02.07.05
21:22
да теоретично не бяха открити ... ама щом повече от 2-ма се бяха оплакали ... то достатъчно :lol:
Щом повече от 2ма са се оплакали и има стероиди? Стига глупости - в бъдеще такива теми - неподплатени с доказателства ще бъдат трити!!
К
ами пил съм 2100 и имак резултат.Аз по принцип вече се насочвам към протеинови изолати(с около 90%белтък) ,защото въглехисратите ги има много в ориза и картофите(а те са ми любимо ядене)и в сладките неща и в хляба а белтъчните храни са по-скъпи и не толкова вкусни(освен месото но и то омръзва) иначе каквото и да вземаш по-големите количества са полезни(без креатин зоб глутамин) според мен си раздели 2100 на 2 равни приема преди и след тренировка и даваъ така 1 месец и ще видиш резултата
а иначе съм 70 кила(нищо особено :lol: )
03.07.05
09:27
Моля ви кажете ми дали ако креатина е на бучки значи се е развалил моля ви :oops:
[quote author=“Size”]ами пил съм 2100 и имак резултат.Аз по принцип вече се насочвам към протеинови изолати(с около 90%белтък) ,защото въглехисратите ги има много в ориза и картофите(а те са ми любимо ядене)и в сладките неща и в хляба а белтъчните храни са по-скъпи и не толкова вкусни(освен месото но и то омръзва) иначе каквото и да вземаш по-големите количества са полезни(без креатин зоб глутамин) според мен си раздели 2100 на 2 равни приема преди и след тренировка и даваъ така 1 месец и ще видиш резултата
а иначе съм 70 кила(нищо особено :lol: )
Ами аз значи аз реших да започна да пия по 60гр. значи 30гр. преди тренировка и 30гр. след тренировка?
Защото аз закусвам изпивам 2тамблетки Амино 3800 и след няколко часа започвам да тренирам.
Държиш го на влажно, затова е станал на бучки.
[quote author=“Size”]така е добре а какво закусваш и суроватъчни ли са тези аминокиселини
Ами тя закуската е много важна по принцип аз закусвам или сандвич или някакви хлебни изделия заедно с една кофичка кисело мляко или една чаша прясно мляко..Аз също обичам ориз и картофи.
Амино киселините можеш да ги видиш на този линк http://biogame.biz/?page=products&level=3&prod_id=7 скъпички са 16лв. за 60 таблетки но ти стигат за около 1 месец и половин седмица някъде.
А при теб как стоян нещата с закуската?
важно е закуската да е стабилна и полезна супер комбинация(но не толкова вкусна) за мен е 1кофичка пълномаслено кисело мляко и 100гр. юсли пробвал съм и с 4 филии с масло но много мазно качвах а сега съм на нвд и ям 100гр картоф+2 яйца за закуска
иначе аминото можеш дая го вземаш или на закуска или пак след тренировка примерно амино и 10мин по-късно гейнер
Хехех ти си ядеш стабилно ама тези 4 филии с масло не ти ли идват в повече защото все пак това си е мазно а мазно по принцип не трябва да се яде.
А аминото го взимам веднага след закуска а ефекта се усеща след няколко минути, но незнам може би и другите които са го взимали Амино 3800 са срещали този проблем че като вземат 2 таблетки и после долу с края на кръста яко те цепи 1-2 минути и после спира незнам може да е и защото са големи таблетките защото те наистина са големи и май ще трябва да ги чупя на две.
п.с. аз ям понякога 2 яйца на обяд но на закуска ще гледам да наблягам на млечните продукти за повече протеини.
Иначе мюслите за които и ти каза аз също ги обичам но ао има малко захар в тях ако ги слагам в кисело мляко иначе не са ми вкусни.
06.07.05
12:53
Не знам как успяваш да глътнеш цяла таблета 3800 :) Чупи на на две спокойно ! Аз така ги приемах !
да така е 4те филии още ги махам от мен,но какво да се прави всеки греши а относно мюслито защо не слагаш мед вътре вместо захар-по-полезно е и ако сложиш и кисело мляко и става добре(поне за мен),а закуската си е най якото ядене както и да го погледнеш,защото излишното се гори през деня.
а за тая болка много е възможно да е от размера на хаповете и на мен ми се случва понякога
Да само от размера е тази болка аз едвам ги гълтам защото са големи и аз в тренировъчен ден взимам 60гр. Супермасс 2100 30гр. преди и 30гр. след тренровка и 20мин. по-късно взимам 2 таблетки Амино 3800 а в нетренировъчен ден взимам 1 таблетка Амино 3800 и 30гр. Сипермасс 2100.
Ще започна тогава и аз да ги чупя на две мани мани то тази таблетка ще ти задръсти направо гърлото :)
А вие Амино 3800 ли взимате?
Trenirashtia, Size я кажете колко ви е обиколката на бицепса и колко тежите, колко сте високи и т.н.
07.07.05
18:43
[quote author=“Iskren”]Да само от размера е тази болка аз едвам ги гълтам защото са големи и аз в тренировъчен ден взимам 60гр. Супермасс 2100 30гр. преди и 30гр. след тренровка и 20мин. по-късно взимам 2 таблетки Амино 3800 а в нетренировъчен ден взимам 1 таблетка Амино 3800 и 30гр. Сипермасс 2100.
Ще започна тогава и аз да ги чупя на две мани мани то тази таблетка ще ти задръсти направо гърлото :)
А вие Амино 3800 ли взимате?
Trenirashtia, Size я кажете колко ви е обиколката на бицепса и колко тежите, колко сте високи и т.н.
леле пич ти си ... трагедия .... колко тема има в които се казва как се пие геинер не е истина ....
геинер се пие само рано сутрин и след тренировка !!! ПРЕДИ ТРЕНИРОВКА НИКОГА НЕ СЕ ПИЕ !!! и между някое от храненията също се пие
Успокой се МАЛКО!!
К
07.07.05
19:24
хахахаххахахаха кой глупак е казал че гейнър се пия преди тренировка ...може ли да кажа нещо каквото и да правите и да ядете преди тренировка е зле освен ако не зимаш креатин ама той се усвоява бързо така че...като си пийнеш гейнъра преди трен найш ко става нищо не става той стои в стомаха не се усвоява .....и после го изпикаваш.. :D :mrgreen:
07.07.05
21:46
ахахахахахаххахахахахАХАХАХАХХАХАхАхХААхАХАХАХАХАХАХАХА ти нормален ли си ве как ще се пие гейнър преди тренировка тук вече е време да се намесят модераторите дават се много некомпетентни съвети!
—————————-извън тема—————————-
Ако обичате запазете добрия тон!!!
—————————-извън тема—————————-
а пък как няма да се пие ти някога пил ли си гейнер???
прочети на някоя опавка да видиш!!!
А иначе ти как препоръчваш-ако ми кажеш че се пие вечер ще отидеме на диско напити с гейнер!!! :lol: :lol: :lol:
@snEjk0
@hollowlife
Искам вие двамата да ми обясните защо преди тренировка не трябва да се пие гейнер, понеже сме на различни мнения тук? Аз мисля че трябва да се пие - въглехидратите в него ще дадат енергия на трениращия по време на тренировката, а протеина разграждайки се до АК ще предпази от загуба на мускулна маса. Да ви чуя вас ;)
08.07.05
13:15
и аз искам да ги чуя тези разбирачи:) 8)
08.07.05
13:15
ами да обясня ли виж сега разбирам ако това преди тренировка значи 3-4 часа преди тренировка даже и повече обаче....да кажем 1 час преди тренировка той просто се усвоява бавно от организма и просто по време на тренировка организма нищо не усвоява само вода и се получава нещо като “гниене” или от сорта в твоето стомахче и после даже и след тренировка не се усвоява изпитото преди тренировка освен креатина защото той се усвоява бързо.... :D много негативни мнения ще чуя но и да ви кажа освен това което си мисля аз от никаде от инструктор от магазин от трениращи от никого и от никаде не съм чувал че гейнър се пие преди тренировка :D а и да питам добре да кажем че някой го пие преди тренировка какво му е предназначението преди тренировка ? да чуя и аз разбиращите :lol:
Ами да, много некомпетентни съвети и мнения се дават, особено твоите.... :roll:
Ти преди тренировка какво ядеш/пиеш? само креатин ли? и тогава по време на тренировката от къде взимаш енергия - от креатина и мазнини? ти трябва да имаш страшен метаболизъм значи... иначе не ми е ясно с каква енергия тренираш... стига си дрънкал безмислици, че не ти, ами всички на тебе ще се смеят... :)
EDIT: 3-4 часа?? че ти какъв метаболизъм имаш, че усвояваш по 3-4 часа нещо.... а между другото - ти за бързи въглехидрати чувал ли си? И смесването им с по-бавни с цел забавянето на усвояването на бързите и така наличието на енергия през цялата тренировка?
Ти сигурно ядеш сутринта и така по време на тренировка привечер си сигурен, че всичко се е усвоило... страшна работа..
В предният пост съм написал какъв е смисала на прием на геинер преди трен. Иначе в гейнерите обикновено има прости въглехидрати на които 1 час е пре пре достатъчно да се разградят и да ти дадат енергия. :) Чети повече ;)
Ами то идеята не е да вземеш гейнъра по време на тренировка, ами 40мин-1час преди това.... и както каза Калоян в гейнърите по-голямата част въглехидрати са прости (бързо усвояеми) и в рамките на 40мин-1час вече ще са се обърнали в енергия, която да ползваш по време на тренировката...
Аз обичам да приемам и малко бавни въглехидрати, като така имам енергия по-дълго време, особено при тежките ми тренировки, които понякога отнемат и 1:30 часа...
Абе, по твойта логика не трябва да ядем 3 - 4 часа преди тренировка, за да може да се усвои храната.
въглехидратите и суроватъчния протеин се усвоявали бавно
ти нещо със знанията си загнил не протеина в корема
не си чувал шото си имал гниеща ушна кал(гейнер)в ушлетата :shock:
а за да чуеш може би трябва и да питаш!!!А
08.07.05
16:32
суроватъчния протеин e на полувина разграден протеин - той се усвоява страшно бързо от организма
08.07.05
20:14
добре ти гейнъра само заради въглехидратите ли го пиеш вътре да не би да има само въглехидрати ?!?!?!?!
[quote author=“streetfighter”]
суроватъчния протеин e на полувина разграден протеин - той се усвоява страшно бързо от организма
А това е поредната глупост, която е директно за бисерите. Хора не се изказвайте така смело по въпроси които хич не ги разбирате. Ще почнем да се наказваме за ръсене на глупости. Я поясно какво разбираш под страшно бързо..
[quote author=“snEjk0”]добре ти гейнъра само заради въглехидратите ли го пиеш вътре да не би да има само въглехидрати ?!?!?!?!
Ми повечето гейнъри имат над 70% въглехидрати... та повечето хора точно за това го пият.... останалите 30% са в голям процент (от своя страна) протеин.... малко баластра, нек’ви витамини и минерали и т.н.
09.07.05
09:26
[quote author=“Honzik”][quote author=“snEjk0”]добре ти гейнъра само заради въглехидратите ли го пиеш вътре да не би да има само въглехидрати ?!?!?!?!
Ми повечето гейнъри имат над 70% въглехидрати... та повечето хора точно за това го пият.... останалите 30% са в голям процент (от своя страна) протеин.... малко баластра, нек’ви витамини и минерали и т.н.
ами именно това исках да кажа значи взимаш гейнъра заради въглехидратите преди тренировка. а и целта при взимане на гейнър е при правилно хранене да спомогне за по лесното и бързо натрупване на килограми...аз не виждам смисъл да си купя гейнър за да го пия преди тренировка да ми дава енергия за тренировката...за теб незнам..
ами именно това исках да кажа значи взимаш гейнъра заради въглехидратите преди тренировка
аз не виждам смисъл да си купя гейнър за да го пия преди тренировка да ми дава енергия за тренировката...—SNEJKO
а бе ти не си добре как може да напишеш такава простотия!!!
едвам се здържам да запазя добрия тон
аз ти предлагам да спреш да пишеш по тая тема!
09.07.05
11:15
[quote author=“kaloian.georgiev”][quote author=“streetfighter”]
А това е поредната глупост, която е директно за бисерите. Хора не се изказвайте така смело по въпроси които хич не ги разбирате. Ще почнем да се наказваме за ръсене на глупости. Я поясно какво разбираш под страшно бързо..
до 90 минути
Абе тези които казват да не се взима гейнер преди тренировка защо не прочетат малко повече за приема на гейнер а не да объркват хората тук като пишат глупости ?!
Аз пия 30гр. преди и 30гр. след тренировка даже трябва да започна да пия и по две хапчета Амино 3800 преди и след тренировка защото досега взимах по 2 хапчета 20мин. след тренировка.
09.07.05
15:10
[quote author=“streetfighter”][quote author=“kaloian.georgiev”][quote author=“streetfighter”]
до 90 минути
Особено за твойте!!
К
е тва не е истина :lol: кви ти 90 минути бе .... много по бързо става :P
:mrgreen:
има нещо верно че требе да има санкции за глупости :twisted:
09.07.05
16:19
[quote author=“westsa”]ами именно това исках да кажа значи взимаш гейнъра заради въглехидратите преди тренировка
аз не виждам смисъл да си купя гейнър за да го пия преди тренировка да ми дава енергия за тренировката...—SNEJKO
а ве...айде няма да пиша че...ама искам само да попитам айде понеже ти явно си разбиращ моля те бате кажи ми какво е предназначението на добавката наречена GAINER
[quote author=“snEjk0”][quote author=“westsa”]ами именно това исках да кажа значи взимаш гейнъра заради въглехидратите преди тренировка
а ве...айде няма да пиша че...ама искам само да попитам айде понеже ти явно си разбиращ моля те бате кажи ми какво е предназначението на добавката наречена GAINER
Да ти набави въглехидрати, протеини и калории в лесна за приемане и усвояване форма.
09.07.05
19:43
именно а като го изпиеш 1 час преди тренировка само въглехидратите се усвояват и после след и по време на тренировка нито белтъчините нищо останало не се усвоява