не съм доволен от креатина на ABB

TW

05.07.05
18:02

при вас, които са го пробвали, как е, действа ли? при мен - не, а ужким ABB е фирма на оптимум, или обратното няма значение, но продавачите се кълнат, че двата креатина били еднакви в кутията. а си купих 1кг:) кофти работа, сега си правя зареждаща доза по един месец, само да го разкарам, че все пак пари дадох

05.07.05
18:37

Малко ме съмнява да не действа - пил съм различни неща на АББ и съм доволен. Но що казваш. Да не би ти да си сгрешил нещо?

IN

05.07.05
18:46

И аз не сам доволен от продуктите на АББА.
Но сам много доволен от продуктите на JK.
С тях постигнах желан ефект но пробваите с различни
продукти експерементираите стига да имате пари.

TW

06.07.05
08:59

[quote author=“kaloian.georgiev”]Малко ме съмнява да не действа - пил съм различни неща на АББ и съм доволен. Но що казваш. Да не би ти да си сгрешил нещо?

Не знам какво да съм сгрешил, отидох в магазина с/у стадиона и си го купих, запечатан, в срок на годност, май беше 86 лева 1 кг, един колега си купи по-малка опаковка от същия и на него не му действа. Май проблема не е в мен.

06.07.05
09:24

[quote author=“TwT”][quote author=“kaloian.georgiev”]Малко ме съмнява да не действа - пил съм различни неща на АББ и съм доволен. Но що казваш. Да не би ти да си сгрешил нещо?

Не знам какво да съм сгрешил, отидох в магазина с/у стадиона и си го купих, запечатан, в срок на годност, май беше 86 лева 1 кг, един колега си купи по-малка опаковка от същия и на него не му действа. Май проблема не е в мен.

ми брато ти нормален ли си да купиш един килограм без да си пробвал какъв е ефекта.Купи си малка доза пробваи как ти деиства,пак тогава купуваи с килограми, ако има ефект!
И аз съм дожолен от продуктите на JK, въпреки че ме съмнява че слагат бионабол!
Колкото до мене - аз съм падал на креатин менте, мисля че тука имаше тема по тоз въпрос, не само че не деистваше ами и имаше странни странични ефекти!

06.07.05
12:40

Аз пия глутамина на АББ и ефект никакъв !

06.07.05
23:21

малко offtopic за което се извинявам ,но DarkWolf кажи какви бяха странните странични ефекти при тебе .  :x ако искаш пиши ЛС

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1