Human Growth Hormone

Темата е заключена.

07.07.05
22:15

Извинявам се предварително ако темата е била обсъждана.
Ако си взема хормон на растежа... Ше дръпна ли на височина? На 16 съм.
А и може ли някой да ме просвети за страничните ефекти щото съм чувал че са много  :lol:

На 16 да взимаш хормон на растежа??? Абе младеж !!!!!

07.07.05
23:46

тва е възможно най най най опасното нещо което може да си земеш :twisted:

щот поне аз знам че ако се прекали ... ставаш зависим от него го края на живота си :D

5C

08.07.05
00:03

Голяма глупост!Дори си и на 16г имаш още да растеж!..И не си пуснал темата на правилното място!

08.07.05
00:44

Расте се до 25 г. - смяташ ли? Имаш още 9 г. растеж - колко ще дръпнеш... дори сам ще се учудиш! 8)

08.07.05
08:12

Е добре де просто питам :)
Нещо конкретно като страничен ефект може ли да ми кажете?

08.07.05
08:28

например да си починеш :evil:

08.07.05
08:37

Добре звучи... :)

08.07.05
08:50

супер особено ако те пратят където тренира александър фюдоров!!!

08.07.05
12:15

з щи кажа някои странични ефекти. може да ти пораснът пръстите, носа ушите. нема да ти е готино, налил  :wink:

[quote author=“westsa”]супер особено ако те пратят където тренира александър фюдоров!!!

Хахахаххахаххаааа, там където всичкко се превръща в прах  :lol:

08.07.05
12:27

точно така!!! :twisted:  :twisted:  :twisted:

SN

08.07.05
13:25

страничен ефект ли искаш ами представи си как тялото ти спира да произвежда хормон на растежа понеже е свикнало да го получава от вън и като спреш с тоя хормон кфо става....ще взимаш още ли още и още а накрая какво трябва да ти приготвят 3 метров ковчег !!!

08.07.05
16:14

Ей момчета мерси!!! Достатъчно ме наплашихте и няма да си взимам  :!:

08.07.05
16:18

земи си 100 кила месо от това ше видиш по голям разтеж :wink:

[quote author=“uktc”]Ей момчета мерси!!! Достатъчно ме наплашихте и няма да си взимам  :!:

Евала. Айде жив и здрав! С повечко тренировки и повече търпение чудеса може да направиш. Успех!

08.07.05
16:19

:D на тая възраст ... много ще постигнеш дори само с една сурватка и амино и креатин кат снаеш малко по голям .... трибестан си земи и зма и после вече кат минеш 20 и нагоре .. тогава ще може да мислиш за химия

08.07.05
16:20

Бих си взел 100 кила месо ама нямам достатъчно място във фризера за да го сложа и ще се развали :)

SU

10.07.05
17:37

И да не си се отказал да си взимаш,едва ли ще успееш.Визирам цената.

11.07.05
20:47

[quote author=“uktc”]Ей момчета мерси!!! Достатъчно ме наплашихте и няма да си взимам  :!:

Абе, не исках да вдигам гюрултия, ама имаш ли идея колко ще ти излезе един цикъл с хормон на растежа (принципно говоря?)? С него трябва да взимаш тестостерон (абе общо взето един два вида стероиди - инжекционен и орален) и инсулин за по-добър ефект, чувал съм даже (но може и да греша поправете ме и хормон на щитовидната жлеза, протектори за черния дроб, за бъбреците, за ставите (защото ще качиш доста и почват да болят), за сърцето (защото може и да не издържи, особено ако нямаш стаж), една камара хранителни добавки, луди пари за храна и лекари, които да следят временното състояние, треньор, защото предполагам на 16 много стаж нямаш и той трябва да ти каже какво да правиш...

Аз дотука ги изкарах около 3000-4000 лева за целия цикъл от около два или три месеца, може и повече да излязат, не съм сигурен!
Само да ти кажа че само хормона на растежа по себе си почти нищо не прави, без да го комбинираш!

12.07.05
10:34

Добре де само попитах щото никъде не намерих инфо. Нали няма лошо :).

SN

12.07.05
16:42

ами в германия до колко съм чувал за 2 месеца само хормона излиза 2000-3000 хиляди лева

12.07.05
16:52

Отдавна хормона на разстежа се използва при юноши за повишаване на ръста, но това нещо обикновено се прилага при ненормално развити и болни деца. При нормални младежи ще има същия ефект, но трябва да се прилага при пълен медицински контрол, защото цената може да се окаже по-краткотраен живот, за сметка на няколко сантриметра.

PO

12.07.05
17:42

[quote author=“manson”]На 16 да взимаш хормон на растежа??? Абе младеж !!!!!

е добре де ,един на 20 пита ако вземе сте порасне ли - “на 20 да пораснеш още ??ти луд ли си..”
ся на 16 : - а бе младеж
иди разбери за ко го продават тоз хормон ;)

[quote author=“popeye^”][quote author=“manson”]На 16 да взимаш хормон на растежа??? Абе младеж !!!!!

е добре де ,един на 20 пита ако вземе сте порасне ли - “на 20 да пораснеш още ??ти луд ли си..”
ся на 16 : - а бе младеж
иди разбери за ко го продават тоз хормон ;)

Ами продават го за културисти от висок ранг, а не за всеки. Нали ако организма свикне на външен прием ще спре собственото произвеждане и става лошо. Второто не знам на съм го казвал аз, но според мен това не е за всеки.

PO

12.07.05
23:45

баш туи нещо май и баскетболистите го взимат (или поне аз знам един такав) :)

13.07.05
12:41

[quote author=“snEjk0”]ами в германия до колко съм чувал за 2 месеца само хормона излиза 2000-3000 хиляди лева

Е, сега, Германия си е германия, и храната там си е скъпа, но горе долу си прав! Поне да разберат някои хора, за какво става на въпрос, че когато взимаш стероиди, трябват още много, много работи...

13.07.05
13:39

Off topic - Храната в Германия е много по-евтина от нашата :)

13.07.05
15:11

[quote author=”Питона”]Off topic - Храната в Германия е много по-евтина от нашата :)

Мне не е.  :D Както и във Франция, приблизително 2-3 пъти, но зависи от продукта. Ако си много пекан, може да си намериш домати на цената на българските, но не става туко-така.

13.07.05
20:09

[quote author=“YODA”][quote author=“snEjk0”]ами в германия до колко съм чувал за 2 месеца само хормона излиза 2000-3000 хиляди лева

Е, сега, Германия си е германия, и храната там си е скъпа, но горе долу си прав! Поне да разберат някои хора, за какво става на въпрос, че когато взимаш стероиди, трябват още много, много работи...

Питах само за страничните ефекти, а не дали трябват и други работи ама айде...

14.07.05
00:04

Ми явно съм бил пекан, незнам ;)
И дори в Словения и по-евтина храната, отколкото в Бг, но ...... винаги ще има спор, така че по темата да се движим :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1