Stanazolol (tabs)

Темата е заключена.

06.07.05
11:30

Смятам да направя следното:
Станазолол от по 10мг (таблетки) за 6 седмици:

1-ва: по 1
2-ра: по 2
3-та: по 3
4-та: по 3
5-та: по 2
6-та: по 1

+ креатин и амино 8)
И ме посъветвайте какви протектори да ползвам!
а и ми кажете станазолола само в тренировъчните дни ли да го зимам или не? :cry:  :?

Мерси преварително!

06.07.05
11:40

Пич, това дали да взимаш станозолола само в тренировъчни дни, ще го приема за шега :lol: .  Иначе този стероид поне е по-малко вреден, но  кажи колко кила си, какво целиш. И според мен креатина го взимай след края на цикъла.

06.07.05
12:19

На 18год. съм висок 177см 82кг..орелефен горе-долу добре(43см ръка;120см гръдна;60см бердо;77см талия) имам 2 години стаж в залата;Храня се добре..не пуша; пия веднъж на 1-2 седмици и то със мярка..Целта ми е да дръпна малко напред и да се орелефя още и да кача малко сила..тва е.. пък и не искам да прекалявам със този стероид!До колкото знам препоръчителната доза за станазолол-а е 20-25мг за мъжете..

Тва е общо взето! 8)

ехо пичове ?
нещо да кжете..

тцтц..никакъв отговор..гадно е така..

KP

07.07.05
08:26

[quote author=“Totti”]тцтц..никакъв отговор..гадно е така.. :cry:  :oops:  :cry:

Ами аз бих желал да ти помогна ама никога не съм взимал станазолол(винстрол). Сигурно системата ти е добра виж някъде по чужбинските форуми.
Тея например:http://www.sportpharma.ru/s_kurs.htm
го комбинират и го взимат по 50 мг дневно!
така че 10 мг може да е малка доза

07.07.05
11:26

еми едно приятлче с което ходим заедно на зала го направи и имаше супер напредък..та за това питам ама никой не казва нищо.. :cry:

KP

07.07.05
21:02

[quote author=“Totti”]еми едно приятлче с което ходим заедно на зала го направи и имаше супер напредък..та за това питам ама никой не казва нищо.. :cry:

ми тогава се учи от него и ако имаш пари за тях ги използвай....

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1