Шоколад

SP

05.07.05
22:28

Здравейте!Искам да ви питам и за шоколада.Какви са +-совите и -сите от яденето му?? :shock: Имам един приятел дето яде през 1ч 30мин. Яде кисело мляко-една кофичка,след 1ч 30мин фъстъци 50гр,след 1ч 30мин ШОКОЛАД :shock: нормален размер.в тях яде само месо.Тоя мой приятел изглежда страхтно-много масивен,същевременно релефен.Как го постига и шоколада не му ли пречи.Та добре ли е да се яде шоколад и ако да по колко?? :oops:

05.07.05
23:16

Ако мислиш да сваляш, не си и мисли за цял шоколад дневно. Приятеля ти може и да не му се лепи, но едва ли това е гаранция. Освен това, не е много полезен :)

06.07.05
12:19

Дам, шоколада е кофти храна по принцип... А иначе всякакви хора има, в нашата зала има един, който също има порфектно тяло и ако изредя какво яде около тренировката, няма да ми повярвате. А е супер релефен иначе.

06.07.05
18:28

[quote author=“Martin”]Дам, шоколада е кофти храна по принцип... А иначе всякакви хора има, в нашата зала има един, който също има порфектно тяло и ако изредя какво яде около тренировката, няма да ми повярвате. А е супер релефен иначе.

Или кво си боде в гъза, преди да влезе в залата, а?  :lol:

07.07.05
09:25

Не, нищо не боде, просто си е релефен човека. Вафли, кексчета, литър кола, един голям шоколад, няколко плодови млека, дълго кафе с ужасно много захар.....това е половината списък на нещата които хапва около тренировката. Аз малка част да изям от тея продукти и съм в болница. Да не говорим за тренировка.

X_

07.07.05
22:00

и аз познавам такива хора,така че ако не си по природа/ген/чист по добре не го прави :wink:

CI

14.07.05
17:07

Спред мен зависи и малко или много от режима на който си...с каква цел е храненето,но пак,погледни на опаковката на шоколада какво и по колко съдържа и сравни с другото което ядеш :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1