Предозиране с "Бабини зъби" и с витамини

19.03.12
20:50

Въпроса ми е дали има проблем ако пия билката ‘’Бабини зъби’’  5 пъти повече от колкото трябва и какви може да са нежеланите реакций. Другият ми въпрос е същия но с витамини.

Темата беше редактирана от Димитър Михайлов на 20.03.12 07:05.

19.03.12
20:53

За какво ти е да предозираш ?

19.03.12
20:54

Мисля че има по добър ефект пък и се пак е билка

Не е без причина факта, че на всеки препарат има дозировка - тя е сложена там, за да ти покаже колко от препарата ДЕЙСТВА ;) Специално с бабините зъби(иначе казано - трибулус) и да предозираш петкратно, вероятно единственият ефект ще е, че ще изхабиш количеството 5 пъти по-бързо :D

19.03.12
21:00

на 18, единствения ефект ще е да си денонощно на палатка ;)
не се пробвай да предозираш в пъти с витамини, че от някой може да се стигне до летален изход. логиката “се пак е билка” е много погрешна - много билки, в грешните дози, са отрови

19.03.12
21:00

Смъсъл аз като стана сутринта в 6:00 преди училище пия 10 лъжици като се прибера 5 и преди или след трен 10 а то препоръчителното е 5 лъжици 1 път на ден

Мнението беше редактирано от Georgi Dimitrov на 19.03.12 21:01.

19.03.12
21:03

казано от FRANKO на 19.03.12, 21:00:

на 18, единствения ефект ще е да си денонощно на палатка ;)
не се пробвай да предозираш в пъти с витамини, че от някой може да се стигне до летален изход. логиката “се пак е билка” е много погрешна - много билки, в грешните дози, са отрови

В какъв смисъл ще съм на палатка

Самолета ще ти е вдигнат цял ден :D

19.03.12
21:05

Бабините зъби са ала бала поне за мен. Не знам някой може да има полза от тях. С витамините полека, там е опасно. Не искаш да развиеш хипервитаминоза.

Мнението беше редактирано от f45gter dtheg на 19.03.12 21:06.

19.03.12
21:09

Според мен зависи от организмът на човека , но не бива да прекаляваш и толкова многократно най нормата .

HE

19.03.12
21:35

казано от Georgi Dimitrov на 19.03.12, 20:54:

Мисля че има по добър ефект пък и се пак е билка

А стига клоунади бе! Няма да станеш по-здрав.
Бахти надпреварата за тъпи теми има днес!

Аз съм виждал момче, което твърди, че е качил 10кг за една година само от бабините зъби. Не съм сигурен дали ефекта е точно от билката или други фактори, но съм склонен да мисля, че само заради плацебото си заслужава да я пиеш. От големите дози не съм сигурен дали има ефект. Аз си я сипвах в едно шишенце и всеки път щом отварям хладилника си пийвах, но ефект е силно казано да съм усетил.

19.03.12
21:44

казано от Georgi Dimitrov на 19.03.12, 20:50:

Въпроса ми е дали има проблем ако пия билката ‘’Бабини зъби’’  5 пъти повече от колкото трябва и какви може да са нежеланите реакций. Другият ми въпрос е същия но с витамини.

Върни се в трети клас и се научи да пишеш!!!

По-нелепи въпроси скоро не бях зачитал...абе ти не ползваш ли търсачки ида не губиш времето на хората с тия бабини зъби?

С бабини зъби не можеш да се предозираш!!!
С водноразтворими витамини също няма страшно, най-много да се просереш или да попикаеш малко повече...
С мастно разтворими недей “предозирва”.

К’во да ти кажа друго...

Хънтъре, убий ги с камъни, моля те!!!

19.03.12
22:05

Хахаха много брутални

19.03.12
22:30

казано от slavko на 19.03.12, 21:44:

казано от Georgi Dimitrov на 19.03.12, 20:50:

Върни се в трети клас и се научи да пишеш!!!

По-нелепи въпроси скоро не бях зачитал...абе ти не ползваш ли търсачки ида не губиш времето на хората с тия бабини зъби?

С бабини зъби не можеш да се предозираш!!!
С водноразтворими витамини също няма страшно, най-много да се просереш или да попикаеш малко повече...
С мастно разтворими недей “предозирва”.

К’во да ти кажа друго...

Хънтъре, убий ги с камъни, моля те!!!

Така и не разбрах къде видя грешка ама карай... а за търсачките ти като ползваш дай някоя подобна тема ще съм ти много благодарен ,и все пак това е форум в него се задават въпроси и съответно би трябвало да ти отговарят НОРМАЛНО

Мнението беше редактирано от Georgi Dimitrov на 19.03.12 22:37.

Хахаха човека ти го каза. А относно въпроса това е толкова изтъркана тема вече. Количеството не предполага по-добри резултати. Нямат нищо общо. С билки може и да не предозираш ама и ефект няма да има. Ти на 18 год въобще за какво ти е ми е много интересно :D:D

19.03.12
23:40

казано от Мартин Марков на 19.03.12, 23:18:

Ти на 18 год въобще за какво ти е ми е много интересно :D:D

Бабините зъби правят чудеса! Момчето е пораснало с 4 години за 3 седмици само. На 24 февруари е бил на 14 год., а днес е вече на 18. :D

казано от Georgi Dimitrov на 24.02.12, 20:03:

Въпроса ми е дали с ВВД, Л-Карнитин и тази програма:

Понеделник- Гърди, Трицепс , Корем
Вторник- Кардио
Сряда-Гръб, Бицепс , Корем
Четвъртък-Кардио
Петък-Рамо, Крака, Корем
Събота-Кардио
Неделя-почивка

ще мога да свалям мазнини и да качвам ММ.180см. 82кг. съм почвечето от които мускули. На 14 години сим ако има значение.

20.03.12
16:16

казано от Миро на 19.03.12, 23:40:

казано от Мартин Марков на 19.03.12, 23:18:

Ти на 18 год въобще за какво ти е ми е много интересно :D:D

Бабините зъби правят чудеса! Момчето е пораснало с 4 години за 3 седмици само. На 24 февруари е бил на 14 год., а днес е вече на 18. :D

казано от Georgi Dimitrov на 24.02.12, 20:03:

Въпроса ми е дали с ВВД, Л-Карнитин и тази програма:

Понеделник- Гърди, Трицепс , Корем
Вторник- Кардио
Сряда-Гръб, Бицепс , Корем
Четвъртък-Кардио
Петък-Рамо, Крака, Корем
Събота-Кардио
Неделя-почивка

ще мога да свалям мазнини и да качвам ММ.180см. 82кг. съм почвечето от които мускули. На 14 години сим ако има значение.

Ахахахахахах това ме разби тотално!!! :D:D:D

До автора на темата: Колега, с бабини зъби и тем подобни, така да ги нарека “гъделичкатори” , само си хабиш парите...
Това с предозирането също не ми хареса и отново се убеждавам, че има хора, които мислят като Мечо Пух  “Колкото повече-толкова повече”. Не става така, приятел.
Вместо това събери повечко пари и си направи някое скромно стакче с добавки или ги дай за добра храна. :)

20.03.12
21:13

Къде съм писал че съм на 18 ?

21.03.12
09:27

Модерация: Мнение без връзка с темата!

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 21.03.12 09:41.

21.03.12
13:42

казано от Mitko Myanev на 19.03.12, 21:05:

Бабините зъби са ала бала поне за мен.

казано от Valentin Stoyanov на 20.03.12, 16:16:

До автора на темата: Колега, с бабини зъби и тем подобни, така да ги нарека “гъделичкатори” , само си хабиш парите...

До авторите на горните “умотворения” - не се хабете да пишете неща, които са ви неясни, че резултата от писаниците ви е ала-бала ;)

Мнението беше редактирано от James Hinks на 21.03.12 13:43.

15.10.13
15:24

Момчета, как да неутрализирам страничния ефект от бабините зъби?:(

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1