кой велота са добри?

M

08.07.05
15:28

Препорачайте някаква марка и модел вело и какви са им цените.Искам да си купя,защото нямам време на този етап да хода на фитнес,а трябва да почвам да върта педалите,че нямам време за губене,докато се освободя......тея мръсници-сланинкте ще ми окупират тялото,а после ще е доста трудно да се освободиа!
може и някой сайт да напишете
мерси  :P

08.07.05
15:39

www.nikisport.dir.bg

5C

08.07.05
16:50

Значи Kettler са много добра марка!Много съм доволен от техните кардио уреди!
по-здрави

M

08.07.05
18:12

[quote author=“50 cent”]Значи Kettler са много добра марка!Много съм доволен от техните кардио уреди!
по-здрави

мерси ВИ :P

10.07.05
16:18

Vasil Line is the trade mark :wink:

M

10.07.05
17:04

adress or site

10.07.05
17:59

Аз съм фен на най-евтините велосипеди от Метро, връткаш си педалите и нямаш грижи.  :lol:
/не ме кефят тези статичните/
/Освен колеленце ще трябва и диетка, иначе сланинките няма да си тръгнат...  :lol:, ама хич / :lol:

M

10.07.05
19:28

на мен ми е важно ефекта да е един и същ а дали ще е от скъпите или от евтините-нямя да го плащам аз.......
аз сам виждала на кетлер в метро а в миналия каталог има някакъв на
sporter които май става.кво трябва да има като функций?
за диетата е ясно даже имам и л-карнитин ама ще го почна  като си взема велото.
а ти някоя конкретна марка знаеш ли и ако да-каде да я намеря?

10.07.05
19:34

Незнам дали стана ясно, аз говоря за ВЕЛОСИПЕДИ, а незнам тук май за велоергометри/ако не греша името/ става дума, а... ??

Велосипеда е онова с 2-те кръгли колелца/гуми/ .  :wink:  :lol:

Та, в метро има изгодни оферти, може да се възползваш, ако имаш желание.

M

10.07.05
20:04

:lol: еми да  :lol: еми за в нас велоергометър иначе и велосипеда ти върши същата работа. :lol:

M

18.07.05
16:55

да не отварям на ново,да ви питам-какви функций трябва да има велото?

18.07.05
17:42

http://www.ecybex.com/products/CV/B530C/b530c.aspx

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1