L-Carnitine, Fat Burner + Аминокиселини?

14.03.12
09:40

Здравейте, аз съм съвсем нов!!!
Започнах да тренирам и имам намерение да продължа и след като изгоря излишните мазнини...
Искам да взема няколко хранителни добавки, които да го подпомогнат.
Знам доста неща за L-Carnitine и съм сигурен че трябва да го вземам, но нямам никаква идея какъв Fat Burner да взема. Не искам някакъв който да ми се меша в хормоните или да ми дига температурата.
От Пловдив съм и намерих LIPOZAN на Nutriem, които ми препоръчаха.
Можете ли да ми препоръчате накакъв до 30 лева??
Също така мисля, че е добра идея да взимам аминокиселини за след по-тежките тренировки (които засега са рядкост - наблягам на кардиото), но не съм съвсем сигурен защото това е все пак храна, а аз се опитвам да отслабна.
Да взема ли аминокиселини или да се огранича с L-Carnitine и Fat Burner???
Или може би някаква друга добавка???

HE

14.03.12
10:40

Първо за 30 лв., ще си вземеш единствено боклук от рода на Нутрим, Биогейм и подобните им.
Второ, защо ще взимаш нещо от което нямаш представа?
И трето не е ли редно първо да се образоваш малко по въпроса и тогава да “вземаш”?

14.03.12
11:58

Първо, не съм казал, че имам само 30 лева, просто попитах дали можете да ми препоръчате такъв.
Второ и трето - образовал съм се достатъчно, нямам намерение да се преквалифицирам, затова влезнах тук и поисках съвет. Ако не можеш или не искаш да дадеш няма нужда от спам.

След като си достатъчно образован значи знаеш, че трябва насочиш към липотропен фет-бърнър, след като не желаеш да приемаш термогенетик. Приемането на аминокиселини по-скоро би трябвало да бъде свързвано с организацията и качеството на хранителния режим.

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 14.03.12 12:11.

HE

14.03.12
12:32

казано от Кольо Пияндето на 14.03.12, 12:10:

След като си достатъчно образован значи знаеш, че трябва насочиш към липотропен фет-бърнър, след като не желаеш да приемаш термогенетик. Приемането на аминокиселини по-скоро би трябвало да бъде свързвано с организацията и качеството на хранителния режим.

Мисля, че не го разбра - той е образован в нещо си, а тук иска на готово някой да му смели всичкото инфо, защото разбираш ли нямал намерение да се преквалифицира.
Тоя сладур, като не ще сам да си помогне и да прочете елементарни неща по въпроса, защо аз да му помагам и да споделям знанията си с някой, който го мързи и чака на готово? Да на подобни индивиди НЕ искам да помагам!

Ами аз изразих мнението си така, че един образован човек ще ме разбере без усилие, head_hunter. ;)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1