Имам нужда някой от района на Люлин9 да ме напътства в тренировките.

13.03.12
19:05

Здравейте приятели!Живея в Люлин9.Днес ходих до фитнеса на спирка Орион и утре съм решил да си купя карта но имам проблем.Бих искал да се запозная с хора които са наясно с програмите и хранителните режими.Нищо не разбирам от тези неща.Имам нужда някой който е от района ...да ме напътства в тренировките.Много ще съм благодарен ако някой се отзове.

Темата беше редактирана от Юлиян Тодоров на 13.03.12 19:06.

13.03.12
19:08

Ами незнам дали някой ще ти даде цялата тази информация...в този сайт има достатъчно статии относно тренировъчни и хранителни режими...прочети ги.

13.03.12
22:33

Утре като си в залата, просто попитай някой трениращ.
Едва ли ще ти обърне гръб :)
Успех!

13.03.12
22:42

И едва ли ще му даде смислен съвет..

HE

13.03.12
22:46

Едва ли някой, ще седне да се занимава с него и да му обяснява, а не да си прави тренировката.
Чети и се образовай, ако те мързи си вземи някой “инструктор”, че имам бегла идея, какви са в тази зала /един приятел тренира там/.

14.03.12
01:21

Аз съм останал с впечатлението,че много малко от хората в залата биха дали точна информация или съвет на някой случаен...
В този форум има достатъчно информация за да се образоваш на тема фитнес,само трябва време и четене!
Аз когато почнах да тренирам за първи път,не знаех нищо друго (кое какво е,кое как се казва и т.н.),освен лежанка...
С времето ще научиш всичко,ако сам не можеш да си помогнеш,никой друг няма да ти помогне!
Никой не харесва хора,които ги мързи да си размърдат задника за съвсем елементарни неща,които не изискват нищо,освен желание.
Има готови тренировъчни програми за средно-напреднали,почни кръгови тренировки (прави по едно упражнение за всяка мускулна група - всеки тренировъчен ден,като тренираш по 3 пъти в седмицата),докато направиш около 5 месеца стаж или не качиш поне 5/6/7 кила,после можеш да почнеш по някоя готова сплит програма за мускулна маса,във форума има изготвени такива статии.

Успех!

Мнението беше редактирано от Тодоров на 14.03.12 01:22.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1