Л-аргинин на GNC. Съвет?

Здравейте. Ще се радвам някой компетентен да ми даде повечко инфо за тоя продукт. Ако дори има някой, който вече го е пробвал ще съм наистина благодарен да сподели как действа (поне при него) и дали наистина има ефект. По дочух от няколко места, че продукта е качествен и затова се насочих към него. Имам за цел с него да кача още чиста мускулна, но не съм фен на “културистките” упражнения във фитнеса, а си тренирам почти всеки ден в нас с подръчни средства - различни гири (по кг.) , лицеви опори, кофички, набиранки и малко бой по крушата. За мен тези упражнения си ми вършат перфектна работа. Но към същината. Благодаря за отделеното внимание.

HE

11.03.12
23:03

казано от Атанас Хаджиев на 11.03.12, 21:59:

По дочух от няколко места, че продукта е качествен и затова се насочих към него. Имам за цел с него да кача още чиста мускулна, но не съм фен на “културистките” упражнения във фитнеса, а си тренирам почти всеки ден в нас с подръчни средства - различни гири (по кг.) , лицеви опори, кофички, набиранки и малко бой по крушата. За мен тези упражнения си ми вършат перфектна работа. Но към същината. Благодаря за отделеното внимание.

Имай следните цели първо:
- да се образоваш - така няма да качваш ММ с продукт, който се влага в стакове
- култорист с гирички не се става
Като вършат работа тези не “култористки” упражнения, защо ти е мускулна маса?

п.п. Поста ти така го разбирам:
- поради някаква причина не ходиш на фитнес
- видял си, че това, което правиш не дава исканите резултати
- поради горната причина се обръщаш към първата попаднала ти добавка да свърши тази работа вместо теб

Мнението беше редактирано от head_hunter на 11.03.12 23:05.

От много месеци не бях влизал във форума. Сега си припомних защо.

12.03.12
08:34

Аре да не се бъзикам за 2та акунта и опита за “наредба”

С Л-аргинин да качиш и чиста ММ в домашни условия - гири, лицеви и круша - няма как да стане, това което мислиш или са ти го казали е СМЕШНО.

04.09.12
23:23

ами ако се използва за сваляне на мазнина? AKG - L-Arginine с кардио ще помогне ли

казано от Цветан Гатев на 04.09.12, 23:23:

ами ако се използва за сваляне на мазнина? AKG - L-Arginine с кардио ще помогне ли

ААКГ по никакъв начин няма отношение към горенето на мазнини.

05.09.12
01:12

немога да намеря точно саита кадето четох че намалява мазнините но ето тука го споменават пак http://www.youtube.com/watch?v=aWNn8WmwYmQ , благодаря ти за отговора разобеди ме да си го вземам и ще търся някакав др начин да ги изгоря тия мазнини :)

Няма такъв ефект аргининът. Не си харчи парите за глупости. Клипчето го гледах само първата минута, но като видиш артисти в бели пресилки и нещо, което е “чудодейно” и действа на хиляда неща, то със сигурност не действа на нищо :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1