Вижте само цената на креатина на Universal в Америка

07.07.05
19:05

http://www.universalnutrition.com/store/html/product.cfm?id=41

и после вижте за колко го продават в магазина на Пиротска

07.07.05
19:33

ти чак сега ли го осъзнаваш
двойно и отгоре даже!!!

07.07.05
21:50

:twisted: Логично, като му сложиш отгоре разни мита,такси, навла,данъци и някой друг процент печалба и ето ти я цената. :roll:
Мисля че така е с всичко от внос :idea:

08.07.05
08:11

[quote author=“daddy”]:twisted: Логично, като му сложиш отгоре разни мита,такси, навла,данъци и някой друг процент печалба и ето ти я цената. :roll:
Мисля че така е с всичко от внос :idea:

по твойта логика продуктите на Биогейм трябва да струват жълти стотинки

08.07.05
12:41

[quote author=“daddy”]:twisted: Логично, като му сложиш отгоре разни мита,такси, навла,данъци и ...

+ тлъста печалба за вносителите  и ето ти я цената. :roll: Мисля че така е с всичко от внос
Не би трябвало да са толкова скъпи добавките тук. В САЩ са 2-3 пъти по-евтини и то по магазините за продажба на дребно - ако се взима на едро има поне още поне 40% отстъпка. Митата,таксите и шипинга не са чак толкова скъпи..

08.07.05
12:54

Зависи..... от това какво количество поръчваш, как го доставяш и т.н... така е с почти всичко, дори компютърните компоненти.... някои си мислят, че като видят нещо за 50$ в USA и за 80$ в BG и значи, че тука те товарят яко... трябва да имаш изградена система за (не)легален внос и избягване на разни данъци и мита, че да пуснеш яка цена и в BG…

Да не говорим, че всичките тези разправии никой няма да се хване да ги прави при 2-3% печалба... т.е. да вмесеш химия за 10 000 долара и да изкараш от това 200-300$...

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1