13.03.12
20:00
Здравейте приятели,
Тренирам от 1 година и съм пил различни добавки - протеин, азотен бустер и амино киселини. След кратка почивка в която ходих на фитнес 1-2 седмично колкото да поддържам форма (визирам последните 2 месеца), започвах отново стабилни тренировки - 4-5 пъти седмично
Приемам следните добавки:
N.O.-Xplode 2.0 (азотен бустер) - преди тренировка
OPTIMUM NUTRITION 100% Whey Gold Standard (Протеин) - след тренировка
NO-SyntheSize (възстановяваща добавка подобна на Cellmass) - след тренировка
Искам да кача ударно 5 кг да кажем за 1 месец или 1 и половина.
Един от вариантите ми е да започна система ******. Знам, че резултатите ще са налице, но има много негативни и странични ефекти и това ме спира.
Кажете ми какво да добавя към сегашната ми система, за да забързам ефекта на качване на маса. Искам нещо качествено. Парите не са от значение, стига да не са някакви космически суми :)) Много благодаря на отзовалите се.
Модерация: Обсъждането на медикаменти във форума е забранено!
Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 13.03.12 20:08.
13.03.12
20:05
Искай новата S класа /защото имаш по-големи шансове да я получиш/.
След една година в залата - на стероиди /тук се хилих много/.
И вземи да прочетеш правилата на форума, че тук АС не се обсъждат.
Това е форум за фитнес и здравословен начин на живот, а не за летни билдъри!
13.03.12
20:12
След 1 година в залата от 70 кг, сега съм 80 с оформено тяло. Искам да стана 85, не виждам какъв е проблема. По-скоро питам за някакви качествени добавки, които да ми липсват, може и нещо по хард, но без инжекции и стероиди. :)
13.03.12
20:31
Въпрос: Как се качва мускулна маса?
Рони Колман: Яж, яж, яж и накрая похапни.
13.03.12
20:35
Не знам какъв е този зор да се поставят срокове... абитуриент ли си?
Според мен нужда от азотен продукт нямаш.
От креатина едва ли ще мога да те откажа, затова приемам, че е ОК.
Протеинът си го приемай разумно.
Добави към тези добавки един добър мултивитаминен продукт и рибено масло. Ще са ти от полза в този преходен сезон.
Хвърли всичките си усилия в оптимизиране на храненето и възстановяването.
13.03.12
20:44
Добавка рядко може да ти липсва,по-скоро нещо в храненето може да липсва.Щом виждаш резултати продължавай..
13.03.12
22:05
казано от Тодор Чернаев на 13.03.12, 20:00:
Здравейте приятели,
Тренирам от 1 година и съм пил различни добавки - протеин, азотен бустер и амино киселини. След кратка почивка в която ходих на фитнес 1-2 седмично колкото да поддържам форма (визирам последните 2 месеца), започвах отново стабилни тренировки - 4-5 пъти седмично
Приемам следните добавки:
N.O.-Xplode 2.0 (азотен бустер) - преди тренировка
OPTIMUM NUTRITION 100% Whey Gold Standard (Протеин) - след тренировка
NO-SyntheSize (възстановяваща добавка подобна на Cellmass) - след тренировкаИскам да кача ударно 5 кг да кажем за 1 месец или 1 и половина.
Един от вариантите ми е да започна система ******. Знам, че резултатите ще са налице, но има много негативни и странични ефекти и това ме спира.
Кажете ми какво да добавя към сегашната ми система, за да забързам ефекта на качване на маса. Искам нещо качествено. Парите не са от значение, стига да не са някакви космически суми :)) Много благодаря на отзовалите се.
Модерация: Обсъждането на медикаменти във форума е забранено!
Те компаниите занимаващи се с хранителни добавки се нуждаят точно от такива риби като тебе,купуваш и купуваш протеини и др., накрая няма ефект и пак продължаваш да го правиш.
Ако искаш 5 кила за месец, давай, яж вафли,торти,баници,сланина и може не 5 ами 10 да качиш.Ако задължително трябва и добавка да имаш вземи си един гейнер, в комбинация с това хранене, прогресът е в кърпа вързан.
Мнението беше редактирано от Виктор Стойчев на 13.03.12 22:08.
казано от head_hunter на 13.03.12, 20:05:
Искай новата S класа /защото имаш по-големи шансове да я получиш/.
След една година в залата - на стероиди /тук се хилих много/.
И вземи да прочетеш правилата на форума, че тук АС не се обсъждат.
Това е форум за фитнес и здравословен начин на живот, а не за летни билдъри!
Пак като не е почнал от първата тренировка е добре, щото има и такива. Продуктите които приемаш са добри, можеш да добавиш примерно тест бустър - Анимал СТАК, Анимал ТЕСТ, Ax Hard fx power pack или нещо друго от сорта. Увеличи приема на протеин на 2 или 3пъти и да не забравяме и покачване на приемано количество мръвка :)
14.03.12
13:19
Не ти трябва да увеличиш приема на протеин, а на въглехидрати. Като ядеш повече протеин без въглехидрати ще отслабнеш. Ориз, картофи, овесени ядки всяко хранене + бързи въглехидрати след тренировка - банани, стафиди и прочие и ще стане.
14.03.12
20:31
Благодаря за отговорите. Аз си мислех за нещо ето такова, по хардкор:
http://www.bsnonline.net/details/axisht.html или подобен продукт на друга марка. Мнения?
14.03.12
21:20
Въртиш, сучеш и все към хардкор продукти :D
Що оставам с впечатлението, че ти се ще да се назобиш здраво, но те е страх от игли :D :D :D
Колегата горе ти го каза, протеинът не е нужно да е много, 2г/кг са предостатъчни. Увеличи си като цяло калориите. Той ти препоръчва въглехидрати, аз бих ти препоръчал горещо да вдигнеш приема на мазнини, но със сигурност сме на едно мнение за това, че калориите трябва да се повече, не просто протеина.
Имам един въпрос как за 1 година си качил само 10 кг и то с добавките :) Каквото и да взимаш без хранене нищо не става ,а поне според това което си писал лично за мен храненето ти не е добро . Добавките не правят магии ,разковничето е в храненето и тренировките после идва ред на почивката и накрая са добавките :)
AXIS е слаб продукт, незнам кой може да бъде недоволен от 10кг маса за 1 година ?
Много хора на по 17-18 години за 1 година тренировки оспяват да качат 15 кг и нагоре. Това е без да приемат добавки или медикаменти яко ядене с яки тренировки . Говоря от опит и от лични наблюдения или водата в квартала ми садържа плутонии незнам. Все пак първите 3-4 месеца в фитнеса често се качват по над 2 кг на месец ако си с добре структорирани програма и хранителен режим де
Модерация: Моля, уважавайте българския език и пишете грамотно!
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 16.03.12 06:14.
казано от sakit0 на 16.03.12, 00:34:
Много хора на по 17-18 години за 1 година тренировки оспяват да качат 15 кг и нагоре. Това е без да приемат добавки или медикаменти яко ядене с яки тренировки . Говоря от опит и от лични наблюдения или водата в квартала ми садържа плутонии незнам. Все пак първите 3-4 месеца в фитнеса често се качват по над 2 кг на месец ако си с добре структорирани програма и хранителен режим де
Модерация: Моля, уважавайте българския език и пишете грамотно!
Я ни светни как се качват 15 килограма мускулна тъкан за една година без АС, предполагам и на другите им е интересно. Фантастика...
Ти качваш чист мускул ли. Точно при начинаещи е възможно или аз не познавам цифрите.
На стената приказвам. В случея това момче е качило 10 кг за 1 година значи според вас не може да се качат повече така ли? Никои не ви говори за чиста мускулна маса . Говорим за начинаещи не са напреднали билдъри които се борят за всеки килограм.
казано от Тодор Чернаев на 14.03.12, 20:31:
Благодаря за отговорите. Аз си мислех за нещо ето такова, по хардкор:
http://www.bsnonline.net/details/axisht.html или подобен продукт на друга марка. Мнения?
По-добре си вземи У ЕС ПИ ЛАБС Палърфул. По-евтин продукт и поне тази фирма се слави като специалист по правените продукти на билкова основа а и техните продукти работят. Голд стандарта е пълен боклук и незнам как го пиеш - има вкус на антибиотик,ефект не намирам от него
Щом не ти пречи това продукта да е малко по-хард, отгова се крие тук => http://shop.bb-team.org/usp-labs-pink-magic резултата е гарантиран
Мнението беше редактирано от Tyrant на 22.03.12 11:36.
03.04.12
11:23
казано от Стоян на 16.03.12, 22:23:
15 кила чист мускул за година е абсурд
никак не е абсурд
едно момче на 16 тренира в мойта зала и за 6 месеца досега е качил 12 кг
не е нацепен но пък в никакъв случай не е мазен - малко е гладичък и няма никакво сепарация но при положения че първите 3 месеца му казахме да прави само основни движения и да набляга само на големите мускули няма как.Това се оправя .И да - взима добавки досега е изпил една кутия PHD и една кутия Сингекс