Как да започна Уличния фитнес/програма

RC

10.03.12
23:30

Здравейте аз съм на 14 години 165-170 см. 67-68 кг.До тук имам тренировки 3 месеца с тежести но искам да премина към лостове успоредки и така казно към уличния фитнес защото искам релеф,но примерно аз съм доста тежък и мога да правя само около 5-6 набирания..какво да правя за да започна, е да кажа че имам и малко мазнини коремче така казно.решен съм да започна и да се променя да се стегна.помогнете ми ако може?Какво да правя?програма нещо незнам точно.явно немога да си вдигам теглото защото се пак 67 кг не са малко..5-6 набирания..25-30 лицеви. Помощ ?

10

11.03.12
00:47

Що искаш да ходиш на лостове ? Кво му има на фитнеса ?

RC

11.03.12
09:10

казано от 100il на 11.03.12, 00:47:

Ем малък съм.А пък и искам релеф, а лостовете са за релеф.

казано от rosko chakarov на 11.03.12, 09:10:

Ония ден във фитнес чух разговор между 2-ма, които изглежда , че нямат никакъв опит: Офф ми аз искам релеф, за тва само на лостове ще ходя и няма да ям месо, и така ще стане.Другия вика, че бил чувал, че бавното дъвчене било за релеф..
Та..мисълта ми е, че релеф се постига с хранителен режим и правилно натоварване на мускулите, (поне при мен така се получи още когато исках да орелефявам..) независимо от това дали ще натоварваш във фитнес или на лостове.

RC

11.03.12
09:41

казано от Виктор Стойчев на 11.03.12, 09:25:

казано от rosko chakarov на 11.03.12, 09:10:

Ония ден във фитнес чух разговор между 2-ма, които изглежда , че нямат никакъв опит: Офф ми аз искам релеф, за тва само на лостове ще ходя и няма да ям месо, и така ще стане.Другия вика, че бил чувал, че бавното дъвчене било за релеф..
Та..мисълта ми е, че релеф се постига с хранителен режим и правилно натоварване на мускулите, (поне при мен така се получи още когато исках да орелефявам..) независимо от това дали ще натоварваш във фитнес или на лостове.

Човек разбирам те ,но точно като ходя по лостовете ще дръпна и на височина пък ми трябва.И съм решил затова ако може да ми помогнете

Консултирай се с треньор,  който да ти изготви програма спрямо инвидуалните нужди и възможности от към храна, брой тренировки, налично оборудване и т.н. и т.н.

RC

11.03.12
09:49

казано от Иван Шишманов на 11.03.12, 09:43:

Консултирай се с треньор,  който да ти изготви програма спрямо инвидуалните нужди и възможности от към храна, брой тренировки, налично оборудване и т.н. и т.н.

Добре но за жалост по моя район няма. :( затова искам помощ от вас. ем имам гири,лежанка,щанга а за лостове и такива няма проблем

Първо - орелефяването зависи от хранителния режим.
Второ - няма да се издължиш заради лостовете.
Няма  никакво значение, че правиш по 5-6 набирания. Много хора като почват не могат да направят и 2. Разгледай из форума, виж стрийт фитнес категорията. Не разбрах, искаш ли да включиш щанги и тежести, или само със собствено тегло ще тренираш?

11.03.12
16:40

Баце кажи на твоите лостаджии да спрат да тренират,че сериозно затъпяват от това и да не ти дават кухи съвети..

RC

11.03.12
19:11

казано от Кристиян Дончев на 11.03.12, 16:36:

Първо - орелефяването зависи от хранителния режим.
Второ - няма да се издължиш заради лостовете.
Няма  никакво значение, че правиш по 5-6 набирания. Много хора като почват не могат да направят и 2. Разгледай из форума, виж стрийт фитнес категорията. Не разбрах, искаш ли да включиш щанги и тежести, или само със собствено тегло ще тренираш?

даа искам да ги вклуча

Тръгвай на фитнес.. препоръчително кръгова тренировка, главно с многоставни упражнения.

RC

11.03.12
20:07

казано от Кристиян Дончев на 11.03.12, 19:24:

Тръгвай на фитнес.. препоръчително кръгова тренировка, главно с многоставни упражнения.

ми добре ама съм на сплит кръговите ги минах.. но и незнам на каква програма тука с моя приятел(той е на 17 години) тренираме по една но ни е време за друга

Защо реши, че ти е време за друга програма? По кръгова може да тренираш и една година.. и много хора така правят.

RC

12.03.12
17:37

казано от Кристиян Дончев на 11.03.12, 20:47:

Защо реши, че ти е време за друга програма? По кръгова може да тренираш и една година.. и много хора така правят.

емм..така не искам на кръгова , пък от този сплит виждам да качвам само в гърба

Еми, мисля, че ти се изясни каквото искаш да знаеш.. намери си програма за фитнес (форум, има примерни програми във Фитнес Програми) и започвай :)

10

12.03.12
19:32

Лостовете са за релеф :D Деграданти.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1