измерване нивото на инсулина

BF

15.06.05
17:15

А някой има ли представа как може да се измери по домашно му нивото на инсулина?
защото би било много гот, да можеш по него да следиш точно колко въглехидрати да поемаш.
Не за друго питам ами съм на НВХР от може би седмица и на ден не ми се падат по повече от 60-70гр втглехидрати мах, пък не се чувствам някак особено, или изморено или каквото и да било странно.
90кг съм междудругото...

Но на ден само от храна ми се падат по около 240гр протеини, поемам отделно протеини некви диетични 30лв за 455гр на Универсал (.22 гр на телесно тегло преди тренировка и .44гр на телесно тегло след), аминокиселини, витамини Doppel herz, l-carnitine i DHEA пак на Универсал.
Кардио почти всяка сутрин, с фитнес през ден.

странна работа....
де да можех да разбера сега нивото на инсулина или на кръвната захар дали ми е ниско или не е би било много гот.

айде със здраве

16.06.05
14:33

В домашни условия инсулина незнам дали може да се мери. За кръвната захар имаше едни прибори за диабетици. Но ако се чувстваш отпаднал, може би претренираш или се храниш твърде малко като цяло. Пресметни си калорийте.

08.07.05
15:14

в аптеките продават апаратчета за измерване нивото на кръвната захар. Има ги и под формата на 2 в 1, заедно с такова за кръвно налягане.Предполагам за това питаш. Мисля, че достатъчно са точни.

BF

18.07.05
00:42

ММ 10x ще попитам!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1