Травма след комбинация от упражнения!

Здравейте,създадох тази тема поради факта,че не намерих подобен проблем сред останалите теми,извинявам се предварително ако грешката е в мен.Та да си мина на въпроса.
Започнах кампания по намаляване на теглото ми като комбинирам хранителен режим,Ксеникал (лекарство за блокиране на приема на мазнини) и упражнения(а именно 3x30 коремни преси,3x10 лицеви опори,защото не мога повече засега надявам се,3x30 клякания и всичко това без почивки или ако се наложи минимални почивки) след упражненията излизам да тичам по 2-3км и всичко това правя вече от месец,диетата спазвам от 2 месеца и резултата е от 102кг сега съм 87,но поради факта че се чувствам добре след подобна тренировка,която правя минимум три пъти седмично реших да се натоваря още малко,да скачам на въже(3х100 скока) като финал на всяка тренировка.След първата тренировка в която включих скачане на въже се чувствах много добре,но след втората започнах да чувствам концентрирана болка в горната част на прасеца,купих си нещо като бандаж за коляното и днес както обикновено започнах с опори,преси и т.н. и чувствах лека болка в прасеца на същото място,но като излязох да тичам нито успях да покрия нормата си нито да успея да направя и една серия с въжето,по-лошо,започнах да чувствам болка в прасеца и на другия крак.Та въпроса ми е следния има ли начин да запазя натоварването с други упражнения или е нужно да спра с всякакви упражнения докато болката не отмине?

П.С.Болката се появява когато си стегна прасеца или ходя.Поздрави !!!

13.03.12
12:24

Дай си малко почивка. Да правиш по толкова коремни преси, няма да ти спадне корема. Трябва като цяло да свалиш мазнини. Кардио прави сутрин на гладно преди да закусиш, а не след тренировка, тъй като пречи на възстановяването. Тренирай умерено тежко с многоставни упражнения, като бих ти препоръчал да правиш крака основно, мъртва тяга стига да се научиш как да я правиш.

Мнението беше редактирано от f45gter dtheg на 13.03.12 12:26.

13.03.12
12:28

Xenical…

13.03.12
12:31

А и да, това лекарство е голяма грешка, тъй като ти са нужни мазнини за хормоналната дейност. Няма лошо някое яйце, или риба за омега 3.

Като цяло всичко това правя сутрин рано на празен стомах,комбинацията от упражнения съм направил сам без консултация и може би затова сега ми пати главата,но целта не ми е изваян корем,а само сваляне и стягане.Понеже съм нов тук и сега се ровя да намеря нещо подходящо като програма за която не е нужен фитнес (просто защото нямам време за него),бих се радвал ако помогнете.

Поздрави!!!

13.03.12
13:44

Без фитнес няма как да стане... Виждам, че лицеви опори са ти трудни, да не говорим за кофички, набирания и т.н. Като искаш свали още килограми, ще станеш като солета и от там може да пробваш да стане нещо. Но не си мисли, че като си там 87кг има много мускули. Успех :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1