Болят ме Адукторите

13.03.12
12:26

От четери месеца ме болят Адукторите (по време на мач изпитах остра болка на мястото )  .Ходих по доктори но няма оправия .Пращаха ме на физиотерапия ,лекарства ми изписваха ,но не се оправят.

13.03.12
13:20

Правиш ли разтягания на адукторите и хип флексорите, като цяло? Може да си разкъсал мускулни влакна, за което си трябва почивка. Може да правиш всякакви ротационни упражнения за тазобедрената става, при които не изпитваш болка, това помага са отпускането на мускулите и сухожилията в областта.

Болката е постоянна или се появява при сгъване/вдигане на крака към торса? Играеш ли футбол и след травмата?

Последните две седмици започнах да карам велоергометър и правя клекове ,преди това почивах три месеца .През този период болката намаляваше  и се усилваше,сега от както карам велоергометър болката се усили .Футбол не мога да играя ,мога да бягам ,но при пасове и удари ми упъва и ме боли .

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1