12.03.12
17:38
Здравейте аз съм на 17 години. Висок съм 191 см и тежа 84 кг. Имам 21% подкожни мазнини. Тренирам и фитнес и боен спорт. Искам да си вляза в старата категория до 78 кг. защото другата ми е много голяма. Може ли някой да ми даде някакъф хранителен режим и програма за във фитнеса ? Благодаря предварително
Темата беше редактирана от Юлиян Тодоров на 12.03.12 17:42.
Забравих да кажа че искам не само да отслабна но искам и да махна мазнините от корема да нацепа плочки :)
12.03.12
19:16
... очаква се скоро тези пръски от поредния бъдещ бодибилдер да бъдат премахнати
12.03.12
20:46
казано от Николай Иванов на 12.03.12, 19:16:
... очаква се скоро тези пръски от поредния бъдещ бодибилдер да бъдат премахнати
...очаква се скоро да не се обръща внимание на такива глупави теми.
Времето се затопля и почнаха да се появяват поредните културисти,решили да направят всичко възможно в оставащите 3 месеца да станат машини,та да са вървежни на плажа.Искат яко плочки,искат яко изпъкнали вени ,искат да се ‘орелефят’.Ами да ви разочаровам,дечица - почнете от сега,пък за следващото лято може да сте готови.Аман от вас!!!Не се научихте,че тяло не може да се направи за 2 месеца!!!!И спрете пускате едни и същи теми преди да сте ползвали търсачката !
13.03.12
22:22
Може би трябва да се пусне нещо като банер ли не знам какво за тези теми от сорта на “как да направя плочки за 2 седмици” и да се забранят/
Мнението беше редактирано от Виктор Стойчев на 13.03.12 22:22.