jack3d при street fitness

15.03.12
20:18

Мога ли да приемам jack3d преди тренировка на лостове и успоредки или преди кардио. Знам , че е предназначен само за тежки и интензивни тренировки , но все пак ...?

HE

15.03.12
20:41

Звучи, като презерватив за чи.ия!
Отделно не се знае дали, ще го намериш, защото от Министерство на здравеопазването по едно време се развълнуваха от въпроса, какво съдържа и подгониха магазините.

казано от TinyIron на 15.03.12, 20:18:

Мога ли да приемам jack3d преди тренировка на лостове и успоредки или преди кардио. Знам , че е предназначен само за тежки и интензивни тренировки , но все пак ...?

Като цяло и не каза на колко години си. Но щом тренираш на лостове и кардио предполагам че си под 18. Което значи че нямаш никаква нужда от този продукт. А дори и доколкото знам е забранен за под 18.  А дори и да си над 18 бустерите се приемат основно за да се направи по качествена тренировка и да се повиши резултатите от тренировката. Не виждам никакъв смисъл от приема на бустер преди тренировка на лостове. Просто е напълно излишно както каза Хеад все едно чик... с презерватив...

15.03.12
22:46

Бе като искаш взимай. Има сходни действия с амфетамин/ефедрин. Все пак съдържа methylhexanamine. Внимавай само да не ти падне кръвното, да не припаднеш и да се зарибиш по него :D. Вземиш ли над 3-4 пъти дозата е самоубийство, особено ако правиш кардио. Аз щях да умра.

Мнението беше редактирано от f45gter dtheg на 15.03.12 22:50.

Само не разбрах защо на лостовете да не може да тренираш тежко и интензивно...

16.03.12
00:10

Марине, само хората под 18 ли тренират на лостове и правят кардио ? На 19 години съм , просто ходя на фитнес 2-3 пъти в седмицата , а през останалото време си ходя на лостове. Бустера го имам от 3-4 месеца и все се каня да го отворя , но все си мисля струва ли си само 2 пъти в седмицата да го използвам и заради това питам дали може да се използва и за street fitness . По принцип имам опасения от него,тъй  като съм чувал доста отзиви за него , че е прекалено силен. А аз съм от хората които след тренировка им треперят ръцете , ако ме разбирате-раздавам се на макс и точно заради това имам притеснения , пък и на лостовете няма как да се претоваря много тъй като използвам само собственото си тегло и от jack3d-а очаквам просто повечко енергия.

16.03.12
11:00

Нещо не си разбрал,за какво е този продукт.
Може и 1 в месеца да ходиш,той се пие тогава.Дава енергия както си написал,поне при мен ефекта беше добър,докато не привикнах и не си го пиех като сокче на макс доза.Внимавай,ако тренираш вечер и мислиш да го пиеш,че после няма заспиване.

16.03.12
11:25

Ти ако искаш може да го пиеш и всеки ден ако така ти се падат тренировките просто ще му привикнеш бързо и вече няма да е толкова ефективен както в началото

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1