Дневникът на Павката

Темата е заключена.
Прескочи до:

Здравейте,

Назря моментът и за моя дневник. Преди да напиша за целите и моментното ми състояние ще дам малко background за себе си.
Роден съм в Русе и живях там около 18 години. Страхотен град, който не го е виждал му го препоръчвам. Някой ден се надявам да имам възможността да се върна да живея там.
Та да се върна към моментът на моята поява - 4.5 кг-во бебе с прякор слончето, получен от майките и персонала в родилното. След това имаше малък период на игри: криеница, стражари и апаши и каквото умовете ни успяваха да измислят. Дано и моите деца имат възможността да играят на тези игри..
В момента, в който тръгнах на училище игрите намаляха. Започна се един застоял живот. С почти само въглехидратна храна. Резултатът беше леко наднормено тегло.. Баба ми все казваше, че съм тромъвичък. Аз ѝ се обиждах, но е имала право жената. Часовете по физическо ми бяха най-омразните - мисля, че беше заради нормативите, все бях от последните и това ме караше да се чувствам по-малко от останалите.. Не бях добър в никой от колектицните спортове, абе пълна трагедия.
В пубертета се нормализираха малко нещата - попораснах, поотслабнах. Часовете по физическо все още не ми бяха от любимите,  но се опитвах да се включвам, където мога. Нормативите пак си бяха плачевни - почти на всичките имах по нула точки. Някъде около 10-ти клас постигнах рекордните 5 минути и нещо на 600 метра. Сега дори не мога да си представя как е възможно. Може и да съм го запаметил грешно, но спирах на няколко пъти да ходя. Това беше първият срок. Много се ядосвах на себе си. Бяхме 16 момчета в класа, а аз бях най-бавният заедно с още един. А на тези нормативи обикновено се събирахме целия випуск и не стига, че се излагах пред моя си клас, а се излагах и пред всичките си връстници. Оттогава почнах да ходя няколко пъти седмично на стадиона да тичам. Бях решил, че следващият път ще се справя по-добре. Правех и лицеви опори вкъщи. На следващият норматив не стига, че не спирах да тичам през цялото време, че и даже спринтирах накрая. Мисля, че получих 3 точки. Бях много доволен.
След това си купих и колело от стипендиите и ходехме да караме редовно и с баща ми, и със съученици. Пак си тичах отвреме-навреме. Не станах кой знае колко добър на нормативите, но вече не бях най-зле.
След това дойдох в София. Първата година и половина беше пълна деградация от спортна гледна точка. Ядях само джънк и не се движех изобщо, освен в дискотеките. Ще се разтърся за снимка от тогава - бях доста пълничък.
След това почнах да ходя на джогинг в СУ, при треньора на СУ по лека атлетика. Още от загрявката умирах и докато дойдеше време за тичането вече нямах въздух. Треньорът много обичаше да се бъзика с мен - все казваше нещо от типа: “Ти пълнееш със всяка минута!”. Тогава пак се ядосах на себе си и почнах да ходя извънредно на джогинг. Когато семстътърът свърши аз продължавах да си ходя да тичам. Тогава почнах и доста оскъден хранителен режим - нещо като НВД без мазнини.. за около 5 месеца свалих 19 килограма. Ще се опитам да намеря и снимка от тогава. Наскоро гледах някаква снимка от тогава и не съм осъзнавал колко съм бил слаб. Мазнините не бяха много добре изчистени, но мускулите определено са били.. Него лято освен тичането, ходехме и със секвартиранта на едни лостове да правим кофи и набирания.
След това лека полека пак започнах да си хапвам. Тръгнахме на фитнес със секвартирантите и ходихме около година. Никога не ми е харесвало да ходя на фитнес. Може би защото не съм знаел как да тренирам и съответно нямах особени резултати. Една година откакто ходехме на фитнес средно 3-4 пъти седмично, секвартирантът ми видя в интернет, че ще се провеждат тренировки на открито в Младост и каза, че мисли да иде. Реших и аз да видя за какво става въпрос. Това беше миналата година в началото на пролетта. Тогава за първи път разбрах какво значи да изпитваш истинско удоволствие и болка от спорта - те май си вървят ръка за ръка. И оттогава си тренирам при Юли. Оттогава научих страшно много неща за тренировките, храненето. Попивал съм всяка дума на Юли.
Тогава научих и за ББ-тийм. Всички освен мен и секвартирантът ми имаха профили в бб-тийм и обсъждаха нещата, които се случват във форума. След известно време и аз почнах да чета, а по някое време си направих и профил. Сега всеки ден отделям време за изданието и форума и не мога да си помисля да спра да тренирам.
Това е моето развитие до момента в спорта.
Целите ми към момента са повече сила, издържливост и по-добра визия. Нямам конкретни цели към някое от движенията, освен може би към военната преса - там много искам да си всигна личното тегло.
Целта на този дневник е да бъда малко по-стриктен в храненето. Да получа съвети от по-знаещите в случай, че правя нещо грешно и следене на развитието.

Ето и две снимки от периода преди и след като отслабнах. В интерес на истината първата ми харесва повече, но тогава това да отслабна ми беше фикс идея. На първата съм около 87-88 кг, а на втората 69-70.

Темата беше редактирана от Павел Недков на 13.03.12 21:48.

13.03.12
11:20

Честит дневник и успех в тренировките ти пожелавам! :)

Айде,  Павка почвай да описваш :).

Дори и най-дългия път започва с една (понякога малка) крачка, Павка.
Ти си я направил, при това - уверено и целенасочено, а при теб тя не е малка.
Смело, нещата ще се подредят в движение.

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 13.03.12 21:57.

Благодаря на всички! :)

@Ванка, почвам :)

13.03.2012

Храна:
1. 1 червена ябълка, малко сушени боровинки
2. Кюфтета по чирпански, огретен
3. кисело мляко и лешници
4. форнети (това ще гледам да не се повтаря)
5. 1 шоколад 85% какао
6. 2 свински вратни пържоли и чаша червено вино

Добавки:
витамини и минерали
рибено масло
витамин д3
невробекс (Б витамини)
Босвелия екстракт
калмацин

Тренировка: няма

Мисли:
Още не мога да преценя какво да правя с храната. Ще я оправям в движение.
Утре ще се тренира. :)

Мнението беше редактирано от Павел Недков на 13.03.12 22:29.

14.03.12
19:28

Павка, какво става с кръста?

казано от karfi4ka на 14.03.12, 19:28:

Павка, какво става с кръста?

Кръстът почти не ме боли, но кракът ми създава проблеми. Сутрин е сравнително добре, но след цял ден на работа вечер не мога да стоя седнал и 5 минути. Не знам и аз вече защо не отивам на невролог, а се мъча.. Ти можеш ли да ми препоръчаш някой добър?

14.03.2012

Храна:
1. варен геврек и малко лешници
2. пилешка пържола от бут, малко картофи и 1 оризово кюфте
3. кисело мляко, лешници, 1 кексче и 1 обикновена вафла
4. телешки бургер с картофки от Хепи и Хепи пилешки хапки + чаша червено вино

Добавки:
витамини и минерали
рибено масло
витамин д3
невробекс
Босвелия екстракт
калмацин

Тренировка:
Военна преса - 12x45, 6x55, 5x65, 3x70, 3x75, 3x75
Набиране с тежест - 7xЛТ, 5x+10, 3x+20, 3x+20, 3x+25
Сгъване за бицепс - 12x20, 8x25, 6x30, 6x35, 6x40, 3x45
Мечка - м/у 5 и 10 със 10, 20, 30 и 40кг - задържане в горно положение
Машина за предмишница - 2 серии в двете посоки с 16кг

Мисли:
Днес трябваше да правя тяга, но кракът ме болеше и реших да правя горна част.

Така и така даваш сумати пари за добавки и болкоуспокоителни, бих ти дал идеята да експериментираш с едно лечение с ензими. Комбинираш панкреатин, бромелаин и серазими, и ги пиеш три пъти дневно на гладно. Вече много хора изказват положително мнение за противовъзпалителния ефект на ензимната терапия.

Просто идея ;)

Благодаря за идеята. Видях, че има материали в интернет по въпроса. Ще прочета и най-вероятно ще пробвам.

ЕДИТ:
Това, което прочетох ми се видя доста обещаващо. А и като се има предвид, че ако ида на лекар ще ми се изпишат още вредни химии, реших, че е добра идея да му дам шанс.
Поръчах си Панкреатин, Серазими и Растителни ензими. В последните има и доволно количество бромелаин.
Ще кажа дали е имало ефект.

Мнението беше редактирано от Павел Недков на 15.03.12 13:10.

15.03.2012

Храна:
Биг Мак, МакЧикън, 2 Чийзбургера, големи картофки, голяма кола

Добавки:
витамини и минерали
Босвелия
рибено масло
невробекс

Мисли:
Реших и аз да пробвам новата мода и направих един 24-часов фаст. Макдоналдса не беше предвиден, но така се получи. Утре ще съм болничен и ще си почивам, а по някое време сигурно ще направя  и една тренировка... най-вероятно за горна част.

Днес ходих на невролог и той ми каза, че няма смисъл да ходя при него без ЯМР, но и не искаше да ми даде направление.
Oказа се, обаче че допълнителната ми здравна осигуровка от фирмата поема такива неща, стига да са изписани от доктор на “Доверие”, така че в понеделник съм на ядрено-магнитен резонанс.

16.03.2012

Храна:
Няколко какаови зърна. Салата от маруля, пушено пилешко филе, краставици, варени яйца и чеснов сос. Средна пица със доматен сос, сирене, кашкавал и пресни домати. + 5 бири и 11 шота

Добавки:
витамини и минерали
рибено масло
витамин д3
ензими
пчелен прашец
пчелно млечице
Босвелия
невробекс

Мисли:
Вчера цял ден обикаляне по лекари. Накрая попаднах сигурно при възможно най-некадърния невролог. Първоначално твърдеше, че имам изкривяване на гръбнака и то някакво много фрапиращо и очевидно за нея. Даже си прокара пръста и направи някакви сериозни отклонения наляво и надясно, за да ми покаже. Странно как в последния месец един ортопед и 3-4 кинезитерапевта не намериха нищо, а на разчитането от рентгеновата снимка пише няма изменения. След това спрях да я слушам. Единствената ми цел беше да си издействам ЯМР, после на който си искам невролог ще го нося. В крайна сметка успях.

Какаовите зърна са отвратителни на вкус. Ще трябва да измисля нещо да направя консумацията им по-приятна. Може да открадна някоя идея от Маргаритка.

Мнението беше редактирано от Павел Недков на 18.03.12 00:24.

17.03.2012

Храна:
Салата от домати краставици и сирене, спагети с хайдушка наденица, доматен сос, сирене, кашкавал и гъби, смачкан банан със смачкани какаови зърна и сушени боровинки, 1 кисело мляко, слънчогледови семки

Добавки:
витамини и минерали
рибено масло
витамин д3
ензими
пчелен прашец
пчелно млечице
босвелия екстракт
калмацин

Тренировка:
5 интервални обиколки на стадиона

Мисли:
Още като излезе на мода цикличното много исках да го пробвам, защото смятах, че е перфектно за мен по ред причини, но тогава смених работата и реших, че предпочитам да обядвам с новите колеги. Сега нищо не ме спира. Това, което очаквам е да си запазя силата и да мога да провеждам пълноценни тренировки. В противен случай ще го спра.

18.03.2012

Храна:
салата от домати, краставици, сирене и хайдушка наденица, родопски суджук, 1 бира, 500мл боза, 250мл йогурт горски плодове, 1 кисело мляко, смачкан банан със смачкани какаови зърна, сушени боровинки и 2 лъжици кисело мляко (това стана мн приятно), омлет на фурна с 5 яйца, сирене и кашкавал

Добавки:
спортни витамини и минерали
рибено масло
витамин д3
пчелен прашец
пчелно млечице
ензими
невробекс
босвелия екстракт
калмацин

Тренировка:
на открито при Юли;
фермерска с пудовка горе в заключена позиция и долу, прескачахме паралетки - 2 загряващи и 3 работни
дърпане на Тиграта с наблягане на бедрата
дърпане на Тиграта с наблягане на задна верига
комплекс “Гет аут ъв хиър”: тичаш 230 метра и правиш суингове или лицеви, докато някой не си свърши обиколката и не те изгони да прави на твое място; комплексът свършва като направиш 150 суинга и 100 лицеви

Мисли:
Хипер мега яката тренировка на открито. Толкова много ми липсваше този тип натоварване. Беше много яко. Искам паааак. (sun)
(това не е реклама, а личното ми и неангажиращо мнение)

Даже се сдобих с нов аватар:

19.03.2012

Храна:
450гр свинско със зеле, 2 царевични земела, 12 пилешки крилца, салата снежанка, чаша червено вино, данет дуо шоколад, смачкан банан със смачкани какаови зърна, канела, 2 лъжици кисело мляко и сушени плодове, кисело мляко, ябълка, портокал

Добавки:
витамини и минерали
рибено масло
д3
невробекс
пчелни продукти
ензими
босвелия
калмацин

Тренировка:
загрявка и динамични разтяжки
hang power clean с 20, 30, 40 и 50 по няколко серии с по 5-6 обръщания
комплекс Фолксваген - 21/15/9 от лег със СТ(90) и набирания със СТ
три серии планк със СТ
статични разтяжки

20.03.2012

Храна:
салата от домати, краставици и сирене, родопски суджук, 6 варени яйца с майонеза, смачкани банан и какаови зърна, сушени плодове, канела и 2 лъжици кисело мляко, кисело мляко, данет дуо ванилия, 4 филета от пъстърва

Добавки: същите

21.03.2012

Храна:
меденка, плодов йогурт, салата от домати и сирене, 5 парчета от семейна пица, киндер пингвин

Мисли:
Днес нещо нямам апетит и най-вероятно няма да ям повече. Дано утре не съм много гладен през деня.

22.03.2012

Храна:
2 парчета пица, смачкан банан със смачкани какови зърна, сушени плодове, 2 блокчета червен Линдт, канела и 2 лъжици кисело мляко, шам-фъстък, 4 варени картофа, 2 блокчета черен шоколад, телешки суджук

Мисли:
От петък до днес само обикалям по доктори. Най-после се стигна до нещо окончателно. Болката в крака ми се дължи на доброкачествено образувание м/у L3 и L4, което облитерира десния рецесус(с други думи притиска някакъв нерв). Тази сутрин бях на консултация с неврохирург и в понеделник ме приемат за операция. Операцията е с минимален разрез и се прави под микроскоп. Възстановителният период е кратък. Така че следващите дни ще вписвам само храна.
Не го пиша това, за да ме съжалява някой, а да ви дам съвет, когато ви боли нещо да не чакате да се оправи от само себе си. Ходете на лекар и не прекалявайте с четенето в интернет.

23.03.12
07:46

казано от Павел Недков на 22.03.12, 22:17:

Не го пиша това, за да ме съжалява някой

Хайде, глупости сега, не сме се събрали да се съжаляваме ;)

когато ви боли нещо да не чакате да се оправи от само себе си. Ходете на лекар

Най-лошото е, че всички достигаме до това заключение по възможно най-трудния начин ;)

и не прекалявайте с четенето в интернет.

Трябваше да кажеш, че четеш, а да ти кажа да не го правиш :D Аз при здравословни проблеми съм си забранила от няколко години иобщо да бъркам в интернет (макар че признавам понякога се самодиагностицирам чре интернет :D ).

Успех, Павка, всичко ще е наред ;) Докладвай тука какво се случва и как се възстановяваш ;)

Мнението беше редактирано от karfi4ka на 23.03.12 07:48.

23.03.2012

Храна:
малка подобна салата(като шопска), голяма пица Марги!И сирене!(маргарита със сирене и пресни домати), хрупкави пилешки филенца, пиле с босилек(пилешко от бут с кис. краставички, гъби, бекон и картофено пюре), голямо наливно столично, данет дуо шоколад, ябълка

Мисли:
Падна ба*ти и плюскането. Накрая даже освен моите порции, доизядох една чужда порция с хрупкави пилешки филенца. (sun)
Грух-грух :D

24.03.2012

Храна:
5 малки краставички, спагети(около един пакет) с хайдушка наденица, гъби, доматен сос, сирене и кашкавал, баунти, кисело мляко, банан

Мисли:
Изгледах вече не знам за кой пореден път трите extended версии на “Властелинът на пръстените”. (nerd)
Най-добрият филм EVER!!!
Искам вече да тренирам.. (dull)

25.03.2012

Храна:
салата от домати, краставици и сирене, няколко пилешки пържолки, телешки суджук, домашна баница, бадеми, смачкани какаови зърна със банан, сушени плодове, 2 блокчета червен линдт и канела, ябълка

Мисли:
Днес гледах малко от Джонито. Беше интересно. Видях се с някои от съфорумците. :)
Утре е важен ден.

25.03.12
21:50

казано от Павел Недков на 25.03.12, 21:45:

Утре е важен ден.

Стискам палци всичко да е наред!
(аз днеска ти го казах това де, но още веднъж не е излишно)

Благодаря! :) Ще бъде..

Набързо пиша какво се случва. Оперираха ме във вторник, операцията продължи 5 часа.. имало е някакви усложнения(кръвоизлив), но са го овладели. Образуванието се оказа тумор. Хистологията ще излезе за 10на дни, демек тогава ще се разбере качеството на тумора, но най-вероятно е доброкачествен. Идните месеци пак ще ми правят ямр за всеки случай.
Днес станах за първи път. Краката все едно не са моите и са изтръпнали, но тези дни трябва да се нормализират нещата.

Излезе ми хистологията. Няма нищо притеснително.
След две седмици ще мога да почна да се понатоварвам физически, а до три месеца ще мога да правя всичко.
Възнамерявам да започна с йога поне 1-2 пъти седмично и когато се почувствам готов ще се върна към кондиционните тренировки. Силовите ще почакат известно време.
Обмислям и някакво плуване, но ще видим.. има време да ми се избистрят нещата.
Относно храненето: седмицата след операцията ядях почти непрекъснато каквото ми се яде. След това възобнових цикличното. Отново ям каквото ми се яде, което включва и немалко боклуци, но постепенно и там ще се нормализират нещата.

05.05.2012

Храна:
1. Боамач от авокадо, заквасена сметана, ягоди, мед, годжи-бери, бадеми, био канела, червени боровинки, арония, стафиди; всичко на дребно и объркано
2. крем супа от гъби
3. таратор и небланширани пържени картофи + бира
4. патладжан на тиган, 4 яйца на очи(с настъргани кашкавал и сирене отгоре) и бекон на тиган, 2 домата + бира

Тренировка:
Йога за начинаещи в йога студио

Добавки:
Спирулина
Комплекс витамини и минерали
Витамин Д
Витамин Ц
Б комплекс витамини
Пчелен прашец
Пчелно млечице
Босвелия
Рибено масло

Мисли:
Започвам лека-полека с тренировките. Вече правя вкъщи клекове със СТ, напади, тяга на един крак, лицеви, планк и ХСПУ. Пробвах да тичам миналата седмица, но е още рано. На барбекюто с групата направих малко набирания. Мисля сега да ходя 2 пъти в седмицата на йога и да продължавам да се раздвижвам вкъщи. Планът е в края на месеца или в началото на следващия да почна да посещавам тренировките на открито. (sun)

06.05.2012

Храна:
1. като вчерашния буламач + ленено семе
2. голяма пица с кренвирши, кашкавал и пресни домати + бира
3. сурови лешници
4. салата от 2 домата, пушен бекон, 3 сварени яйца, сирене и кашкавал

Тренировка:
1. ХСПУ - 5, 3, 3, 2, 2
2. лицеви опори - 5 по 10 (със задържане 1-2 секунди в долно положение)
3. планк със СТ - 5 по 30 секунди
4. клекове със СТ - 5 по 10 (със задържане 1-2 секунди в долно положение)
5. напади със широк разкрач - 5 по 10 (по 5 на крак)

Мисли:
Докато правих упражненията почти през цялото време ме наболяваше крака, но в момента в който приключих с тренировката ме болеше по-малко от колкото преди нея. Ще видим утре как ще съм.
Честит празник на Русе и русенци и на всички празнуващи днес. Наздраве! (beer)

07.05.2012

Храна:
1. 3 кренвирша с кашкавал, червен пипер и чубричка, пържени картофи (небланширани) и порция тиквички с млечен сос
2. 3 топки сладолед Рафи
3. салата от домати, краставици, сирене и кашкавал, 5 и 1/2 варени яйца със сол и лют червен пипер + бира
4. сурови лешници

Тренировка:
24 минути йога за начинаещи от клипче

Мисли:
Днес имам силна мускулна треска на задника и лека на гърдите и трицепса. Кракът ме наболява, но не повече от нормалното. Докато правих днешната йога на някои от движенията се наложи да спирам, защото ме срязваше болка.
Храната днес е доста зле. Имам желание пак да подкарам ВМ-НВД, но не знам дали имам волята. Най-малкото не мога да се откажа от плодовете. Скоро излизат черешите, а аз обичам да ги ям в промишлени количества..

09.05.2012

Тренировка:
Йога за начинаещи в йога студио

Мисли:
Вчера и днес храната е много зле, дори няма да я пиша. Напоследък не мога да се понасям: станал съм супер безотговорен, мързелив и нямам никаква воля да променя нещата. СТЯГАМ СЕ!

12.05.2012

Храна:
1. сурови лешници
2. 1 ябълка
3. клуб сандвичи с пилешко, яйце, бекон и кашкавал + пържени картофки, телиатели с гъби и бекон
4.. ще дописвам

Тренировка:
гребане

Мисли:
Днес ходихме на семинар по гребане, който беше почти изцяло практически. Беше много яко. Няколко часа не съм излизал от водата. Утре няма да мога да се помръдна. (sun)
И кракът ми се държеше много добре, не го очаквах. И сега не ме боли.
Снимки тук.

12.05.12
21:49

Тая снимка дето са вдигнали кануто е много добра

Идеята беше и аз да го подпирам, но те нарочно го вдигнаха по-нависоко и това ми беше реакцията. :D

13.05.2012

Храна:
1. доста свинско месце + 3 бирички
2. буламач със заквасена сметана, ягоди, био канела, годжи бери, арония, червени боровинки, бадеми, орехи, ленено семе и мед
3. лешници

Тренировка:
15 минути сутрешна йога

Мисли:
Много готин уикенд. :)

Мнението беше редактирано от Павел Недков на 13.05.12 21:58.

13.05.12
22:04

казано от Павел Недков на 13.05.12, 21:56:

доста свинско месце + 3 бирички

Видях ме те ние на снимките от сбирката. На всичките се мотаеше с една бира в ръката :)

Имам един приятел, който казва, че бирата лекува всичко. И аз така профилактично си пийвам.. :P

20.05.2012

Храна:
1. палео протеинов бар по рецепта на Блага
2. същото
3. същото, омлет със сирене, пилешка супа, небланширани пържени картофи, свинско шишче, кюфте, кебапче + 1 бира
4. еклерова торта с боровинки
5. 1кг череши
6. 1/2кг ягоди

Тренировка: рафтинг (гребане и плуване :))

Мисли:
Рафтингът е ба*ти якото преживяване. Ще се ходи поне веднъж годишно! Към сряда трябва да мога да кача и някоя снимка. :)
Последно време не съм писал, защото нямаше никаква физическа активност. Иначе храната ставаше с някои изключения, ама ям твърде много и пия бира всеки ден, а не тренирам и е взело да се заформя шкембе. (dull)
Ама съвсем скоро започвам. (wait)

Мнението беше редактирано от Павел Недков на 20.05.12 22:21.

28.05.2012

Храна:
1. пилешка супа и свинско с картофи
2. спагети с наденица “Стара планина”, биволско сирене, биволски кашкавал, гъби, доматен сос

Добавки:
обичайните + напоследък взимам и ензими отвреме-навреме

Тренировка:
1. Военна преса - 2x10 @ 35, 1x8 @ 35, 1x10 @ 30, 5x8 @ 30, 1x6 @ 30
2. Хоризонтално гребане на халки - 1x10, 1x6, 4x4
3. няколко серии за средно рамо първо с по 3, после с по 2.5кг на ръка
4. 3 серии планк със СТ до отказ

Мисли:
Днес ми беше първата тренировка от доста време насам. Реших да тренирам по 10x10, но засега не ми остават сили, за да изпълня протокола като хората. Иначе се старая да спазвам 2:4:0 времетраене (примерно за ВП: 2 сек нагоре, 4 надолу, 0 долу).

30.05.2012

Храна:
1. домати с моцарела, шопска салата, картофи с бекон, спагети по китайски със зеленчуци и месо, миш-маш, 2 долни бутчета с бял сос
2. ориз с лук, тиквичка, гъби и домати на тиган, 1/2 телешки суджук + 1 бира

Тренировка:
1. Клек със СТ - 10x10
2. Суму тяга със СТ - 10x10
3. Повдигане за прасец със СТ - 3x12
4. Планк със СТ - 3 серии до отказ

Мисли:
Днес колегите ме заведоха на едно място, където си плащаш 7лв и ядеш колкото искаш от шведска маса. Както се вижда се възползвах(от картофите с бекон и спагетите ходих 3 пъти да си досипвам :)).
Клека и тягата ми бяха лесни със СТ и нямаше болка. Другата седмица мисля да правя с лоста. Иначе си спазвах що-годе 4:2:0.

31.05.12
00:11

Къде е тва?

И аз питам! :)

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1