12.03.12
11:56
Здравейте,
взел съм си Cellmass и Nitrix, но на опаковките и на двете пише да се взимат сутрин след ставане - има ли проблем да се взимат едновременно?
CellMass се пие след тренировка и 6-8 часа още 1 доза след първия прием, а в почивен ден примерно след закуската :) Nitrix 3 пъти дневно по 3 таблетки - първия прием можеш да го правиш сутрин веднага когато станеш нагладно, а другите 2 приема да бъдат през интервал от 4-5 часа :). Гледай да го пиеш в точно време и задължително повече вода !
12.03.12
16:28
казано от AgBOKATA на 12.03.12, 14:24:
CellMass се пие след тренировка и 6-8 часа още 1 доза след първия прием, а в почивен ден примерно след закуската :) Nitrix 3 пъти дневно по 3 таблетки - първия прием можеш да го правиш сутрин веднага когато станеш нагладно, а другите 2 приема да бъдат през интервал от 4-5 часа :). Гледай да го пиеш в точно време и задължително повече вода !
На оригиналният етикет (не етикетчето на български) на Cellmass пише, че се пие в тренировачни дни след тренировка и още един път след 6-8 часа, но тъйкато на мен тренировката ми приключва 20:30-21:00 вторият път го пия направо на следващата сутрин на празен стомах (както пише на оригиналният етикет). В нетренировачни дни пише да се пие сутрин на празен стомах и пак 6-8 часа по-късно и тук ми е проблема, защото на Nitrix-а на оригиналният етикет (не етикетчето на български) също пише да се пие сутрин след ставане на празен стомах. Въпроса ми дали някой ги е взимал и двете едновременно?
Идеята е да няма храна в стомаха, да се усвоят най-добре ;) не виждам проблем да ги пляскаш заедно на ставане :)
12.03.12
22:25
Май така ще правя :)