Висок пулс. ВМ-НВД

20.03.12
19:34

От една седмица съм на ВМ-НВД и когато си почивам или съм пред компютъра например, имам висок пулс без да съм се натоварил. При стария ми начин на хранене беше около 60удара, сега е около 90удара но по никакъв начин ме ми пречи на съня и не ми дава някакви проблеми. Та се питам ако някой има предположение защо е така, моля да казва :)

Темата беше редактирана от Chovek mmmm на 21.03.12 13:37.

21.03.12
13:45

“От една седмица съм на ВМ-НВД” - тук се крие отговора. След като се адаптираш, би трябвало да се изчисти този ефект. При мен даже се забелязва обратната тенденция, преди имах по-скоро по-висок пулс.

21.03.12
14:30

Да, но просто ми е интересно, защото никъде не съм видял този ефект по време на адаптация.

Мнението беше редактирано от Chovek mmmm на 21.03.12 17:35.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1