него 30 40 минути след като изпия дозата ми се дояжда още повече. А ще има ли ефект, ако 2 пъти седмично в залата правя трен. за корем и през останалите дни си правя коремни в нас ?
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 12.03.12 10:36.
12.03.12
10:39
Моментално те питам две неща:
- според теб възможно ли е да увеличиш само и единствено мускулната си маса при такъв режим?
- смяташ ли, че замяната на Coca Cola със сокове е свързана с намаляване на захарта в менюто ти?
Не, няма смисъл да товариш коремната мускулатура всеки ден.
Мисля си, че имаш много трески да дялаш по храненето си.
12.03.12
13:03
Напълно ясно ми е,че такъв филм няма .. Честно казано за захарта не съм се замислял.. спрях всички газирани напитки, защото са газирани ... Сигурен съм, че режима ми въобще не ми е наред.Това си остава най - големият ми проблем. В залата всичко е точно, успявам и да си набява качествени добавки, така че остава само храната.. Ще се старая до колкото мога да го правя все по - добър . Знам какво по колко и кога трябва да ям, само че трудно успявам да го правя все още.
12.03.12
13:08
Подходил си доста погрешно - оправянето на храната е с приоритет пред всичко, особено пред добавките.
Огледай съдържанието на захар в соковете.
12.03.12
13:24
А ще има ли ефект, ако 2 пъти седмично в залата правя трен. за корем и през останалите дни си правя коремни в нас ?
И отново... корем повече от 2 пъти в седмицата - НЕ. Не у вас, не в залата, не в колата, не в двора.
спрях всички газирани напитки, защото са газирани ...
а трябваше да ги спреш защото са с 11-12% захар в тях... Соковете са със същата калоричност.
успявам и да си набява качествени добавки, така че остава само храната..
Пробвай обратното. Ще се случат чудеса.