18.03.12
13:07
Здравейте . Казвам се Виктор ,на 15 години съм . Занимавам се с народна музика от 5 години , народен музикант съм .
Какъв е моят проблем . Откакто се помня винаги съм бил пълен . 5 клас лятото свалих 15 кг за 1 месец и си ги върнах като почнахме училище . Другата година пак и пак и се получи един кръг . Почнах да се занимавам усилено с фитнес от 7 клас , тренирах около 1 година след това спрях в името на изкуството на музиката (който не знае какво е няма как и да разбере ) . Съчетавах фитнеса с плуване , всичко беше супер . Чувствах се страхотно , бях здрав , жижнен ,имах много енергия . Тренирахме с баща , всяка вечер по мимимум 1:30 . Натрупах мускули на ръцете , краката , бях започнал да се оформям . Тогава обаче всичко се обърна , изведнъж всичко се промени . Проблеми навсякъде , тази преумора ми се отрази навсякъде . По това време бях около 175/74 и тежах 70 макс 75 кг , вървях в тази зона . Единствено съжелявам за това , че тръгнах на фитнес прекалено рано и спрях да ръста ( поне аз така смятам ) . 2009 (7 клас) бях 174 70/75 кг . 8 клас вече стана по сериозно , преместих се в музиклано училище и ангажиментите стана много повече . По цял ден бях в училище прибирах се в 17 00 почти всеки ден . В училище не ядях за да не качвам килограми , поради причнита , че не ми оставше сила да тренирам . Тогава вървях в интерват 80/82 кг , не беше зле , но сравнение с миналата година не беше добре . Сега съм 9 клас висок съм 177 и вървя в интервала 89/92 килограма . Работата е сериозна и това влияе на всичко , най - вече на здравето и самият ти живот се променя . Въпреки това дори и 92 кг мога да бягам , издръжлив съм . Искам да ми дадете някои съвети за това какво да направя . Ще пиша и още засега това .
18.03.12
13:55
Петко К , къде трябва да я пусна , как ?
Беше в раздела с женски дневници, а нито си жена, нито това е дневник.
Засега я преместих в раздела с често задавани въпроси.
А отговор на въпросите ти ще намериш, ако вземеш и прочетеш малко из форума.
18.03.12
13:59
:D не съм толкова запознат . Все пак благодаря за информацията .