Окончателно изчистване

Темата е заключена.
Прескочи до:

05.03.12
22:06

Реших да редактирам километражния си пост с един пак дълъг, но все пак по-кратък, в който да опиша като цяло историята си. :D

За мен: Казвам се Милица, на 16, 170см около 58кг. Тренирала съм плуване около две години (като бях на 11 до 13 мисля), тук-таме разни спортове краткосрочно, и футбол от както се помня, като точно тренировки започнах лятото на 2009, поради различни причини спряха през 2011, сега има отново, но не съм сигурна, дали ще започна пак. Играя като вратар и също така пазя за училищния хандбален отбор.

История: Декември месец 2009 година реших, че трябва да се хвана сериозно и да отслабвам. Бях точно навършила 14, около 169см и 68-69кг. Разгледах из нета и намерих няколко форума и сайта (в това число и bb-team, който общо взето следя от тогава, но чак сега се регистрирах, а по-късно и live to lift, който също вече следя редовно). Започнах фитнес към края на януари 2010 без да спазвам хранителен режим, но резултата беше бърз и видим - 5кг надолу за месец. След това застой, сега като поглеждам назад знам защо е - ядях каквото ми падне, но тогава се чудех защо не свалям повече. :D След това леки прекъсвания от време на време и зимата спрях изобщо. Февруари 2011 започнах 90 дневната диета и отново 5кг надолу без фитнес, станах 58кг. Отново тръгнах на фитнес, леки прекъсвания и началото на есента спрях, а по-късно взех решението и да не подновявам повече. Зимата и зимните празници се върнах на около 60кг и февруари 2012 започнах отново 90 дневната. Към края на февруари я съединих с моно диета и имах 12-13 дена през които спазвах последователността на 90 дневната, но ядях само един вид храна. Прекратих я на 8-9 ден някъде, бях се върнала вече на 58кг, направих едно зареждане с нездравословни храни и от 12 март започнах хранителен режим без сладко, тестено, боклуци и т.н. От тогава започна и воденето на дневника. :)

Цел: Мечтата ми още от началото е плочки, които малко по малко ми стана ясно, че ще е много трудно да постигна, за това свалих първата цел до плосък корем, а пък след това ще видим. Като цяло искам силно, хубаво тяло и съответно тонуса и здравето, които идват от спорта и здравословния начин на живот. Тази година реших вече да се стегна здраво, лятото на плаж, ако нямам плосък корем, няма да ходя - за мотивация. :D

Тренировки, хранене, бележки: Намислила съм да започна да бягам (точно се е оправило времето, надявам се да не се развали пак) от понеделник до петък в градината, а понеделник, сряда и петък да правя след бягането и тренировка със собствено тегло, а събота и неделя няма да тренирам. Храненето ми не е нищо особено - не ям сладко, тестено, разните боклуци и т.н. Големи проблеми са ми подутия корем, веднага след ядене става на балон, и малкото вода, която пия. Старая се да си налагам да пия повече вода и за сега имам напредък, надявам се скоро 2-2,5л да е нещо нормално за мен и да не трябва да си налагам, че да ги изпия. Също така ще се старая да намаля размера на порциите, но ми е малко трудно, защото нямам никакво усещане за грамове и т.н, ама никакво. :D И трябва все пак да се отбележи, че като цяло структурата на тялото ми е по-едра, с малко по-широки рамена и дебели кости, изцяло приличам на баща ми. :D

Та така, това е. Ето го най-накрая и самия дневник. :D

Темата беше редактирана от TheLight на 24.03.12 21:30.

1. Премахваш всякакъв джънк фууд - чипсове, бургери, пици, шоколади, пасти и т.н Бургерите и пиците ако си ги правиш у вас, тогава става малко по-често. От време на време разбира се, може да си позволяваш да си купиш нещо, но рядко.
Хляб намали на минимум, яж полезни мазнини - немско масло, зехтин (има много хубави гръцки марки), ядки и семена..
2. Рзгледай Хранене - Рецепти и Хранене -  Състав на храни и продукти, ще намериш интересни неща. Трябва да си на калориен излишък, ако искаш да отслабваш. Разгледай форума и Хранене 101 в раздел Хранене.
3.Преди лягане може да изядеш 1 банан, чаша прясно мляко, малко извара по избор, малко орехи.. нещо такова.
4. Бягането да ти е главно спринтове. Предлагам да започнеш с кръгова тренировка, 3 дни в седмицата и между тях да тичаш.Рагледай Фитнес - Фитнес 101 и Фитнес програми. Може Кросфит да ти хареса.

Може ли и аз да се обадя - защо просто не зарежеш 90-дневната глупост още сега? Не мисля, че е прекрасен избор. И както сама казваш - писва ти да ядеш едно и също при твоята моно вариация. Не е от теб, от диетата е.

06.03.12
10:40

Ами ще я зарежа, но искам първо да си изпипам хубаво хранителния режим и тренировките, за да мога да ги започна. За това и ги постнах тук, да ми помогнете, да промените нещо ако е грешно и така. :)

06.03.12
11:29

Една позната се стопи като свещ от тази 90-дневна диета, казвах и аз да не се предоверява, ама не ме послуша. За 3 месеца 10-12кг и после познай - за 3 месеца си върна задника ( с широк ханш е), че и бутове отпра... оня ден и препоръчах ВМ-НВД и разясних как стоят нещата, между временно я вкарах и във фитнеса.
Няма друг начин - влизаш в залата, ядеш чисто ( поне в началото), зареждаш, когато се налага и това е.

В училище - с кутиите ще се разкарваш, аз като тренирах бокс бях 11 клас и постоянно бях с кутиите с пилешкото и яйцата, хич не ми пукаше, че ‘вуни гадно’. Сега като се стопли, излизаш навън, на слънце и така.

06.03.12
13:20

Ами аз я правих миналата година по същото време пак, чак до Коледа си запазих килограмите без да съм спазвала някакъв режим, всичко си ядях, за това реших да я правя втори път сега, но скоро ще я спирам - тоя път не съм толкова доволна. Аз на училище и сега си ходя с кутия или най-малкото сандвич в торбичка нещо, така че не ми е проблем. Само ако си намеря някоя по-малка кутия и всичко ще ми е 6. :D Фитнес нямам намерение да започвам пак поне за сега, смятам да ходя да бягам и да правя упражнения вкъщи с гирички и собствено тегло, така че ако кажете и по въпросите ми за упражненията ще съм много благодарна. :) И също така още някакви варианти за храни да ми предложите освен тези, които съм написала, особено за училище, там ми е най-големия проблем?

06.03.12
16:11

Аз в училище съм на ядки и плодове, чат-пат и кисело мляко. Черният шоколад също е добър избор, без да се прекалява, но всичко това като междинно хранене. Ако ти се налага да обядваш вече кутиите са единственото решение или пък консервите :D Упражнения много приятни има тази мацка, любимка ми е, както и тези двечките - мисля, че са екстра за теб.
Успех!

Мнението беше редактирано от cocobutt на 06.03.12 16:12.

12.03.12
15:38

Така, аз спрях 90 дневната към средата на миналата седмица и си направих едно зареждане с боклуци. :D От днес започнах по режима, довечера ще постна как е минал целия ден. В момента първа цел ми е да издържа без сладко и разни вредни храни и боклуци за 2 седмици. После ако успея увеличавам на 3 и после на месец. Ако издържа 1 месец смятам да си направя 1 ден със всичко, каквото ми се яде, и после пак отначало. :) Ще споделям напредъка си тук. :) За момента не съм започнала тренировки, смятам в най-скоро време да започна със собствено тегло и при първа възможност да си взема гирички, а за бягането чакам да се стопли още малко, но най-късно до края на месеца трябва да съм започнала и него.

13.03.12
13:36

Така, вчера вечерта не успях да постна храненето, защото ми стана много зле и още към 7:30-8:00 си легнах. Днес уж съм по-добре, но да видим как ще е до довечера. Ето го вече храненето от вчера, довечера или утре ще сложа това и от днес.

12.03.2012г.
6:30 - овесени ядки с прясно мляко
10:00 - ябълка
11:00 - сандвич с пуешко филе, извара и 1-2 листа салата айсберг
14:00 - мусака и салата зеле и моркови
16:30 - 2 листа салата айсберг с извара
19:00 - салата зеле и моркови

Грамаж не мога да кажа, защото не съм си взела кухненска везна, но предполагам събота-неделя вече ще отида да си купя. Все още ми е проблем водата, много малко пия, сигурно около литър. :( Просто не ми се пие, винаги съм била така, опитвам се да я увелича до 1.50-2 литра, надявам се малко по малко да свикна. И естествено - подут корем. Той винаги ми е най-големия проблем, направо се отчайвам вече. :( Опитвам се да намаля порциите и да увелича броя на храненията и в същото време да има около 3 часа между всяко ядене, дано да се пооправи, че иначе е ужас...

13.03.12
20:05

Ето и днес:

13.03.2012г.
9:00 - сандвич с пуешко филе, извара и 1-2 листа салата айсберг
12:30 - супа боб и салата зеле и моркови
15:30 - 3 кивита
20:00 - салата зеле и моркови

Отново прекалено малко вода...трябва да си слагам явно бележки навсякъде “ПИЙ ВОДА!!!” :D

14.03.12
21:58

Днес неочаквано ми се наложи да остана в даскало до към 3, така че обяда ми е от “Бурлекс”. Опитах се да е възможно най-здравословно така да се каже. Иначе съм малко пред разболяване и смуча разни хапчета за гърло, мед, лукчета... С водата днес малко по-добре, сигурно отидох над 1л, до 1.5л, продължавам да увеличавам (или поне да се опитвам де :D). Ето го и храненето.

14.03.2012г.
9:00 - ябълка
11:00 - сандвич с пуешко филе, извара и 1-2 листа от салата айсберг
13:00 - ориз със зеленчуци (220гр.) и две пилешки крилца
16:00 - малък банан и половин кофичка кисело мляко
19:00 - салата зеле и моркови

15.03.12
20:02

Грипа и мен иска да ме хване нещо, гърлото ме боли невероятно много, смуча мед, хапчета, вземам разни витамини. Ако се влоша почвам антибиотик, но да се надяваме че до там няма да се стигне. С водата забелязвам, че имам някакво подобрение, но целта ми е да пия на ден минимум по едно шише 1,5л вкъщи и 0,5л в училище, тоест общо 2л, а всичко отгоре ще е добре дошло. :) Ето го и храненето днес.

15.03.2012г.
7:00 - прясно мляко с овесени ядки
11:30 - сандвич с пуешко филе, извара и 1-2 листа салата айсберг
14:00 - мусака
16:00 - 3 кивита
19:30 - салата зеле и моркови

16.03.12
22:47

Продължавам с хапчетата и меда, с водата продължавам да имам напредък, вече се сещам по-често да пия, но адски ме боли гърлото и ми е трудно да пия ако не е нещо топло. :( Днес ме беше подгонил някакъв адски глад, то си личи от обяда, общо взето съм така цял ден, но се опитвам да се сдържам. Предстои ми предизвикателство в неделя като отида при баба ми, ако успея да премина без да ям вредни храни, ще имам цяла седмица без прегрешения, ако не броим меда, да видим какво ще стане. :) Чудя се как е по-удачно да правя разтоварващ ден - веднъж на 4 седмици или по-често/по-рядко? Какво ще кажете?

16.03.2012г.
8:30 - прясно мляко с овесени ядки
11:00 - малък банан
14:00 - малка ябълка, салата зеле и моркови, супа боб и 1 филийка хляб
16:30 - ябълка
19:30 - салата зеле и моркови

17.03.12
01:17

казано от TheLight на 16.03.12, 22:47:

Днес ме беше подгонил някакъв адски глад, то си личи от обяда

Де го тоя обяд, да не си пропуснала да го опишеш?

И от какво точно искаш да разтоварваш, не става ясно. Ако идеята ти е да гладуваш по 3-4 седмици, след което да разтовариш с едно гигантско плюскане - засега, гледам, се справяш успешно.

Все пак е препоръчително да започнеш да се храниш по често от веднъж на няколко седмици.

17.03.12
10:24

Идеята ми е веднъж на няколко седмици да ям каквото искам - сладко, тестени храни и т.н, но естествено без да се натъпквам така, че направо да не мога да се движа после, по-умерено. :D А иначе количествата, които ям са нормални за мен, не гладувам, не разбирам защо според теб е така? Надявам се днес да имам възможност да отида до магазина и да си взема кухненска везна, така че да мога да слагам и грамове.

17.03.12
22:23

Днес цял ден съм навън и за това храненето ми не е много добре...След малко смятам да изям 2 малки банана и лягам, че съм скапана. Утре съм при баба ми на обяд, надявам се да мина без вредни храни и да имам вече 1 седмица без прегрешения. :)

17.03.2012г.
9:30 - грейпфрут
13:00 - две бъркани яйца с две парчета пуешко филе и няколко маслини
17:00 - сандвич с шунка, домат, краставица, салата и маслини и фреш портокал
20:00 - голяма салата зеле и моркови
22:30 - два малки банана

18.03.12
21:20

Направих една седмица без прегрешения, много съм доволна. :) Дано все така да продължавам и лятото вече най-сетне да имам тялото, което искам. :) Времето тук е много приятно, топло, точно за бягане. Надявам се да се задържи така и като оздравея да мога да започна да бягам вече.

18.03.2012г.
10:00 - грейпфрут
12:30 - картофена салата и печено пилешко с картофи
15:00 - бананов шейк (1 малък банан и 250мл. прясно мляко)
17:00 - ябълка
20:00 - зелена салата (маруля, зелен лук, репички и краставица)

19.03.12
20:01

Забравила съм да спомена, прясното мляко е 1%, а киселото - 0,1%. Ще се пробвам да започна да пия по чаша вода на всеки час, за да стигна до 2л. минимум, надявам се малко по малко да ми стане навик и да не забравям или нещо такова.

19.03.2012г.
9:30 - кисело мляко с овесени ядки
11:30 - малък банан
14:00 - пълнена чушка с ориз и кайма и няколко маслини
16:00 - ябълка
18:00 - филийка хляб с две парчета пуешко филе и малко маруля
19:30 - зелена салата

Мнението беше редактирано от TheLight на 19.03.12 20:06.

С водата като свикнеш, просто не ти прави впечатление. Аз от 15-годишна някъде пия по много вода - 2-3 литра минимум, а през лятото и повече. Нося си шише с вода постоянно, защото изпитвам нужда да пия вода. Сега като си го налагаш, ще свикнеш и наистина ще ти се пие :)

19.03.12
20:48

Мазно мляко, мани ги тея водоляци!
Скоро ако пуснат мляко без мляко ш е върхът. Не че не са вече...

20.03.12
07:38

Ето още едно момиче като мен ;д Хапвай повече,както гледам я караш на кисело мляко,маруля и банани,а след това казваш “аз съм сита,това ми е достатъчно,преядох”.Не може следобедната ти закуска да е само 1 ябълка,а вечерята маруля!? о и преди това банан.Ще последват проблеми ако продължаваш в същия дух.Вместо ябълка следобяд сложи ядки или ако толкова ти се яде ябълка или някакъв плод( и аз обожавам плодовете няма нищо лошо в тях) добави към тях малко ядки.Успех ти желая ;)

20.03.12
20:36

Така, първо да благодаря на всички за съветите отново. Днес отидох и си купих сурови ядки - бадеми, лешници и орехи. А за млякото не разбрах по-малък процент ли трябва да взема или по-голям? С водата вече се забелязвам, че пия по-често. До 2л още не съм стигнала, но мисля, че около 1,5 имам, продължавам да се пробвам за още. :)

20.03.2012г.
9:30 - прясно мляко с овесени ядки
12:00 - салата зеле и моркови и супа боб
15:30 - ябълка с малко лешници
17:45 - банан
20:00 - зелена салата и две сварени яйца

20.03.12
20:42

Добави месо. Повече белтъци, сурови ядки.
Вечерята ти е много оскъдна. Храната като цяло ти е малко. С времето се свиква в началото и аз бях така /не казвам, че сега се храня перфектно/. Успех. ;)

20.03.12
21:26

Ами вечерята гледам да е по-лека и за това. Иначе другия вариант е към салатата да добавя бъркани яйца или нещо като обяда - пълнени чушки, боб, леща, грах с картофи, каквото има, но са основно въглехидрати, а нали не трябва вечер да се ядат. Така по-добре ли ще е? Или някакви други храни за вечеря да ми препоръчаш?

21.03.12
09:16

Кой е казал,че не може въглехидрати на вечеря !? На вечеря към лещата може да добавиш месо или яйца.Или друг вариант е омлет със сирене и салата

21.03.12
16:40

Не че не може, а че не е препоръчително, защото вечер вече не се движиш и няма кога да ги изразходваш, поне така съм чела.

На други места пък може да срещнеш, че точно вечерта е времето за въглехидратите.
Извод: не гледайте отделен детайл, а хванете цялостната картинка.

21.03.12
17:16

Ами добре, значи ще направя вечерята нещо като обяда. :) Благодаря на всички, които пишат тук и ме поправят и подкрепят, наистина ми помагате много. :)

21.03.12
22:06

Днес ми се наложи да остана в даскало до към 4, така че обяда ми е от Бурлекс. Корема ми обаче пак е почнал да се подува, точно се беше пооправил малко и не беше толкова много подуването. :( Надявам се че като стане още малко по-дълго време да пия по повече вода от преди ще се оправи, да видим.

9:00 - три малки ябълки
11:00 - сандвич с пуешко филе, извара и маруля
13:30 - две пилешки крилца и ориз със зеленчуци
16:30 - банан, малко лешници и фреш от два портокала
19:30 - зелена салата и супа боб

22.03.12
20:23

Ако не се развали времето от понеделник вече започвам с бягането. :) Направо нямам търпение, но да видим как ще съм след това. :D По принцип не съм от най-издръжливите и бързо се уморявам, но предполагам че малко по малко ще свикна и ще издържам повече. В момента съм 1 смяна, така че ще бягам следобед. Смятам да е към 3:00-3:30, а след това да си направя тренировка със собствено тегло. Бягането мисля да е всеки ден от понеделник до петък за около час, а упражненията след това да са през ден, примерно понеделник, сряда и петък. Според вас добре ли ще е така или да променя нещо?

22.03.2012г.
7:30 - овесени ядки с прясно мляко
11:00 - сандвич с пуешко филе, извара и маруля
13:30 - зелена салата и пълнена чушка с ориз и кайма
16:00 - бананов шейк (250мл мляко и малък банан), ябълка и сурови бадеми
19:30 - салата зеле, моркови и цвекло и пълнена чушка

23.03.12
21:07

Днес сутринта имах състезание, а следобед бях навън и се прибрах чак към 16:30, за това храненето ми е малко кофти. Водата нещо тия дни пак я поизоставих, но започвам отново да си налагам да пия повече. Днес забелязах вече, че започва леко да ми се яде сладко, пица и т.н, може другата седмица по някое време да си позволя нещо малко, за да не стане после по-нататък да се натъпча здраво с глупости.

23.03.2012г.
7:30 - прясно мляко с овесени ядки
12:30 - салата зеле, моркови, цвекло и пълнена чушка с ориз и кайма
16:30 - ябълка и сурови бадеми (доста бяха, към 100гр сигурно)
19:30 - салата зеле, моркови, цвекло и две бъркани яйца с 3 парчета пуешко филе

24.03.12
19:45

Днес за първи път ядох кус кус, до сега не бях яла и доста ми хареса. Утре съм при баба ми на обяд, ако успея отново да мина без нездравословна храна ще имам вече втора седмица без прегрешения, до тук съм много горда със себе си. :) Ясно ми е, че храненето може да е и много по-добро, но 2 седмици без сладко и разни боклуци си е едно добро постижение за мен. А и вече започва да ми се пие вода, така че и тук имам подобрение според мен. Другата седмица може да си позволя нещо сладко или нездравословно веднъж, ако продължи да ми се яде, за да не стане после да се натъпча като прасе и само дето съм се ограничавала до сега. :D

24.03.2012г.
10:30 - кус кус със сирене
13:00 - спагети с доматен сос и кайма
16:00 - фреш от два портокала, ябълка и малко бадеми
19:30 - салата зеле, моркови, цвекло и пълнена чушка с ориз и кайма

25.03.12
14:40

Браво и аз вече от 12 дни не съм яла сладко и не ми се яде. Успех и дано няма прегрешения при баба, че те както обичат да глезят внучетата олеле..! :D

25.03.12
21:45

Успях! Втора седмица без сладко и боклуци. :) Много съм доволна от себе си. Само порцията ми на обяд беше огромна и с бял хляб, но какво да се прави. Забелязвам обаче, че съм заситена за по-дълго време, а не както преди докато изям нещо сладко или нещо такова и след малко пак ми се яде. Днес например изобщо не усетих кога е дошло време за вечеря и изобщо не бях гладна. :D Като се замисля - като член на анонимните алкохолици съм - от 14 дена чиста. :D

25.03.2012г.
11:00 - грейпфрут
13:00 - много печени картофи и две филийки бял хляб
17:00 - ябълка и малко лешници
20:00 - салата зеле, моркови, цвекло и бяло пилешко месо на фрикасе

27.03.12
13:54

Вчера вечерта не успях да постна храненето, защото бяхме нагости и после ми се спеше прекалено. Малко преядох вечерта, но поне не ядох сладко, което е добре. Следобед ходих да бягам - много зле, да не кажа и по-зле от очакваното. :D Повече вървях от колкото бягах, но пак като за първи път добре. :D С времето ще стане по-добре. После направих една тренировка със собствено тегло и тук също се видя колко много съм загубила от формата си - тренировката беше съвсем лека, а бях скапана... След това изпих един аспирин C и преди да си легна още един, но очаквано си имам мускулна треска, поне не е толкова силна. Заради нея обаче днес смятам да карам колело, а утре вероятно пак ще бягам. Може в началото седмица-две да ги редувам така, да свикна малко, и после вече само бягане.

26.03.2012г.
6:30 - прясно мляко с овесени ядки
11:00 - сандвич с пуешко филе, извара и салата айсберг
13:30 - салата зеле, моркови, цвекло и бяло пилешко месо на фрикасе
15:15 - 5 мин ходене до градината, 25 мин бягане/ходене, 5 мин ходене наобратно
помпане на гумите на колелото :D
3х15 лицеви опори
3х30 коремни преси
3х20 наклони встрани
3х30 сек планк
3х20 повдигания на краката
3х20 клека
17:00 - грейпфрут и малко бадеми
20:00 - малко салата зеле, малко салата домати, краставици, лук, парче руло стефани, картофи на фурна и филийка бял хляб
22:00 - малко картофи на фурна и филийка бял хляб

Мнението беше редактирано от TheLight на 27.03.12 21:45.

27.03.12
21:45

Заради мускулната треска вместо да бягам излязох с колелото. Карах на по-ниска степен, за да ми се налага да въртя повече. Като цяло добре се получи, но предполагам че утре още ще имам мускулна, няма да е отшумяла. Отново след тренировката изпих един Аспирин C и преди малко още един. Днес втората ми закуска е от Бурлекс, че не си носех нищо, така че фъстъците са печени.

27.03.2012г.
10:00 - голяма ябълка и пакетче фъстъци
13:30 - салата зеле, моркови, цвекло и бяло пилешко месо на фрикасе
15:20 - 35 мин каране на колело в градината
17:00 - ябълка и малко лешници
19:30 - салата зеле, моркови, цвекло и две бъркани яйца с две парчета пуешко филе, отделно още парче филе

28.03.12
20:25

Днес комбинацията от малко време+продължаваща мускулна треска+застудяване и вятър ми спряха тренировката. Утре вече ако трябва със зимното яке и с колелото, ама излизам пак и после тренировка със собствено тегло. :D Ще ми се съберат два дена подред “силова” тренировка (четвъртък и петък), но трябва да наваксам, а събота или неделя може да изляза пак да бягам или с колелото, за да наваксам кардио. Обяда ми е от Бурлекс, защото бях до 4 часа в даскало.

28.03.2012г.
6:30 - прясно мляко с овесени ядки
10:00 - сандвич с пуешко филе, извара и салата айсберг
13:30 - 300гр. ориз със зеленчуци
17:00 - ябълка и малко бадеми
19:00 - салата зеле, моркови, цвекло и бяло пилешко месо на фрикасе

29.03.12
20:54

Днес си намерих компания и карах колело повече от час, супер беше. :) След това обаче направо нямах сили и за това направих само две упражнения и спрях, утре повече. Много съм доволна от напредъка си с водата, вече се сещам по-често да пия, мисля че ми се събират около 1,5л на ден поне от време на време, продължавам напред докато не станат твърдо 2л и нагоре. И междувременно си поставям нова цел - да се справя с преяждането. Като съм отбелязала и по-назад, нямам никаква представа от грамове. Не мога да ги меря “на око” дето се вика и за това не слагам никакви в дневника, но като цяло порциите ми са големички. Отделно ми се случва понякога като съм се наяла да продължа да ям и т.н. А и по-малките порции и повечето вода също ще помогнат и за справяне с подутия корем.

29.03.2012г.
7:30 - половин кофичка кисело мляко (около 200гр) с овесени ядки
12:00 - сандвич с пуешко филе, извара и салата айсберг
14:00 - салата зеле, моркови, цвекло и бяло пилешко месо на фрикасе
15:30 - повече от час каране на колело в градината
3х15 лицеви опори на колене
3х15 кофички на ръба на дивана
17:30 - ябълка
19:30 - салата зеле, моркови, цвекло и 2 бъркани яйца със сирене и парче пуешко филе

30.03.12
22:11

Днес времето се развали и не можех да изляза да бягам или карам колело. Последните два дни ми бяха доста натоварени в даскало, сега събота и неделя и другата седмица като цяло се очакват пак така, но поне после ще съм във ваканция и най-накрая ще мога да си почина. :D Утре или в неделя вероятно ще си позволя да ям нещо нездравословно за разпускане малко. Иначе съм много доволна от себе си - вече трета седмица го карам без прегрешения. :)

30.03.2012г.
7:30 - прясно мляко с овесени ядки
10:00 - мини сандвич с пуешко филе, сирене и салата айсберг
11:45 - сандвич с пуешко филе, извара и салата айсберг
14:00 - салата зеле, моркови, цвекло и бяло пилешко месо на фрикасе
16:00 - ябълка
20:00 - салата зеле, моркови, цвекло и ориз с микс от китайски зеленчуци

31.03.12
21:18

Реших да си оставя неделята за нещо нездравословно. Иначе от 3 седмици не съм яла никакви боклуци и се чувствам много добре - не съм постоянно гладна, понякога даже не усещам кога минава времето. С водата съм все по-добре и като цяло съм горда от себе си, продължавам с преследването на следващата цел (по-скоро две, но свързани) - да се храня по-бавно и да спра да преяждам.

31.03.2012г.
10:00 - кисело мляко (200гр) с овесени ядки
12:30 - свинска пържола с картофи направени в плик на фурната и филийка бял хляб
16:00 - ягоди и кисело мляко (200гр)
19:30 - лозови сарми

01.04.12
21:37

Днес си позволих малко отклонения до обяд и сега отново до Великден без боклуци. Тези дни времето нещо се разваля, а и на мен ми е доста натоварено, но се надявам утре да имам възможност да изляза да бягам или да карам колело.

01.04.2012г.
9:30 - кисело мляко (200гр), банан и 5-6 овесени бисквити на Престиж
12:30 - почти цялото бяло месо на едно печено пиле, 2 парчета кекс и 3 лентички черен шоколад
16:30 - кус кус със сирене
19:30 - салата зеле, моркови и цвекло

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1