Какво стана ?

03.06.04
19:26

Бихте ли ми обяснили следното нещо.
Защо като правя едни и същи упражнения, серии и повторения с по малки тежести за дадена мускулна група се чуствам после по натоварен (в дадената мускулна гр.)

ПП - да не би защото съм в процес на маса, т.к. съм чул че като си в такъв процес по - бързо се трупа маса с малки тежести и по - малко повторения ? :?

BA

03.06.04
19:58

alex ами защото повече се изморяват мускулите като правиш с по-малки тежести и затова ти се струват по-напомпени и по-натоварени. И на мен така ми се струват сега като правя релеф. Но да не те притеснява това ;)

03.06.04
22:20

Po-skoro bi triabvalo da go pritesniava. :wink:  :D 6tom Bad Boy polu4ava su6toto pri orelefiavane a ti pri masa, zna4i ne pravi6 pravilno masa. Ili ne e takava logikata?

04.06.04
13:20

Bad^Boy предполагам че не греша за тези упражнения, които правя за маса за всяка мускулна група 4х7-8 с по - малки тежести. А и ти предполагам също че правиш релеф с малки тежести, но с повече серии и повторения :wink:

ПП - поправете ме, ако греша !

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1