15.03.12
10:24
Вече напълно се обърках как да ги тренирам тези крака.Тренирах ги тежко,после минах на много повторения без тежести или с минимални,понеже колкото и да е странно от тежките тренировки много ми се издуват краката и обиколките растат вместо да падат.В залата където тренирам водя голям спор с мъжете,които ми казват да спра тежестите,защото наистина бедрата и се уголемяват.По скоро да правя аеробни отколкото анаеробни.От кое имам нужда според вас да кача още мускул и да наблягам на тежестите,или по скоро имам нужда да изчистя мазнините?
Модерация: Моля, поставяйте ЯСНИ и СМИСЛЕНИ заглавия на темите, които публикувате! Избягвайте да коригирате модераторска намеса.
Темата беше редактирана от Кольо Пияндето на 15.03.12 10:27.
15.03.12
12:40
Първо, къде видя големите бедра!?
За мен не са големи,Е, и по слабички са били,преди да се занимавам с фитнес.Затова исках да разбера и други мнения,защото само ме филмират в залата че са станали обемни и стига сам клякала тежко да си въртя тренажора и съм щяла да видя разликата.И за да си докажа сама за себе си да разбера,за 1 месец без тежести нещо не видях резултата,по скоро изглеждах отпусната.
15.03.12
13:43
Нямаш големи количества тестостерон, няма как да ти станат големи краката. Тренирай здраво с клековете. Имаш генетичен лимит. А на тия дето са ти казали да не тренираш тежко, им покажи един среден пръст.
Мнението беше редактирано от f45gter dtheg на 15.03.12 13:43.
И аз това им казвам при положение,че са мъже и са наясно за тестостерона.Вчера ми идваше не пръст да им покажа,а да им ударя по една щанга :)
15.03.12
13:58
99% процента от тия мъже не знаят за какво става въпрос. Никога не приемай съвет от някого, когото няма естетична фигура.
казано от Mitko Myanev на 15.03.12, 13:58:
Никога не приемай съвет от някого, когото няма естетична фигура.
И тогава няма гаранция, че знае за какво става въпрос ;)
Не знам как си ги тренирала до сега, но моето мнение е, че в момента не ти трябва нито покачване, нито сваляне в краката. Тренирай ги за поддържане и си прави кардиото.
Успех !
15.03.12
14:09
казано от Петко К на 15.03.12, 14:02:
казано от Mitko Myanev на 15.03.12, 13:58:
Никога не приемай съвет от някого, когото няма естетична фигура.
И тогава няма гаранция, че знае за какво става въпрос ;)
(bow)
Така е не винаги има гаранция.Но съм попадала и на ,,инструктор, ,визия под всякаква критика и съветите му бяха толкова добри,колкото и външния му вид.
Kamen - Благодаря! Със сигурност и аз мисля да не качвам в краката и залагм сега на горната част
Естествено, че не могат да ти станат “големи краката” без необходимите анаболи. Природата е създала нас годни да гоним вечерята, а вас способни да раждате и свързаните с това нужди на организма. Въпреки 2000-3000 години еволюционно лежане все още сме запазите тези си основни белези. Мисля, че краката в момента ти изглежда чудесно :)
Със сигурност краката няма да ти станат като на мъж, но пък моето мнение е, че малко по-обемни ще изглеждат още по добре. :) Мисля, че са идеални, но пък кой знае...винаги може и по-добре, колкото и добре да е за момента :)
Мнението беше редактирано от Ко Ша Ям на 17.03.12 15:55.
17.03.12
20:57
Сигурно са искали да те изгонят от уреда. Добре са ти краката! Продължавай си с клековете смело и да не ти пука! А и щом теб те удовлетворяват тренировките и резултатите - какво значение има мнението на останалите?! ;)
Благодаря за подкрепата :) Понякога мнението на хората около теб може да ти помогне или ,,закопае,, ,всеки сам прави избора си.Ще си тренирам,а те нека си мърморят
18.03.12
20:06
+1 за тренирането с тежко :) и даже ако правиш кардио повече гледай да е високо интензивно и направо ще ти станат супер ;)
Мнението беше редактирано от Phxxx на 18.03.12 20:06.