за кожните дефекти

Темата е заключена.

04.07.05
18:08

приятели искам да ми кажете как да предпазя кожата си от нацепване по време на ускорено нарастване, някакви препарати въпроса ми идва във връска със цикъла с винстрол с комбинациа от следните препарати метан ,креатин,аминокиселини,протеин,бирена мая,глутамин.Благодаря ако някои има опит или е патил за това което ще каже.

05.07.05
15:26

Има си мазила против стриите които обаче трябва да прилагаш ПРЕДИ да са се появили...след къпане се мажех аз!Освен това един познат културист ме посъветва да си взема Лецитин..било добро за кожата ама не съм се ровил какво точно е...

07.07.05
02:59

Абе вече за нз кой път виждам такава тема, и пак ви пиша:) има препарати за бременни жени обикновенно които са именно за вече появили се стрии, аз ползвах на GALENIC-paris ELANCYl не е евтино но за няколко седмици се вижда резултата е няма препарат който да го заличава напълно!!!:(

08.07.05
02:52

Контратубекс, кремчета с витамин Д, овлажняващи кремчета преди/след тренировка... Контратубекса е малко по-скъп обаче.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1