11.03.12
17:09
Здравейте. На 18 години съм и винаги съм имал проблем с акнето. Ходих на дерматолог преди няколко месеца ,но общо взето само си дадох парите за някакви скъпи кремове ,от които нямаше никакъв ефект. Ако може някой ,който е имал същия проблем да ми даде съвет как да се справя с досадните пъпки.
И сладко не ям. Така че надали се получават от храната ,която консумирам .
11.03.12
17:28
Това, че не ядеш сладко, не значи, че не храната няма влияние. Как се храниш?
Примемаш ли някакви добавки? Приемал ли си стероиди?
Пий прясно изцеден лимонов сок сутрин на гладно. Има много полезни свойства и изчиства кожата.
основните храни които ям са месо,яйца,извара,кисело и прясно мляко,плодове,зеленчуци,ориз ,ядки и овес. Пак казвам НЕ е от храната със сигурност!! Някакви кремове ,ако знаете,които имат ефект може да споделите
Счукай на ситно 10 аспирина (на таблетки, а не разтворими) и ги разтвори в силицилов спирт. И двете се продават във всяка аптека.
Вечер мажи местата (но преди това трябва да си ги измил със сапун или друго). По кожата може да останат бели следи - имай го предвид сутрин и се поглеждай в огледалото.
След десетина дни редовна употреба ще има видим ефект.
11.03.12
20:22
Бирената мая чисти ;)
smile,благодаря за съвета а не трябва ли с някакъв по-специален сапун да си мия лицето?
13.03.12
17:47
Земи си силицилов спирт и ги натърквай.
13.03.12
18:13
Мойта дерматоложка каза да не ям шоколад , кафе , никакви мазни храни и дори ,че не трябва да пия протеин като и споменах ,че ходя на фитнес. За хормоните каза - да не си жена да си ги изследваш.На мен солариума 1 път на месец ми се отразява добре и общо взето това са си индивидуални проблеми на които няма как получиш отговор без да те е видял специалист според мен .
Послушах съвета ви и сега се мажа със силицилов спирт и пия бирена мая и има леко подобрение. Ще продължа така и ще видим дали ще се изчистят :) Благодаря ви .
Ако имате още някакви съвети ги казвайте ,ще съм ви благодарен. :)
13.03.12
21:58
Бирена мая.При мен помогна ,за лицето но за гърба не знам.....