Въпрос за стак

16.03.12
01:14

Здравейте, аз съм на 16 180см 70 кг и тренирам от доста време :).От както ходя на фитнес наедрях доста обаче от 2 - 3 месеца съм в застой и не мърдам на никъде .. Според мен това е защото немога да си спазвам добре хранителния режим заради училището. Та въпроса ми е ако си поддържам така формата до лятото и през лятото си взема за 1 месец цял стак и спазвам хранителен режим дали ще мога да кача нещо за тоя 1 месец и дали ще мога да го запазя само с хранителен режим.
Стака е:
Optimum nutrition Opti-men 90 tabs.
Optimum nutrition 100% casein
Optimum nutrition Fish oil 100 softgels
Optimum nutrition Instantized bcaa 5000 powder 336g.
Vpx Syngex 5 lbs.

по какъв начин ти пречи училището на хранителния режим , обясни по-подробно ситуацията и може да получиш решение на проблема от хора които вече са се сблъсквали с него

казано от parano1a на 16.03.12, 01:14:

Здравейте, аз съм на 16 180см 70 кг и тренирам от доста време :).От както ходя на фитнес наедрях доста обаче от 2 - 3 месеца съм в застой и не мърдам на никъде .. Според мен това е защото немога да си спазвам добре хранителния режим заради училището. Та въпроса ми е ако си поддържам така формата до лятото и през лятото си взема за 1 месец цял стак и спазвам хранителен режим дали ще мога да кача нещо за тоя 1 месец и дали ще мога да го запазя само с хранителен режим.
Стака е:
Optimum nutrition Opti-men 90 tabs.
Optimum nutrition 100% casein
Optimum nutrition Fish oil 100 softgels
Optimum nutrition Instantized bcaa 5000 powder 336g.
Vpx Syngex 5 lbs.

1. Училището не виждам как може да ти попречи на храненето, особено пък като целиш качване.
2. Какъв е застоят? На сила, или на тегло? Ако е второто - увеличи калориите.
3. От този стак - махай казеина, махай БЦАА. Ако се налага - може по 2 суроватъчни шейка да пиеш на ден.

16.03.12
16:07

Парите, които даваш за казеин ги вложи в телешко. По - добре ще е :). 15 e килото

17.03.12
23:09

хора не ми отговаряте на въпроса ... наще копуват яденето така, че има телешко :Д аз си събирам пари за добавките и не ми е проблем да взема и казеина просто питам ако пия сичките тези неща с добър хранителен режим и добри тренировки за 1 месец ще мога ли да кача и колко горе доло ? мезоморф съм с бърз метаболизъм ! и ако кача ще мога ли да запазя килограмите само с хранителен режим след това ?

Дадох ти съвет и ти зададох въпрос. Явно и двете нямат значение за теб.

Въпреки всичко ще пробвам за последен път. Никой не може да ти каже колко ще качиш за този 1 месец. Нищо няма да запазиш, ако не тренираш.

HE

17.03.12
23:54

казано от parano1a на 17.03.12, 23:09:

наще копуват яденето така, че има телешко

казано от parano1a на 17.03.12, 23:09:

с добър хранителен режим

Това са две различни понятия! Аз го разбирам, че ядеш, каквото мама сготви. В училище не можеш да се храниш, та къде викаш е добрия хранителен режим - на снимка? Да питам ли, какво разбираш под добър тренировъчен режим или да си спестя подобни неудобни въпроси, защото вече започвам да придобивам представа на какво викаш “добро”? За един месец най-много да влезеш в час /не по български - там е видно, че не припарваш/ и нищо повече. Най-добре е да си оправиш режимите и тогава добавките, но всъщност ако искаш си ги купи, така ще се убедиш сам в това, което ти казват останалите /всъщност и два пъти повече да си вземеш - резултата, ще е същия т.е. никакъв/.

Мнението беше редактирано от head_hunter на 18.03.12 00:35.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1