Проблем с пъпки по лицето и гърба

11.03.12
17:09

Здравейте. На 18 години съм и винаги съм имал проблем с акнето. Ходих на дерматолог преди няколко месеца ,но общо взето само си дадох парите за някакви скъпи кремове ,от които нямаше никакъв ефект. Ако може някой ,който е имал същия проблем да ми даде съвет как да се справя с досадните пъпки.
И сладко не ям. Така че надали се получават от храната ,която консумирам .

MF

11.03.12
17:28

Това, че не ядеш сладко, не значи, че не храната няма влияние. Как се храниш?
Примемаш ли някакви добавки? Приемал ли си стероиди?

11.03.12
17:53

Пий прясно изцеден лимонов сок сутрин на гладно. Има много полезни свойства и изчиства кожата.

11.03.12
19:41

основните храни които ям са месо,яйца,извара,кисело и прясно мляко,плодове,зеленчуци,ориз ,ядки и овес. Пак казвам НЕ е от храната със сигурност!! Някакви кремове ,ако знаете,които имат ефект може да споделите

11.03.12
20:05

Счукай на ситно 10 аспирина (на таблетки, а не разтворими) и ги разтвори в силицилов спирт. И двете се продават във всяка аптека.
Вечер мажи местата (но преди това трябва да си ги измил със сапун или друго). По кожата може да останат бели следи - имай го предвид сутрин и се поглеждай в огледалото.
След десетина дни редовна употреба ще има видим ефект.

CL

11.03.12
20:22

Бирената мая чисти ;)

11.03.12
21:00

smile,благодаря за съвета а не трябва ли с някакъв по-специален сапун да си мия лицето?

11.03.12
23:04

Ендокринолог посети. Хормоните могат да бъдат проблем.

13.03.12
17:47

Земи си силицилов спирт и ги натърквай.

13.03.12
18:13

Мойта дерматоложка каза да не ям шоколад , кафе , никакви мазни храни и дори ,че не трябва да пия протеин като и споменах ,че ходя на фитнес. За хормоните каза - да не си жена да си ги изследваш.На мен солариума 1 път на месец ми се отразява добре и общо взето това са си индивидуални проблеми на които няма как получиш отговор без да те е видял специалист според мен .

13.03.12
18:43

Послушах съвета ви и сега се мажа със силицилов спирт и пия бирена мая и има леко подобрение. Ще продължа така и ще видим дали ще се изчистят :) Благодаря ви .
Ако имате още някакви съвети ги казвайте ,ще съм ви благодарен. :)

13.03.12
21:58

Бирена мая.При мен помогна ,за лицето но за гърба не знам.....

15.03.12
05:29

“Acne out” на “Biotrade”.Сина ми го ползва.Определено има ефект.Два продукта са.Ползвай ги според описанието.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1