Яйчен белтък

08.07.05
22:20

Здравейте! Мисля да правя “цикъл” с яйчени белтъци :P . Та мисля да пия по 10-тина белтъка на ден (сварени естествено) и се чудя това как ще ми повлияе.Дали организма ще се пренасити? А за ефекта не се и съмнявам,само дозата ме притеснява... :oops:

08.07.05
22:22

колко време ще ги пиеш :?:

08.07.05
22:26

6 седмици :lol:

08.07.05
22:29

еми пробвай аз ям всеки ден от непомня кога по 2 жълтака и 4-5 белтъка.ама съм 100 кила дано не ти се отразът зле.Успех

08.07.05
22:31

Ахам ще видим как е :P А как се справяш с газовете? Използваш ли нещо против тях ? :oops:

08.07.05
22:38

хаха
не пърди си с кеф и не ми пука
любимото ми е в някой рейс и се правя на ударен :lol:  :lol:  :lol:

08.07.05
22:45

Ахахахаха... :lol: И после се услушваш като пръднал циганин в рейс ? :shock: . Не наистина трябва да взимам нещо,да не вземат да ми лепнат прякор “Газстанцията” или нещо от сорта... Ако някой знае добри “протектори” :P против пръцкане нека сподели :D

08.07.05
22:46

редовното акане :!:  :twisted:

08.07.05
23:17

[quote author=“Lorinser”]Здравейте! Мисля да правя “цикъл” с яйчени белтъци :P . Та мисля да пия по 10-тина белтъка на ден (сварени естествено) и се чудя това как ще ми повлияе.Дали организма ще се пренасити? А за ефекта не се и съмнявам,само дозата ме притеснява... :oops:

И да не би да са много 10 белтъка? Към 30 грама протеин, не повече. От какво ще се пренаситиш? И какъв ефект специално очакваш?

08.07.05
23:23

Според мен ефекта от този цикъл ще е нулев!! Според мен сериозно трябва да се усъмниш в ефекта. Хм и наричате това цикъл..

08.07.05
23:49

Първо написал съм “цикъл” (в кавички за неграмотните) и ги вземам заради Бионабола :) . Знам,че трябва да се приемат доста белтъчини по време на цикъла с него :wink:

08.07.05
23:58

Не се изразяваш много правилно. Не можем да гадаем че приемаш бионабол, покрай белтъците. Ти други цикли правиш. Друга ракия си ти. Ами както и да е и те не мисля че са удачни, но нека видим как ще се отразят. Сподели опита си после.. ;)

09.07.05
00:30

Окейче,ми щото нали всъщност глванта функция на бионабола е да осигурява обмяната на белтъчините или нещо такова... 8) А и едно приятелче ми каза че на него много му помогнало и когато праиме двамата цикъла той дръпна повече,но ше видим :lol:

09.07.05
00:32

Виж първо ти обяви че цикъла ще е по 10 белтъка на ден, което не е нищо. Сега с бионабол е друго.
Все едно аз да реша да направя цикъл с минерална вода по 2 литра на ден. Ама в нея за цвят да пускам анадрол 50 ;)

09.07.05
01:09

Хехе,да прав си трябваше да спомена че ще ги ям по време на цикъла с бионабола :oops:

09.07.05
09:37

[quote author=“Lorinser”]Окейче,ми щото нали всъщност глванта функция на бионабола е да осигурява обмяната на белтъчините или нещо такова... 8) А и едно приятелче ми каза че на него много му помогнало и когато праиме двамата цикъла той дръпна повече,но ше видим :lol:

Аха , незнаеш какво прави Бионабола ,а си тръгнал да пиеш . Е такива като теб много ме развеселяват . С тези 10 белтъка ще станеш голям , нали ? Този белтък е нищо в сравнение с това което трябва да приемаш .
Дано не се отровиш много ..

09.07.05
14:46

Ахахаха не е хич не знам какво “прави”  :lol:  За сефте ще взимам аххахаха :lol:

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1