14.03.12
02:22
1. 1,5%-4% кисело мляко с мюсли , 5 белтъка, 2 жълтъка
2. 200 гр телешки шол с ориз
Фитнес
3. Протеин с 1,5% прясно мляко/вода (кое?) + 2-3 банана или зърнени барове (има линк по-долу)
4. 200 гр телешки шол с ориз
5. 200 гр телешки шол / пилешко / риба (много рядко)
6. Тук има още едно хапване само пилешко 200 гр , ако седя до по-късно
7. 7 Белтъка
75 кг, 180
От скоро често хапвам леща вместо ориз за разнообразие на 2ро и 4то хранене.
Какво мога да добавя/премахна/коригирам?
Какво мислите за мед и орехи преди фитнес?
Сурови ядки добре ли е да се добавят някъде?
Знам , че извара е по-подходящо хранене като последно, но немога да намеря обезмаслена в моя град.
http://www.bb-team.org/recipes/4110_lesni-zarneni-barove-sas-susheni-plodove това ок ли е за след трен от време на време вместо бананите?
Благодаря предварително за всякакви отзиви
Темата беше редактирана от Станимир Михов на 14.03.12 02:24.
14.03.12
13:11
Добре ми изглежда, само добави малко зеленчуци за фибри. И след фитнес пробвай с вода за да го разгради организма по-бързо.
Мнението беше редактирано от f45gter dtheg на 14.03.12 13:13.
14.03.12
13:36
Мерси, разгледах други режими и ще добавя разни салати тук и там. Като установя точно какъв ще ми е режима ще си изчисля протеин, въглехидрат мазнии ,ще коригирам грамажите и ще постна.
Мнението беше редактирано от Станимир Михов на 14.03.12 13:37.
14.03.12
19:45
според мен преди лягане -7 хранене хапни 100-150 грама извара !
14.03.12
21:19
И аз искам да хапвам извара преди лягане, но не намирам такава на която пише Обезмаслена. На тези , които се продават в Ловеч на етикетите пише само калоорите 84-86 мисля че. Най-надеждна на външен вид без да имам никакви познания в областа ми се стори на Маджаров. Състав: суроватка, сол, Е202 мисля , че беше консерванта.
Ще е голям удар , ако ям последно ядене извара с 30 гр мазнини, тъй като диетата ми е с възможно най-малко мазнини. Не ям хляб, сладко и не пия газирно.
До скоро вярвах , че е много важно последните хранения да са изключителни чисти, но четох разни дневници на хора и видях , че за последни хранения си слагат сложни въглехидрати като ориз, храни направени от кайма и т.н. Вече не съм много сигурен за това.
В момента в диетата ми почти няма мазнини. Сега вкарвам салати със зехтин, риба тон, фъстъчено масло от време на време, сурови ядки и се надявам това да окаже положителен резултат. Какви други мазнини трябва да вкарам и колко да са на ден приблизително, като целта ми е да качвам възможно най-чиста мускулна маса.
Мерси предварително отново за всякакви отговори.
Още нещо , тъй като още не съм намерил обезмаслена извара - 7 белтъка и 50-100 гр сурови ядки (бадеми, лешници) или фъстъци добре ли е ?
14.03.12
21:22
Да добре е. Попринцип не се ядат въглехидрати вечер, защото метаболизмът се забавя и не ги изразходваш :)
15.03.12
15:35
По останалите въпроси някой може ли да даде мнение
казано от Silver на 14.03.12, 21:19:
И аз искам да хапвам извара преди лягане, но не намирам такава на която пише Обезмаслена. На тези , които се продават в Ловеч на етикетите пише само калоорите 84-86 мисля че. Най-надеждна на външен вид без да имам никакви познания в областа ми се стори на Маджаров. Състав: суроватка, сол, Е202 мисля , че беше консерванта.
Ще е голям удар , ако ям последно ядене извара с 30 гр мазнини...
Здравей :) За режима не мога да се изкажа , но относно изварата - тази на Маджаров е обезмаслена , а и като цяло , такива под 100ккал на 100гр , се водят около 1-2гр мазнини...ако те вълнуват мазнините в състава и...
Извара с 30гр мазнини...че то кашкавалът е с по-малко , според зависи...
Поздрави и успех :)
15.03.12
18:30
Мерси, скоро четох в една стикната тема, че 1 гр протеин е 4 калории и стигнах до извода , че ще е обезсмаслена изварата ;]