16.03.12
14:40
казано от Ели Донкова на 16.03.12, 14:37:
мазнини освен от ядки и риба не знам откъде да си набавям.
Маслини и зехтин, кашкавал, сирене. :)
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 16.03.12 14:42.
+ сметана, ленено семе , ленено олио. Скоро четох , че омега-3 има
и в маслото от рапица, броколи-то също, пъпеш, фасул, спанак, лозови листа,
китайско зеле, карфиол. Избор има действай ;)
Леле страшно много ви благодаря, наистина имало голям избор. :)
Днес следобед ядох около 20 гр. орехи бях предвидила 50, но не ми харесаха.
Моля посъветвайте ме утре какво да обядвам тъй като няма да съм си вкъщи почти цял ден. Няма да мога да нося кутии с храна, защото ще съм само по улиците така да се изразя. :D
казано от Ели Донкова на 16.03.12, 14:37:
Преди ядях по 1.5 кг. ябълки сега я карам само на една и то след тренировка това си е голямо постижение за мен. Даже мисля, че те ме подуваха ;д Имам едни мюсли, но не ги обичам и си седят в шкафа. Ох преди я карах на разделно хранене и много ми липсваше например да хапна както днес риба с картофи или нещо друго. Относно калориите просто абсурд да ти смятам нито знам грамажа на храната нито пък ми се смятат, нямам нужда попринцип всеки ден си хапвам едно и също. Днес съм си взела 50 гр. орехи и ще си ги хапна следобед. Слушам и изпълнявам, че вече си изпатих по-добре сега да слушам по-опитните от мен. :) Много се радвам, че намерихме нещо общо.Надявам се и двете да успеем и да постигнем това което искаме. :)
М/у мазнини освен от ядки и риба не знам откъде да си набавям.
Аз също много се радвам че намерихме нещо общо.За мюслито и аз не го харесвам блякс ;д затова хапвам овесени ядки с кисело мляко и мед мноооого е вкусно аа и 1 банан.А за обяд като не си у вас,можеш преди това да си направиш някакъв сандвич или да гризеш пълнозърнести солети(има едни много вкусни) и са подходящи за междинно хранене,то после ще дойде време за обяда
Солетите са супер шит, моми, не се заблуждавайте, че пише с фибри :D Само манджа форевър!
Май ще заложа на ябълка и орехи. Дюнерите съм ги изключила напълно, а относно солетите наблизо не знам никакъв БИО магазин :D .
Ще видим как ще го направя, но ще трябва от 9 до към 15-16:00 да издържа за това май закуската ще бъде по обилна.
Ох и тренировката трябва да си направя сутринта ииииииии.. не знам как ще успея. :D
16.03.12
22:25
Може да си вземеш кисело мляко или пък айран с плод. Аз тези дни в училище си хапвах на голямото айран с банан или ябълка и доста ми се услади (blush)
16.03.12
22:26
Ядки момичета,ядки ...
Да най-добре ядки.Засищат за най-дълго време а и има мазнини,а на теб определено ти липсват.Аз като изям 50 гр сурови ядки и след това 4 часа или 4 часа и половина не съм гладна.И гледай да не ги забравяш както орехите ;д
Здравейте много ви благодаря за идеите които сте дали.. всички препоръчвате ядки за това ще заложа на тях. Ще си взема 50-60 гр. бадеми, 30 гр. орехи и една ябълка.
Днес станах в 5:30 за да успея да направя всичко и пак няма да ми стигне времето.
Закуска1: 3 фурми с чай
тренировка: 38 мин. INSANITY 05 - Pure Cardio
закуска2: 3 яйца, сирене, маслини
обяд : орехи, бадеми и ябълка
за по-късно ще допълвам. Днес трябва да отида и да се запиша на тае бо. :)
Хубав и спокоен слънчев ден на всички. :)
Да допълня менюто
обяда беше само от орехи и ябълка :(
следобед: мусака и сирене
вечеря: пиле на грил с краставичка и маслинки
активност: цял ден вървене и от време на време бягане по задачи :D
Както казах днес трябваше да се запиша на тае бо, отидох и се оказа, че часовете са само в понеделник, сряда и петък - стана ми тъпо, много исках в събота и неделя да има с какво да си запълвам времето, но..
Та чак в понеделник ще отида. :)
Забравих да кажа най-важното накупихме доста месо, сирене и яйца. Взех си и пуешко филе /както бях обещала/. Ще има доста похапване. :)
Здравейте сладури :)
закуска1: чаша прясно мляко и 3 фурми
тренировка: 42 мин. INSANITY 02 - Plyometric Cardio Circuit
1) warm - up
-Jog х3
-jumping jack х3
-heisman х3
-123-123 х3
-butt kicks х3
-high knees х3
-mummy kicks х3
30 сек. почивка
2) stretch 10 мин.
-ski dawn х2
30 сек. почивка
-suicide drill х2
-Power squats х2
-mountain climbers х2
-ski dawn х2
30 сек. почивка
-basketball х3
-level 1 drills х3
-ski abs х3
-in out abs х3
-jabs х1
-cross jacks
-uppercuts
-attack
30 сек. почивка х3
3) cool down stretch 3:21 сек.
закуска2: 2 яйца, пуешко филе, маслини и ябълка
обяд: Мусака и краставица
следобед: 2 яйца
вечеря: пиле, мусака /без каймата/ сирене, краставичка и ябълка
ако има нещо друго ще го допълвам..
може да изляза да потичам и да направя едни други упражнения които си харесах в един дневник. :)
Приятен ден!
Мнението беше редактирано от Ellie на 18.03.12 18:16.
Ами аз гледам да ги намаля, защото първо искам да си изчистя мазнините и след това да стягам и т.н.т. :D
Да но внимавай.Според мен храненето трябва да е балансирано :) Много хубаво не е на хубаво нали знаеш :Д
Какво имаш предвид под балансирано? Малко се обърках, защото нали целта беше да увелича белтъците за сметка на въглехидратите :D
Ами не знам какви въглехидрати да добавя. Все пак сутрин колкото и да са малко ям фурми, после ябълка, краставица .. картофите от мусаката?
Не няма нужда, а и не ги обичам. Така съм си добре според мен не са ми нужни повече въглехидрати.
към обяда добавих едно бутче и сирене.. мусаката не ми стигна :Д
Днес имам малка разходка с кучето около 40-5 мин.
Ужасно нервна съм и си го изкарвам все на неправилните хора, а дори не мога да намеря причината която ме ядосва..
И как мразя понеделниците най-отвратителния ден в седмицата, всичко ужасно събрано в един куп. Искам да си седя вкъщи или поне седмицата за мен да започва от вторник.. ужас всяка неделя се депресирам така.
Може би си нервна,защото храната не ти стига или по скоро ти липсва малко шоколадче, за да светнеш ;д хапни едно редче или пийни едно кафе,поразходи се и ще видиш как ще се ободриш :)
Мнението беше редактирано от Вики на 18.03.12 15:39.
Имам странен и тъп въпрос. Но много искам да ви питам..
Така не знам как ще обяснявам, но се надявам да ме разберете .. страничните мускули на корема ми са стегнати, когато пипам там се усеща самия мускул, не усещам никакви мазнини .... докато при правите коремни мускули не е така, за да си напипам мускула там трябва да си стегна корема, а и имам повече мазнини там. Как мога да премахна мазнините и да направя мускула по силен /не знам наистина как да се изразя/?
Ето за кои мускули става на въпрос..
http://lubomirivanov.com/wp-content/uploads/2010/11/front_muscles.bmp
Мнението беше редактирано от Ellie на 18.03.12 17:12.
Врътката при поддрържане на здрав корем е в храненето. За група от хора е по-лесно, на други им е много трудно. Съветът ми е да не бързаш и първоначално да си създадеш хранителни навици и чак тогава да мислиш за друг тип режим.
Не бързам за никъде, просто е малко дразнещо. :D
А искам да попитам значи тъй като тренировките сега са ми само от кардио тоест програмата на INSANITY си има определени седмици с упражненията които трябва да се правят, а и допълнително ще ходя на тае бо. Толкова много кардио проблем ли ще е като се има в предвид, че искам да чистя?
п.с. Отново ми стана зле както по миналата седмица когато ме боляха очите, за това хапнах малко мусака и ябълка, уж за въглехидрати. Но мисля, че кръвното ми отново е паднало.
И да се похваля, че съм много горда от себе си от 5 дни не съм яла сладко и не ми се яде. :)
Щом ти пада кръвното, много ще ти е кардиото. Избери си едно от двете или най-добре редувай ги в различните дни с ден почивка помежду им.
О за почивка не може и дума да става .. ако не правя един ден нещо може и да изперкам. Така се чувствам и вечер, защото тренировките са ми сутринта.
Относно тае бо-то то ще е през ден т.е понеделник, сряда и петък .. а insanity всяка сутрин или поне така се надявам..
Ти си знаеш, ама ако вземеш да припадаш с това кръвно, после не ден, ами седмици ще почиваш :D
Никакво припадане Елии ;д пий кафенце,яж по малко шоколад,чаша червено вино,за да не ти е ниско кръвното !! ;)
Хехе, Вики спокойно няма да припадам като усетя, че ми става лошо и веднага ще спра. Всъщност до сега точно по време на тренировка се чувствам перфектно, но е имало моменти в които след нея цялата треперя и едвам си седя на краката.
закуска 6:10 : 1 чаша прясно мляко и 3 фурми
закуска2 : 2 яйца, 2 плочки сирене и ябълка
тренировка: INSANITY 03 - Cardio Power & Resistance
1) warm - up
-Jog х3
-power jacks х3
-jog jump х3
-123-123 х3
-butt kicks х3
-high knees х3
-vertical jump х3
30 сек. почивка
2) stretch 10 мин.
-power jump х3
-belt kicks х3
-hit the floo х3
-v push - ubs х3
30 сек. почивка
-triceps ball push ups
30 сек. почивка
-hurdle jump х3
-globe jump х3
-moving push ups х3
-floor sprints х3
30 сек. почивка
- 8 hop squats / 8 push u
30 сек. почивка
3) cool down stretch 3:31 сек.
обяд: пилешко месо, сирене, маслини и малко мусака
следобед: салата “Цезар” без сос и крутони
вечеря: леща
Мнението беше редактирано от Ellie на 19.03.12 21:19.
Добър вечер :)
Не знам как се престраших, но отидох на тае бо. Това нещо е страхотно. Днес само гледах, но от сряда съм на хоризонта. Инструктурката е пич. :)
Днес имах още активност в училище
Първо скачах на въже, после федербал и накрая вертикално повдигане на краката.
Много съм хепи ей .. (sun)
Добро утро! :) Май само аз съм единствената луда която влиза в 6:30 :Д
Закуска 1 6:28 : прясно мляко + 6 фурми
тренировка: INSANITY 05 - Pure Cardio 38:00 мин
1) warm - up
-Jog х3
-jumping jack
-heisman х3
-123-123 х3
-butt kicks х3
-high knees х3
-mummy kicks х3
30 сек. почивка
2) stretch 5:51 мин.
30 сек. почивка
-suicide drill
-switch kicks
-wide football sprint
-stance jacks
-pedal
-hooks and jump rope
-power jacks
-level 2 drills
-frog jumps
-power kneеs
-mountain climbers
-ski down
-scissor runs
-suicide jumps
-push up jacks
30 сек. почивка
3) cool down stretch 4:31 сек.
след тренировка 2 фурми
закуска2 8:40: 3 яйца, сирене и ябълка
обяд: Леща и две парчета пуешко филе
следобед: 30 гр. бадеми
вечеря: пуешко филе, сирене и маслини
Мнението беше редактирано от Ellie на 20.03.12 19:39.
Аз съм другата луда :Д е с малко закъснение ;д ама 7 часа пак си е лудост ;д Между другото се събудих,защото знаех че има ягоди :ДДДД просто не ми даваха покой ;д
Мнението беше редактирано от Вики на 20.03.12 08:31.
Е ти сериозно искаш да ме убиеш :Д Да вземеш да ми пратиш и на мен една две ягодки. (wasntme)