Какво мислите за тези добавки

18.03.12
21:17

На 20 години съм.Опита в залата ми е около 2 години (с прекъсвания).В момента пия Креатин етил естер + Assault + BCAA 6400.
Преди тренировка взимам от креатина, асаулта и аминките а след трен само аминките.Въпроса ми е да добавя ли и протеин към тези неща ?
Целта ми е да качвам чиста ММ.

18.03.12
22:11

Да добави ще останеш доволен.

18.03.12
22:49

А дали това което ще кача ще е чисто ? Да не кача мазнина ?

18.03.12
23:22

казано от MARTO_CSKA на 18.03.12, 22:49:

А дали това което ще кача ще е чисто ? Да не кача мазнина ?

Това зависи изцяло от хранителния ти режим.

18.03.12
23:50

Имам впредвид от протеина(хранителната добавка) да не кача мазнина не от останалите храни.Чувал съм че от гейнърите се качват и мазнини и питам дали и за протеините важи същото.
Насочил съм се към ABB Pure Pro - 73 дози са - за 62 лева го намерих

Заедно с мускула винаги се качват и мазнини. Просто състоянието, при което се градят мускули е такова, при което се градят и мазнини. Нарича се анаболизъм. Вече съотношението качени мускули към ту качени мазнини ще зависи от калорийния ти излишък, а не от това дали пиеш гейнър или протеин.

Добави протеин ако желаеш. Аз бих. :)

Мнението беше редактирано от Тихомир Велев на 19.03.12 08:05.

19.03.12
12:52

Най-вероятно ще добава щом повечето казвате че ще остана доволен ...

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1