17.03.12
10:21
16 годишен,1 година и 4 месеца стаж-183 см,83 кг.На НВД съм от 1 месец-свалих 3,5 кг.Но от 1 седмица комбинирам 3 пъти седмично фитнес(след силовата тренировка правя 1 и/или 2 пъти седмично по 20 минути кардио) с кик бокс 2 или 3 пъти седмично,където е яко потене!И за тази 1 седмица имам чувството,че започнах да губя ММ...ако може някакви съвети ще съм благодарен.Храня се по 5 пъти на ден през 3 часа,много месо,риба,извара и зеленчуци.Пия по 2 пъти на ден суроватъчен протеин.Искам още 1 месец на НВД да изчистя корема,след това на РБД ще мина,но за този месец не искам да загубя ММ!
17.03.12
10:24
с гол протеин и някво читаво хранене при такова натоварване много ясно, че ще топиш мускули ;) ся незнам кик-бокса основен спорт ли ти е или не....
Лично мнение - разграждането на мускулна тъкан е краен процес на оцеляване на органима при липса на складирани мазнини.
Т.е. ако си мега релефен ще губиш мускул,не ако си мазен.
17.03.12
11:06
основен спорт си остава фитнеса...направих си сплита от 4 на 3 пъти седмично като 2 или 3 пъти седмично ходя на кик бокс...храненето си ми е добро,белтъчините са около 200 гр.,което прави по 2,5 гр. на телесен кг.Може и да е само на психическа основа,но си мисля,че имам спад на ММ...да добавя глутамин или БЦАА към суроватката вариянт ли е?
17.03.12
17:25
Здравей. На 16 години си, пълен с енергия, не си самовнушавай някакви неща ;) Яж стабилно, спортувай колкото ти е кеф. Мускулите не са от захар, не се губят за една седмица ;P Поздрави
17.03.12
18:26
казано от MoreTimePls на 17.03.12, 17:25:
Здравей. На 16 години си, пълен с енергия, не си самовнушавай някакви неща ;) Яж стабилно, спортувай колкото ти е кеф. Мускулите не са от захар, не се губят за една седмица ;P Поздрави
доста ме надъха твоя коментар :) и си много прав!
08.04.12
22:04
нормално е като смъкваш кг. да и падат обиколките и от там да си внушаваш че слабееш твърде много .. а приблизително знаеш ли си BF% ?